reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
co do wynajmu mieszkania to my placimy 800zl + oplaty to i tak tanio ;)
mamy 2 pokoje kuchnie przedpokój i lazieneczke w super stanie nie to co wczesniej ..
ale i tak mieszkania sa bardzo drobie i przecietnego mieszkanca polski nie stac by kupic mieszkanie ;/

my caly dzien walczymy z goraczka maly malo spi i je ;(
teraz usnal niech troche pospi odpocznie bo strasznie slamy jest ..

Helloł.

co do mieszkan. w wiekszych miastach i ceny wynajmu wieksze. My w naszej "wsi" wynajmowalismy za 200 zł + oplaty. przez 6 lat mieszkania nie podniosl nam wlasciciel ani o grosz.
ale teraz wiem ze za mmniej jak 400 zł to sie nic nie znajdzie. I to zazwyczaj albo ruina.. w starym domku ze strach drzwi otworzyc bo sciana moze runąc, albo taka klitka ze klaustrofobii mozna dostac.
Ja mam to szczescie ze mam juz swoj dom.

booosh jak to fajnie brzmi.. mój dom :)

czuje sie kujowo. kaszel nadal jest. najgorzej nad ranem lub jak sie zmacham,Astma jak nic. no i podbrzusze mi boli. w likend @ planowana..

z filmow akcji Transportera polecam. stary film..ale ja go uwielbiam. Horrorów nie lubie. tzn sie boje :D jak nic bym narobila pod siebie. ja lubie typu Step up, jakies komedie i obyczajowe. ale nie o smierci i chorobie dzieci.. bo wyje strasznie. odwodnic sie moge.

Hej ledwo żyję czuje się jak zombie. Jak tak dalej pójdzie to będę zasypiać na stojąco. Chciała z P spędzić miły wieczorek, a me dziecię postanowiło od 24. Do 1.30 urzędowac później co 1,5 h pobudki ile można do cholery wytrzymać . Idę ogarnąć domek póki śpi.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo. U nas paskudna pogoda.. pada od wczoraj.. dziś może Mała zabiore do Figielka to taka sala zabaw dla dzieci. Bo w domu to się zanudzic mozna. Bawiła się godzine i spi na.dywanie teraz :D ciekawe o ktorej sobie potem drzemkę zrobi. Przypuszczam ze w ogole.
Co do ksiazek to ja zbyt czasu nie mam na czytanie. Z takich fajniejszych to 50 twarzy Greya wszystkie czesci, no i książka na faktach Souad spalona zywcem na prawde mocna i poruszajaca, Kwiat pustyni też dobre. A filmy to z Ł. ogladamy ogromnymi ilosciami:D aktualnie oglądamy The walking dead 5 sezon, ale to serial. Choć ja uwielbiam.:)
A wam miłego dnia:)

Do góry