reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My po lekarzu. Muszę zrobić wszystkie badania. Oczywiście odpłatnie :/ i iść do alergologa ... na dodatek stwierdziła że mała wygląda na niedożywiona i z niedowaga. Pięknie :szok:

reklama
Paulina obejrzyj sobie Kronike opętania ;)
Młoda mama zrówka dla synka.
Sandra , skoro nie dogadujecie się z mama to chyba dobrą decyzje podjełas o wyjezdzie.

U nas pogoda paskudna! :wściekła/y:
Byłam na szmatach ostatnio w krk, i takiego lumpa to jeszcze nie widzialam. wielka sterta ubran, siadasz na niej i grzebierz. Za 30 zł, kupiłam takie perełki dla Julki ze szok.. no i rolki do tego hahaha

co do wzrostu i wagi , to Julka ma 18 kg, a wzrostu nie wiem, napewno ponad 100 cm, na bilansie 2 latka miala 95 cm i 14 kg..

MACIEJKA no nie na to samo.. Bo np wynajem mieszkania na polskie realia pochlania przynajmniej 1/2 wyplaty a tu moooze 1/3, albo nawet i 1/4 wyplaty. Co nie znaczy ze tu jest tanio, wrecz przeciwnie. Glupia wejsciowka do zoo do koszt 200zl. I kto by sobie mogl na to w PL pozwolic? Malo kto. A zwlaszcza 3-4 osobowa rodzina.
SANDRA w duzych miastach tak jest. Ale juz w mniejszych taniej. W polsce jest ciezko meega.

reklama
Do góry