madzialena647
Fanka BB :)
magda mój brat też miał szansę na pracę i to nie jedną.. ale on twierdzi że kolega załatwia mu pracę za granicą i czeka.. tylko że to już trwa od maja. zamiast poszukać cos tutaj zanim tamten mu nie załatwi to on czeka.. a długów też ma od groma.. moja mama juz nawet nie komentuje tego, i tak samo zakochany był i przez to w tarapaty popadł bo jego ukochana chciała żyć na poziomie to i pożyczek nabrał, rozstali się i sam z tym został, no ale jakby miał choc troche rozumu to by się w to nie wpakował szczerze to mi juz to wisi, najstarszy brat ma pracę a najmłodszy jeszcze sie edukuje i moja mama mówi że nie chce żadnych dziewczyn widzieć w domu dopóki szkoły nie skończy:-) Bo starsi bracia oczywiście nie pokończyli
sandra no to w takim razie to troche nie w porządku, starasz się a ktos potrafi Ci jeszcze powiedzieć że robisz to zle;/ moja mama zawsze mi wprost mówi że coś jej się nie podoba, jedyna jej wada to to że straszna z niej gaduła i jak teściowie przyjada i pytają się o małego to ona odpowiada jakby wszystko wiedziała i wcina mi się jak coś mówię Denerwuje mnie to ale już jest lepiej
sandra no to w takim razie to troche nie w porządku, starasz się a ktos potrafi Ci jeszcze powiedzieć że robisz to zle;/ moja mama zawsze mi wprost mówi że coś jej się nie podoba, jedyna jej wada to to że straszna z niej gaduła i jak teściowie przyjada i pytają się o małego to ona odpowiada jakby wszystko wiedziała i wcina mi się jak coś mówię Denerwuje mnie to ale już jest lepiej