reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Ja w sumie tak sobie placr 500 pkus rachunki ...

Mloda mama a co podahesz na zbicie goraczki?

Ja dzisiaj zmienilam lekarza bo Zu wcoraj krztusila sie slina wymioty i kaszel taki ze az plakala no i glos skrzypiacy a ta do mnie ze wymyslam dzircki zdrowe poszlam do innego i zapalenie krtan no i sterydy przrpisal yhh ale tak wspanialy doktorek skierowanie dal do wrocka zeby porobili badania czy mozna ja szczepic i poswiecil mi godzine czasu :) pogadalismy sobie no super

Paulina super ze imprezka udana u nas wcale nie cieplej ale co sie dziwic koniec pazdziernuka :D ja dzis Zu zimowo ubralam a nie ktore dzieci w wozkach w samych skarpetach brrr az mi sie zimno robilo

Ja nie czytam ksiazek nie mam czasu i chyba checi :D

reklama
mloda mama trzeba bylo poszukac w aptekach bo ceny sa oszalamiająco rozne :o ja szukalam ostatnio zwykly vibin i obok mnie w aptekach 37,90zl, 36,90zl. Pojechalismy a zakupy i kolo kauflanda jakis 1km odemnie kupilam te tabletki za 24zl! :no: pieknie niektorzy zarabiają -_-
Olciaaa zdrowka dla malej. gdzie teraz chodzicie do lekarza??

Ja ksiazki czytam jak cos to dajcie meila to przesle w pdf. :tak:
Glowa mnie boli...:baffled::nerd:

Hejo.

Kilka dni i az nie chce mi sie wszustkiego czytac.

Z ksiazek to polecam opiwiadania polska autorke Agnes Scorpio. Duzo romansow.

Cos podobnego do Zmierzchu to np Naznaczona, czyli ksiazki z serii Dom Nocy. To cos o wampirach.

Polecam Gre o tron super sie czyta a wciaga jak nic. Troche pikanterii tez w tym jest ale takiej innej.

Czytalam tez Cobena "Bez skrupulow" tez polecam.

Obecnie czytam "Snajper"

Oczywiscue Grey, tryloogia Crossa, 30 dni zoltych, niebieskich i czerwonych.
MLIDA MAMA Zdrowka dla corci.

RENATA Jeszcze w zerowce bycie w trojce kladiwej to nic w porownaniu z pierwsza klasa. Masakra, dibrze ze w tym roku si wybronilam. W tamtym roku w zerowce ciezko bylo ale jak zebralysmy kase w styczniu na choinke tak az do konca roku szkolnego nam starcylo i mialam spokoj. A w pierwszej klasie to teraz na te slubiwabie to o matko ile ta trojka sie nalatala.
Fajnie ze chlopak sobie radzi.

Ostatnia edycja:
Ewi u nas ze slubowaniem to moze byc roznie. W tym roku dyrektor zrobil 1 wrzesnia. Nikt nic nie wiedzial..wiec za rok sądze ze i "nam " taką niespodzianke bedzie mial.

A mamusie jak mnie wkurza to pozdrowie srodkowym palcem. chetnych do trojki nie bylo.. ale juz dziś jeczaly czego na choinke nie kupowac.Niektore jakby mogly to by za dzieci do szkoly chodzily, noski wycieraly. Ja rozumiem ze mozna sie martwic, bo kazde dziecko jest inne, jeden sobie poradzi w tym molochu drugi nie ale booooziu.. plakac mi sie chcialo jedna matka zaczela przezywac ze jej syn wychodzi po za linie kolorujac, po sladzie tez niekoniecznie ladnie mu wychodzi.Zadnemu nie wychodzi. Obrazki w tej grupie to takie bochomazy ze patrzec ciezko. Szlaczki tragedia. No ale te dzieciaki mają po 5 lat. mają prawo bazgrac jeszcze.
No i... kto piecze ciasta na dzien babci. kuuuuuuźwa!! DOBRZE ZE JUZ NIE PYTALY CZY KOMUNIA TO W albach czy w garniturach. Albo to ja taka wolna jestem na wszystko mam czas.

U Filipa takich akcji nie bylo.Jakies te matki takie bardziej ... hmmmm latwiej sie dogadujemy. Nie ma przezywania ze prezent nie taki, czy kto pojedzie do hurtowni, czy kto pierwszy papier kupuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry