reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina - jeszcze fajny jest horror"szepty"
Paulina obejrzyj sobie Kronike opętania
Młoda mama zrówka dla synka.
Sandra , skoro nie dogadujecie się z mama to chyba dobrą decyzje podjełas o wyjezdzie.
U nas pogoda paskudna!
Byłam na szmatach ostatnio w krk, i takiego lumpa to jeszcze nie widzialam. wielka sterta ubran, siadasz na niej i grzebierz. Za 30 zł, kupiłam takie perełki dla Julki ze szok.. no i rolki do tego hahaha
co do wzrostu i wagi , to Julka ma 18 kg, a wzrostu nie wiem, napewno ponad 100 cm, na bilansie 2 latka miala 95 cm i 14 kg..
Młoda mama zrówka dla synka.
Sandra , skoro nie dogadujecie się z mama to chyba dobrą decyzje podjełas o wyjezdzie.
U nas pogoda paskudna!
Byłam na szmatach ostatnio w krk, i takiego lumpa to jeszcze nie widzialam. wielka sterta ubran, siadasz na niej i grzebierz. Za 30 zł, kupiłam takie perełki dla Julki ze szok.. no i rolki do tego hahaha
co do wzrostu i wagi , to Julka ma 18 kg, a wzrostu nie wiem, napewno ponad 100 cm, na bilansie 2 latka miala 95 cm i 14 kg..
sandra910107
Fanka BB :)
Np u nas na osiedlu gdzie ja mieszkam a jest ono duże najtańsze mieszkanie jest za 1000 zł plus opłaty a na nowszych nie wspomnę znajdziesz może i taniej jak trafisz , ale farta trzeba mieć, a no i tańsze ale to dzielnice patologiczne.
sandra910107
Maciejkaa a skierowania na badania nie mogła ci wypisać na NFZ?
G
guest-1673535084
Gość
MACIEJKA no nie na to samo.. Bo np wynajem mieszkania na polskie realia pochlania przynajmniej 1/2 wyplaty a tu moooze 1/3, albo nawet i 1/4 wyplaty. Co nie znaczy ze tu jest tanio, wrecz przeciwnie. Glupia wejsciowka do zoo do koszt 200zl. I kto by sobie mogl na to w PL pozwolic? Malo kto. A zwlaszcza 3-4 osobowa rodzina.
SANDRA w duzych miastach tak jest. Ale juz w mniejszych taniej. W polsce jest ciezko meega.
SANDRA w duzych miastach tak jest. Ale juz w mniejszych taniej. W polsce jest ciezko meega.
sandra910107
Polecacie jakaś fajną książkę sciaglelabym sobie na tableta i po czytała?
reklama
Maciejkaa