reklama
madzialena647
Fanka BB :)
happymum co się dzieje?:/ wracaj do nas szybko! Oby wszystko sie poukładało cokolwiek się dzieje:*
My za chwilę idziemy na dwór, na obiad zrobiłam kopytka i pierwszy raz mi się nie porozklejały
My za chwilę idziemy na dwór, na obiad zrobiłam kopytka i pierwszy raz mi się nie porozklejały
G
guest-1673535084
Gość
Hej laski. U nas wszystko dobrze, oprocz Narnii za oknem zimno... A ja chyba w listopadzie polece do PL sama. Ewentualnie wezme Nikole ze soba. Sa tak drogie bilety samolotowe na ta pieprzona walke w Krk ze masakra! Mowilam mojemu zarezerwuj wczesniej, nie on ma czas. Teraz bilety 6 tys kr w obie strony i stwierdzil ze chyba jednak nie pojdzie A my z Nikolcia polecimy w inny dzien, na jakies 5 dni i oblecimy dwie w obie strony za jakies 600kr
HAPPY &&& zeby ci sie poukladalo!!
MADZIALENA lepiej miec troche za duzo miejsca niz za malo ;p ja bym wolala te 70m2 niz nasze 35 ;P
MACIEJKA jak ty nas wszystkie znalazlas?
LIZA MILENA dla mnie obie jestescie mega silnymi kobietami!!
HAPPY &&& zeby ci sie poukladalo!!
MADZIALENA lepiej miec troche za duzo miejsca niz za malo ;p ja bym wolala te 70m2 niz nasze 35 ;P
MACIEJKA jak ty nas wszystkie znalazlas?
LIZA MILENA dla mnie obie jestescie mega silnymi kobietami!!
sandra910107
Fanka BB :)
Cześć , jak sobie pomyślę ze nie długo tez czeka mnie walka z alimentami, to aż mnie krew zalewa, a gdzie tu wniosek o pozbawienie praw. Na to trzeba mieć siłę a mi jakoś jej ostatnio brak
Haapy jakby co to wiesz gdzie mnie szukać, dzwoń o każdej porze.
Maciejkaa to samo chciałam zapytać jak nas znalazłaś? Jak by ktoś jeszcze chciał na fb mnie znaleźć to Sandra Dukarska .
Te moje dziecko mnie wykończy aż mnie nogi bolą od bujania a ta nic ,
Haapy jakby co to wiesz gdzie mnie szukać, dzwoń o każdej porze.
Maciejkaa to samo chciałam zapytać jak nas znalazłaś? Jak by ktoś jeszcze chciał na fb mnie znaleźć to Sandra Dukarska .
Te moje dziecko mnie wykończy aż mnie nogi bolą od bujania a ta nic ,
ale zimnica brrrr....
u mnie po staremu, jutro do szkoły a tak mi się nie chce...
takie zimno, ale u mnie w pracy klima nadal chodzi .. w dodatku rozwalilam sobie wczoraj buta, znaczy rozkleil sie cały, poszłam dzis do ccc złozyc reklamacje, ta mi dala kartke i mowi prosze isc wybrac nowe buty w tej ceniu ;DD takie cos to moze byc ;p
Happy, trzymaj się
Milena ale Natka ma dlugaśne włosy ;P
Paulina jak bedziesz kiedys w Pl na dłuzej to daj znac to sie umowimy na piwko ;D
u mnie po staremu, jutro do szkoły a tak mi się nie chce...
takie zimno, ale u mnie w pracy klima nadal chodzi .. w dodatku rozwalilam sobie wczoraj buta, znaczy rozkleil sie cały, poszłam dzis do ccc złozyc reklamacje, ta mi dala kartke i mowi prosze isc wybrac nowe buty w tej ceniu ;DD takie cos to moze byc ;p
Happy, trzymaj się
Milena ale Natka ma dlugaśne włosy ;P
Paulina jak bedziesz kiedys w Pl na dłuzej to daj znac to sie umowimy na piwko ;D
Milena ale Natalia ma piekny usmiech taki szeroki ;D
Madzialenka szkoda ze przed nosem wam te mieszkanko przelecialo
Liza a to nie wiedzialam bo ja nie uzywam
23may dobrze ze od razu wymienili a nie kazali czekac 2tyg ;p
Happy trzymaj sie
Kazda kobieta jest silna i ma cos do udzwigniecia na swoich barkach jexna ma lzejszy ciezach druga ciezszy
Sandra a myslisz ze bedzie pojawial sie na sprawach o alimenty lub robil problemy?
Madzialenka szkoda ze przed nosem wam te mieszkanko przelecialo
Liza a to nie wiedzialam bo ja nie uzywam
23may dobrze ze od razu wymienili a nie kazali czekac 2tyg ;p
Happy trzymaj sie
Kazda kobieta jest silna i ma cos do udzwigniecia na swoich barkach jexna ma lzejszy ciezach druga ciezszy
Sandra a myslisz ze bedzie pojawial sie na sprawach o alimenty lub robil problemy?
reklama