reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY co sie dzieje ? Trzymaj sie

LIZA wlasnie nie ;/ nie mam ochoty latac po sadach i P widywac ;/ no ale musze - chce .. Ogolnie Natalia ma moje nazwisko ... Ale kiedys tam , S chce jej dac swoje...

reklama
happymum co się dzieje?:/ wracaj do nas szybko! Oby wszystko sie poukładało cokolwiek się dzieje:*

My za chwilę idziemy na dwór, na obiad zrobiłam kopytka i pierwszy raz mi się nie porozklejały:)

Hej laski. U nas wszystko dobrze, oprocz Narnii za oknem :baffled: zimno... A ja chyba w listopadzie polece do PL sama. Ewentualnie wezme Nikole ze soba. Sa tak drogie bilety samolotowe na ta pieprzona walke w Krk ze masakra! Mowilam mojemu zarezerwuj wczesniej, nie on ma czas. Teraz bilety 6 tys kr w obie strony ;) i stwierdzil ze chyba jednak nie pojdzie ;) A my z Nikolcia polecimy w inny dzien, na jakies 5 dni i oblecimy dwie w obie strony za jakies 600kr ;)

HAPPY &&& zeby ci sie poukladalo!!
MADZIALENA lepiej miec troche za duzo miejsca niz za malo ;p ja bym wolala te 70m2 niz nasze 35 ;P
MACIEJKA jak ty nas wszystkie znalazlas? :p
LIZA MILENA dla mnie obie jestescie mega silnymi kobietami!!

Cześć , jak sobie pomyślę ze nie długo tez czeka mnie walka z alimentami, to aż mnie krew zalewa, a gdzie tu wniosek o pozbawienie praw. Na to trzeba mieć siłę a mi jakoś jej ostatnio brak
Haapy jakby co to wiesz gdzie mnie szukać, dzwoń o każdej porze.
Maciejkaa to samo chciałam zapytać jak nas znalazłaś? Jak by ktoś jeszcze chciał na fb mnie znaleźć to Sandra Dukarska .
Te moje dziecko mnie wykończy aż mnie nogi bolą od bujania a ta nic ,

ale zimnica brrrr....

u mnie po staremu, jutro do szkoły a tak mi się nie chce...
takie zimno, ale u mnie w pracy klima nadal chodzi ..:wściekła/y: w dodatku rozwalilam sobie wczoraj buta, znaczy rozkleil sie cały, poszłam dzis do ccc złozyc reklamacje, ta mi dala kartke i mowi prosze isc wybrac nowe buty w tej ceniu ;DD takie cos to moze byc ;p

Happy, trzymaj się ;)
Milena ale Natka ma dlugaśne włosy ;P
Paulina jak bedziesz kiedys w Pl na dłuzej to daj znac to sie umowimy na piwko ;D

Milena ale Natalia ma piekny usmiech taki szeroki ;D

Madzialenka szkoda ze przed nosem wam te mieszkanko przelecialo

Liza a to nie wiedzialam bo ja nie uzywam :D

23may dobrze ze od razu wymienili a nie kazali czekac 2tyg ;p

Happy trzymaj sie ;)

Kazda kobieta jest silna i ma cos do udzwigniecia na swoich barkach jexna ma lzejszy ciezach druga ciezszy ;)

Sandra a myslisz ze bedzie pojawial sie na sprawach o alimenty lub robil problemy?

A no widzicie jaki ze mnie Rutkowski. Wszystkie Was znajdę ;-) ;-) ;-)

Happy co jest ???

U nas źle.
Uczulenie Małej jest w coraz większym stadium. Biorę ją na prywatną wizytę bo nfz to jakaś paranoja :O :O

reklama
Do góry