reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MACIEJKA o sorka. Kciuki zeby to nie bylo to. Do kiedy @@ ma przyjsc?
MAGDA u nas tez dzisiaj przyjemnie, najpierw od 10 do 13 spacer pozniej obiad i od 15-16.30 krazylysmy ;-) poznajemy nowe tereny i coraz fajniej tu. Jedyny minus ze jeszcze zadnej polki nie spotkalam. Podobno sa, wlascicielka mowila ze w barze ze 100m od nas pracuje polka.
HAPPY kciuki zeby i wam sie ulozylo. Pamietaj ze po deszczu zawsze wychodzi slonce. Raz szybciej raz pozniej ale zawsze!!

A. pracuje dzis na dzialce u szefa. Koncza taras i moze przyjechac bardzo pozno. Mi mloda odlatuje powoli wstala o 8 popoludniu nie spala a pol dnia na zewnatrz to zmeczona, zaraz ewakuacja do kapania to usnie kolo 19 a ja spokojnie ogarne kuchnie i siebie.

reklama
Cześć Wam :-)
Natalia padła przed 19 , ale w dzien nie spała , mam tylko nadzieje ze za wcześnie się nie obudzi jutro :-D
Jutro pójdę na cmentarz , oby tylko pogoda w miarę była .

A tak to nic nowego u Nas . w listopadzie pójdę do prawnika ...

Hej kobitki

Wczoraj wizyta u gina ok. Badanie w porządku, usg piersi też. Więc kolejna dopiero za pół roku.

Młodemu do kataru doszedł kaszel, i Olcia wstała i mówi, że gardło ją boli..eh, zaczyna się:no:

miłego dnia:-)

Hej. My wstalysmy o 6.45 ale nic dziwnego jak mloda usnela o 18.30 i spala bez zadnego wybudzenia. Przynajmniej drzemka w dzien bedzie i pojdzie o normalnej porze na noc spac.

MILENA a ty o ktorej mialas pobudke?
ASIK zdrowka dla was ;-) ja daje mlodej vibovit raz dziennie i jak narazie spokoj.. mam nadzieje ze tak juz zostanie przez cala jesien/zime/wiosne :p
WAMPI dla was tez zdrowka ;-)

Zdrówka dla wszystkich chorowitkow :-D
Happy na pewno bedzie lepiej. Trzymam kciuki :-)
Olcia góra nasza i brata
Paulina na pewno jakas polke znajdziesz. Polacy sa wszędzie :-D

U nas pobudka o 5:20na butle potem znowu spanie od 6 do 7. O 8 wyjazd do babci K o i urzędujemy dzis we dwie tu. Wkurzylam sie i nie poszlam do szkoly :p Kornelia wlasnie zasnela nawet jej nie usypiałam tylko sama zasnela na lozku :-D oby pospala minimum 2h. Głowa mnie cos dzis boli... Nie wzielam leków o i bede musiala sie drzemnac.
W poniedzialek bylam u neurologa (od porodu mam częste bóle glowy i zawroty gdzie mi sie nigdy to nie przytrafialo). Wyniki z krwi bardzo dobre wiec dał mi skierowanie na tomograf. O i na 9grudnia mnie zapisali. Troszke sie boje...
Chociaz! Znalazłam dobra strone tego :-D skoro mam dobre wyniki krwi to moge jechac oddawać krew w listopadzie. Moze sie odważe :-D

Ostatnia edycja:
Hej
My coraz bardziej chore.
mała ma katar, kaszel i chrypkę a ja katar kaszel i boli mnie gardło :'(
Mimo choroby musimy po 7 rano wychodzić na to zimno i maszerować do szkoły :-(
Głowa boli, ale chorować nie mam kiedy, bo wciąż sama z dziećmi.
Paulina do wczoraj :p :/

My juz po drzemce :-) spalam dwie godziny prawie a Kornelia lekko ponad 2h. Ale głowa mnie tak masakrycznie boli ze az mi sie żyć nie chce. I te zawroty...
Wampi bardziej sie boje ze cos moze wyjsc strasznego. No wyniki mam dobre wiec kurcze skąd te zawroty i bóle :-( anemia na 100% wykluczona

Hej.

U nas dzis deszczowa pogoda, na miescie szybciutko oblecialam, zakupy zrobilam i do domu. Ale chociaz sobie bluze kupilam w moim ulubionym lumpku :D

Zaraz barszcz bialy bedzie, a na kolacje zrobie placuszki z serkow Danio.

My za tydzien do Polszy.. Jakos nie wierze ze lecimy, bo to tylko 6dni.

Oo pytanko jeszcze. Mam problem bo Maja nie chce zebow myc, noo sama to bierze szczoteczke i ja gryzie, a jak ja jej probuje umyc to taki wrzask, bije mnie po rekach i ucieka.. Wczesniej myla normalnie a teraz nie wiem co jej..

Uciekam na ciepla.herbatke ;)

Edit.
DSC_1620.jpgŁobuziara ;)

Załączniki

• DSC_1620.jpg
    DSC_1620.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_1620.jpg
    DSC_1620.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
O jaka masz śliczna ta core :-D ja mam nadzieje ze w przyszłości moja bedzie chciala myć zęby. Jak ktos myje zęby i ona to widzi to sie cieszy :-D
Wampi nie wiem... Nie mam zwyczaju mierzyć sobie ciśnienie ale 2tyg temu mama kazała mi zmierzyć bo to samo bylo i bylo ok . Wytrzymam do grudnia o i zobaczymy :-) z tego wszystkiego zapomniałam sie do neurologa zapisać ... Jutro bede musiala podskoczyc. Pojade z tatem bo ta co rejestruje to jakas małpa ale ojca zna i lubi :-D

Do góry