reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza współczucia :( Tulę
kurde trzeci raz próbuje dodać posta :/
Paulina my do Wrexham koło Liverpulu
A co do języka to podszkolę ją trochę w domu i zapiszę na kurs :) . Wyjerzdżamy pod koniec czerwca z dziewczynami więc podszkoli się tam na miejscu , a to dziecko więc załapię szybko . Łatwo mi za pewnie nie będzie ale w życiu są sprawy ważne i ważniejsze , nie nogę patrzeć na to że czegoś mi szkoda , bo się nigdy nie zdecyduję .
Matka zapewnę szału dostanie jak się dowię ,ojca reakcji nie wiem jak mam przewidzieć . Chcę w końcu stworzyć prawdziwą rodzinę w czwórkę być Panią domu :). Nie wysłuchiwać wiecznych pretensji . Anglia to nie koniec świata . Podjęłam decyzję nie robie tego tylko dla siebie ale również dla dzieci by one miały lepiej . a no i bliżej będę miała do Happy :D
Paulina a twoi szału nie dostaną jak się dowiedzą , że nie wracacie ?
Renata może poczekaj jeszcze trochę może się pojawi druga trzymam &&& by tak było .

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laski .. My po imprezach w weekend , babcia S taka wzruszona była , łzy jej ciekły normalnie ... S od wczoraj w nowej pracy no i póki co musi sie ''pokazać'' więc chętnie zostaje po godzinach :-) ogolnie ma robić 6-14 .. no ale dziś siedział do 17 :) A ja umieeeram , tak mnie podbrzusze boli od 2 dni , a sutki....brr :baffled:

Liza
współczuje ;//

liza wspolczuje :(

Anula moja kolezanka tez tak miala z synem. nigdy glodny nie byl, zanim mu nalozysz to on pyta ile moze zostawić, parowke morlinke jadl pol dnia. I tez wiecznie slyszala ze on chudy, ze za malo je. Jakby ona sama tego nie widziala i trzeba jeszcze skomentowac. Zaczela w koncu mowic ze tak chudy jest bo ona go nie karmi. zbierają na nowy telewizor i oszczedzają na mlodym.. bo na kims musieli. I wszyscy wkolo zamkneli geby.
mnie strasznie wkurza jak ktos mi probuje kit wcisnąc ze filip jest za niski. ma 9,5 roku ok 134cm. Jak standardowy 9 latek. No ale moi bracia wysocy są.. no i Filip powinien. No idioci.. Mam rozciągnąc go troche? nozki do haka do audi a rekoma niech sie trzepaka trzyma. i tak codziennie chwilke.. moze coś da.

Magda ja jak coś gotuje i nakladam dzieciom, sobie to i dla Ł. Chodzilo mi o sytacje taką ze np jestemy u tesciow, jest cale rodzenstwo Ł ,azdy o czyms gada, cos piją, jedni kawe drudzy wodke, No i coraz ktoras zona dla swego meza podaje kanapeczke, to pyta czy nie glodny, czy kawy nie dolac.. tylko Ł sierota jak jest glodny to sam zaglada do lodowki, kawe tez sam sobie umie zrobić. NAWET MI ROBI !!!!!! Raz on chyba coś napomknial zebym ja mu jesc dala. Zapytalam czy on z jakims niedowladem.. czy moze piersią mam go nakarmic czy jak??

a co najciekawsze jak zaczelam przyjezdzac do Ł.. to jego mama sama mi piwiedziala ze z lodowki mam korzystac jak u siebie.
a tu potem taadaaam.. niespodzianka. Kobieta korzysta z lodowki.. facet ma tylko być :)

a co do estu.. czy wczesnie.. jajko nioslam ok 11-go. myslalam ze bedą juz dwie krechy. a tu Ł si podjarał ze caly listopad bedziemy jak kroliki.. a ze ja mam imieniny, a on urodziny to sobie bedziemy tak zyczenia skladac..

Sandra - nareszcie będziesz bliżej :) bo bez ciebie to nudno jakoś, gdyby nie Skype to bym z nudów umarła:D
Milena- jesteś ptzed @ czy fasolka jest?
Renata - mysle ze jak @ sie spozni to powinnas zrobić jeszcze raz i wtedy może beda dwie krechy. Ja nadal trzymam kciuki
Ja dzisiaj leze i cierpie. Boli mnie w krzyzu i brzuch jak bym @ miała a skończyłai sie dwa dni temu:/

Mój ma 116 i 22 kg.

Milena coś się szykuje ???

Renata hahaha dokładnie! U mnie jajo wędrowało 13go. Czułam to dotkliwie i mam nadzieję żadna kijanka w nie nie wlazła :szok: test zrobię dopiero w dniu spodziewanej. Teraz nie ma sensu. Aż się boję ...

Renata jakbym o Bartku czytala, on nigdy nie jest glodny, gdy robie obiad od razu placze ze nie chce, a gdy juz naloze potrafi i 1,5 godz nad talerzem siedziec a ile razy podgrzewac trzeba bo nie lubi zimnego. Jeszcze nigdy nie zjadl kanapki, ze 4 razy moze parowki jadl ale nad jedna siedzi i siedzi. Taki typ, badania ma ok wiec nie panikuje, z czasem moze sie zmieni.

Aniula - u mnie zazwyczaj w drugą stronę. Maly je 4-5 posiłków dziennie a w międzyczasie caly vzas cos je(ciastak, platki na sucho, owoce, żelki albo pomidory) najdłużej bez jedzenia kest 3h bo przedszkole zaczyna o 13 a dopiero o 16stej dostają jedzenie. W domu to wiecznie je, nie żałuję mu tym bardziej ze wyglada szczuplo ale czasem się boje ze sobie żołądek rozwali

reklama
Bartek je sniadanie okolo 8 a o 13 nadal nie jest glodny:sorry: w sumie jak dobrze pojdzie zje 3 posilki ale oczywiscie trzeba siedziec i pilnowac do tego rzadko zjada wszytsko:sorry:przekasek nie dostaje bo wtedy wcale nie je.

Do góry