reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Sandra-ja polecam "okaleczona","skrzywdzona","miejsce przy stole" i "naznaczona"
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
co do wynajmu mieszkania to my placimy 800zl + oplaty to i tak tanio
mamy 2 pokoje kuchnie przedpokój i lazieneczke w super stanie nie to co wczesniej ..
ale i tak mieszkania sa bardzo drobie i przecietnego mieszkanca polski nie stac by kupic mieszkanie ;/
my caly dzien walczymy z goraczka maly malo spi i je ;(
teraz usnal niech troche pospi odpocznie bo strasznie slamy jest ..
mamy 2 pokoje kuchnie przedpokój i lazieneczke w super stanie nie to co wczesniej ..
ale i tak mieszkania sa bardzo drobie i przecietnego mieszkanca polski nie stac by kupic mieszkanie ;/
my caly dzien walczymy z goraczka maly malo spi i je ;(
teraz usnal niech troche pospi odpocznie bo strasznie slamy jest ..
Helloł.
co do mieszkan. w wiekszych miastach i ceny wynajmu wieksze. My w naszej "wsi" wynajmowalismy za 200 zł + oplaty. przez 6 lat mieszkania nie podniosl nam wlasciciel ani o grosz.
ale teraz wiem ze za mmniej jak 400 zł to sie nic nie znajdzie. I to zazwyczaj albo ruina.. w starym domku ze strach drzwi otworzyc bo sciana moze runąc, albo taka klitka ze klaustrofobii mozna dostac.
Ja mam to szczescie ze mam juz swoj dom.
booosh jak to fajnie brzmi.. mój dom
czuje sie kujowo. kaszel nadal jest. najgorzej nad ranem lub jak sie zmacham,Astma jak nic. no i podbrzusze mi boli. w likend @ planowana..
z filmow akcji Transportera polecam. stary film..ale ja go uwielbiam. Horrorów nie lubie. tzn sie boje jak nic bym narobila pod siebie. ja lubie typu Step up, jakies komedie i obyczajowe. ale nie o smierci i chorobie dzieci.. bo wyje strasznie. odwodnic sie moge.
co do mieszkan. w wiekszych miastach i ceny wynajmu wieksze. My w naszej "wsi" wynajmowalismy za 200 zł + oplaty. przez 6 lat mieszkania nie podniosl nam wlasciciel ani o grosz.
ale teraz wiem ze za mmniej jak 400 zł to sie nic nie znajdzie. I to zazwyczaj albo ruina.. w starym domku ze strach drzwi otworzyc bo sciana moze runąc, albo taka klitka ze klaustrofobii mozna dostac.
Ja mam to szczescie ze mam juz swoj dom.
booosh jak to fajnie brzmi.. mój dom
czuje sie kujowo. kaszel nadal jest. najgorzej nad ranem lub jak sie zmacham,Astma jak nic. no i podbrzusze mi boli. w likend @ planowana..
z filmow akcji Transportera polecam. stary film..ale ja go uwielbiam. Horrorów nie lubie. tzn sie boje jak nic bym narobila pod siebie. ja lubie typu Step up, jakies komedie i obyczajowe. ale nie o smierci i chorobie dzieci.. bo wyje strasznie. odwodnic sie moge.
sandra910107
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny , na razie ściągnęłam zła kobieta
A coś o romanasach albo coś podobnego do zmierzchu?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Sandra - romans w klimacie fantastyki (o czarownicach) saga o ludziach lodu jest chyba 49 czesci. Mega wciągające!
Maciejkaa
Dzięki dziewczyny , na razie ściągnęłam zła kobieta
Bardzo emocjonalna książka. Ogarniała mnie straszna złość gdy ją czytałam, taka niemoc nad przemocą..
sandra910107
Hej ledwo żyję czuje się jak zombie. Jak tak dalej pójdzie to będę zasypiać na stojąco. Chciała z P spędzić miły wieczorek, a me dziecię postanowiło od 24. Do 1.30 urzędowac później co 1,5 h pobudki ile można do cholery wytrzymać . Idę ogarnąć domek póki śpi.
Ostatnia edycja:
reklama
cayoka
Hejo. U nas paskudna pogoda.. pada od wczoraj.. dziś może Mała zabiore do Figielka to taka sala zabaw dla dzieci. Bo w domu to się zanudzic mozna. Bawiła się godzine i spi na.dywanie teraz ciekawe o ktorej sobie potem drzemkę zrobi. Przypuszczam ze w ogole.
Co do ksiazek to ja zbyt czasu nie mam na czytanie. Z takich fajniejszych to 50 twarzy Greya wszystkie czesci, no i książka na faktach Souad spalona zywcem na prawde mocna i poruszajaca, Kwiat pustyni też dobre. A filmy to z Ł. ogladamy ogromnymi ilosciami aktualnie oglądamy The walking dead 5 sezon, ale to serial. Choć ja uwielbiam.
A wam miłego dnia
Co do ksiazek to ja zbyt czasu nie mam na czytanie. Z takich fajniejszych to 50 twarzy Greya wszystkie czesci, no i książka na faktach Souad spalona zywcem na prawde mocna i poruszajaca, Kwiat pustyni też dobre. A filmy to z Ł. ogladamy ogromnymi ilosciami aktualnie oglądamy The walking dead 5 sezon, ale to serial. Choć ja uwielbiam.
A wam miłego dnia