reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc Wam :) CAYOKA 50twarzy greya calkiem ciekawa ksiazka :) ostatnio czytalam jeszcze , twarz sary, pokrzywdzona , bez mojej zgody ...

U naas nic nowego , Natalia jezdzi krowa buzia jej sie nie zamyka ani na chwile a ja mam dzis troche zalatwiania , kawe pije biore dzieci i jedziemy:)

reklama
Hejka:)

Ale naprodukowałyście! Szalone:-) Ja wczoraj w deszczu rozwoziłam gazetki;/ cały czas padało ale nie było zle, zajęło mi to 5 godzin:-) Widzę że temat mieszkań się rozwinął, niedługo chyba dołącze do poszukujących.. D. pokłócił si.ę z moim bratem i powiedział że on z debilem pod jednym dachem nie będzie mieszkał:( Bili się bo mój brat rano do mnie skoczył a ja niepotrzebnie mu o tym powiedziałam, zła jestem na siebie! Wczoraj do domu nie chciał przyjechać, był u rodziców ale na wieczór przyjechał, boję się co to będzie:( Już nawet znalazł mieszkanie, za wynajem chcą 450zł, ciężko nam będzie ale może ja coś normalnego złapię żeby chociaż1000 zarabiać:( I dzisiaj prawdopodobnie jedziemy do teściów na kilka dni ehh

paulina w pewnym sensie masz rację że mój D. bardzo się dla nas poświęcił mieszkająć tutaj
liza to smutne.. współczuję:(

Na razie muszę uciekać bo obiad kończę i na dwór idziemy
Miłego dnia

Hejka. My dzis na obiad gulasz z ziemniaczkami. Nie mialam na nic innego ambicji. Dziewczyny przepis na cos takiego "innego"? Bo po necie to mi sie szukac nie chce ;p

Co do ksiazek ja nie czytam prawie wogole. No ostatnio jedynie to prawko przerabiam, ale jestem na 100 stronie od lipca.. Ksiazka ma cos ok 400..

Moja Misia lezy pod kocykiem i oglada Dore. U nas cale.... UWAGA UWAGA... 4 stopnie :baffled::baffled: Ale bylysmy dwie godziny na spacerze, oczywiscie na moscie 20 minut stania bo ona pendzia chce zobaczyc.. Przejechaly akurat 3, jeden za drugim a ta scieszona i "papa pendzie!! Domu ide!!" czyli "pa pendeltag, do domu ide!!" hahaha

MADZIALENA 450zl za wynajem???!!! Nie zastanawiaj sie!! W krk to nawet za kawalerke koszt 1000 a nawet 1500zl + oplaty! Ja bym sie wyniosla na twoim miejscu. Samo roznoszenie gazetek i juz prawie na czynsz macie. A wiesz ile spokoju? My sie z A. to wogole nie klocimy (tfu, tfu), no i wkoncu mam czysto!
SANDRA pociesze cie.. Moja Nikola do tej pory poplakuje przez sen, i to raz "muniu" raz "piciu" oczywiscie wszystko z zamknietymi oczami...

paulina w dodatku mieszkanie po części umeblowane, wszędzie panele i płytki, no zobaczymy może nam się uda:) U nas 7 stopni i godzinę tylko wytrzymaliśmy na dworze. Co do obiadu to ja dzisiaj robiłam kurczaka w sosie śmietanowo ziołowym z ryżem, 40min i obiad gotowy:-)

heja
ja po zebraniu u O. Mialo trwac ok pol godziny, trwalo 1,5 h. w trojce klasowej jestem. i juz zaluje.. nosz co za niektore matki !! one juz chcą na choinke sie skladac.. w sensie ze na paczki.. a bal w polowie stycznia ma byc. Powiedzialam ze biore to na siebie.. zdąze zebrac i kupie paczki i popakuje. bo by zebranie trwalo do 19-tej.a mi juz sie sikac chcialo i jesc. .
dostalismy diagnozy dzieci czy sie nadają do 1 klasy. Porazka.No i diagnozy takie z badan o gotowosci szkolnej. No i oprocz seplenienia jest b.dobrze. Jako jedyny potrafi sznurowadla zawiązac :) No i sie potrafi podpisac z imienia. Tylko "s" na "z" zmienia :)
ale z tym podpisywaniem to juz od ok roku umie :)

no to sie pochwaliłam :D

Madzialena ja na twoim miejscu to juz bym spakowana byla.
zaraz na teakwondoo spadamy.

paulina,renata to nie takie proste musimy przeliczyć czy rzeczywiście stać nas teraz na wynajęcie mieszkania:) Jeśli chodzi o mnie to mi się bardzo podoba:-) fakt że na drugim końcu miasta ale to nie problem, no zobaczymy

Madzialena kciuki za mieszkanko :)

Renata nic mi nie mów. W klasie mojego syna też są dziwne mamuski boszz jakieś nadopiekuńcze strasznie!

ale dziś zimno Matko jedyna :p

Paulina, Milena ja brałam daylette a to ten sam sklad co ten Vibin wiec skótkow ubocznych zero procze tego ze okres zaczol wariowac i mam nadzieje ze przy tych bedzie tak samo.
Paulina nie ja zwykly vibin bede brac.
Cóz zylam z nim te 3 lata i ratowalam malzenstwo... nic to nie dalo a ja nie chcialam tak zyc, zreszta ja znim wiele przeszlam i on mial tez problemy z alko.... ehhh szkoda pisac....
Madzialena kciuki zacisniete.

Co do mieszkan my wynajmujemy 43m3, 3 pokoje i kuchnia, lazienka za 700 zl plus czynsz i oplaty :p
U nas dzis tez zimno, kurde chyba przymrozek bedzie w nocy :szok: :no:

reklama
Witam .
My ciągle walczymy z gorączka mały strasznie się męczy ;( strasznie mi go szkoda ...

Byłam dziś u Gina i przepisał mi nowe tabletki vibin mini zobaczymy co po tym będzie . strasznie drogie sa ;/ ale ze mną na cale szczęście wszystko dobrze ;)

Do góry