reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cayoka, lucyp-Gratuluję postępów u dzieci.
Ja dziś generalne porządki..jeszcze została mi podłoga w salonie i u góry, pranie do złożenia i naczynia do po mycia, noni kolacja dla S. I później spać.

reklama
Hej jaka tu cisza . U MNIE znowu matka podniosła mi ciśnienie a raczej razem z ojcem. I podjęłam ostateczną decyzję o wyjeździe do Anglii . Nie mogę się doczekać aż P nas ściągnię i tam razem zaczniemy od nowa nasze życie . Tu już powoli nie mam co szukać , wiadomo będę tęsknić ale , nie zmienię zdania . Sorry ze wam tak smece

Ostatnia edycja:
Sandra przykro mi z powodu takiej sytuacji. Ale ja tez mam dosc mieszkania z rodzicami.. chcialabym już w końcu znalesc mieszkanie i we 3 zamieszkać. Bo ta sytuacja to tylko klocimy się codziennie, jakies sprzeczki.. no dosc normalnie..

Jutro mam nadzieje że pogoda będzie bo musze jechac na zakupy i chce Mała wziac. Rozerwie się trochę bo po tej chorobie to w domu siedzimy sporadycznie na podwórko. A no i zapisalam ja do ortopedy z tymi stopkami, na 9 stycznia mamy czyli niedlugo.. mam nadzieje że będzie dobry lekarz i da nam rehabilitacje. Bo już patrzeć nie mogę jak krzywo biedna te stopy stawia jak chodzi przy meblach czy jak wstaje..

Sandra przykro mi z powodu takiej sytuacji. Ale ja tez mam dosc mieszkania z rodzicami.. chcialabym już w końcu znalesc mieszkanie i we 3 zamieszkać. Bo ta sytuacja to tylko klocimy się codziennie, jakies sprzeczki.. no dosc normalnie..

Jutro mam nadzieje że pogoda będzie bo musze jechac na zakupy i chce Mała wziac. Rozerwie się trochę bo po tej chorobie to w domu siedzimy sporadycznie na podwórko. A no i zapisalam ja do ortopedy z tymi stopkami, na 9 stycznia mamy czyli niedlugo.. mam nadzieje że będzie dobry lekarz i da nam rehabilitacje. Bo już patrzeć nie mogę jak krzywo biedna te stopy stawia jak chodzi przy meblach czy jak wstaje..

Przynajmniej jest ktoś kto mnie zrozumie. Ja już chyba nawet psychicznie tego nie zniose. U nas temat kasa i co bym nie zrobiła to źle , sprzątam cały dom codziennie a ta wredota do czepi się ze worka do śmieci nie włożyła no kur.... ile można?

heja :)

u nas pada, a ja z O do logopedy musze. jeszcze niewiem czy autobusem, czy autem z Łukaszkiem.

Inhalacje pomagają troche. nawet dam rady odkalsznąc bez zwymiotowania.. to jest sukces :)
zmykam sie wysztafirowac :)

Hej.

U nas wszystko ok.
Brat przyjechal jakos czas leci. Booziu ten moj brat zaraz 21 lat a zachowanie gorsze niz moj brat gimnazjalista ;// mam ocbote czasem walnac mu w leb... Ma szanse zostac tu na stale, a ten pacan wraca bo sie "zakochal" z dziewucha jest 4tygodnie jakos i wielkie Big Love... ehh. A panienka tez nie lepsza numerantka jest... Ale jest dorosly i zrobi co chce, blagac go przeciez nie bede na kolanach! Dlugiw w Polsce wiecej ma niz chyba wlosow na glowie.. Wiec te 6 tyg to najpiere idzie kasa na dlugi, a pozniej niech robi co chce. Wcale mu sie pracowac nie chce. Wczoraj mial szkolenie i wrocil pod wieczor i wielce zmeczony to ciekawe jaki bedzie wracal jak nornlanie trzeba bedzie pracowac ;/

Robie dzis fasolke po bretonsku.

U nas dzis nadciaga jakas wichura, nad ranem padalo a teraz wieje ze malo glowy nie urwie..
T mial na 10 do pracy wiec jeszcze wykorzystalam go zeby pojechal po buleczki i paczki na sniadanko ;)

Hejka:)
u na słonecznie od rana:) Za to jutro ma padac kiedy ja gazetki będę rozwozic;/

cayoka, lucyp ale Wam się dzieciaczki rozgadały:) U naszego łobuza pierwsze slowo to bylo mama zaraz potem tatyś czyli tatuś:)
sandra współczuję sytuacji z rodzicami;/ U nas niby w porządku jeśli chodzi o mieszkaniu z moja mamą ale ja też marzę juz o mieszkaniu tylko we trójkę, wiem że wszystko będzie na mojej głowie bo tu jednak z mama dzielimy sie obowiązkami ale w końcu mielibyśmy cisze i spokój:) U nas wiecznie jak nie moje siostry z dzieciakami to mój braciszek starszy humory ma i akcje urządza, bezrobotny, dwójka dzieci na drugim końcu polski a on bez pracy i mysli że jest panem i wladcą, także doskonale cie rozumiem:)

miłego dnia:)

Madzialena: nigdy nie potrafiłam się do gadać z matką, a to dla tego że ona uważa że zawsze ma rację że tylko ona wszystko dobrze robi i się wpierdziela tam gdzie nie trzeba, ona może być zmęczona i inni już nie wiecznie do ojca mnie porównuje ze jestem taka sama . A mój braciszek to chodzący ideał. Nauczyłam się po tylu latach nie płakać przez nią bo inaczej bym nie wyrobił a psychicznie.

reklama
Renata -masakra oby szybko przeszło

Magda-mój brat ma 23lata i zanim został tata to tez w głowie pusto ale teraz znormalnial
Pogoda straszna leje i wieje dziś z domu się nie ruszam.

Do góry