reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mam największą słabości do kurtek i Dennis ma ich mnóstwo no i do koszuli, poza tym naprawdę lubie go stroic. Nie potrafię ubrać go na spacer po prostu w dres (zdarza się ale bardzo rzadko)

reklama
lucyp łączę się w bólu ja juz drugi dzień męcze się z @ ;/
maciejka nie wiedziałam że w txm można robic zakupy online:) Musze koniecznie pokazać siostrze bo ona często tam zagląda:)

Co do ciuszków dla małego to różnie to bywa, większośc dostaję od brata po jego synku a i znajome tez dużo mi dają:) A jak już coś kupuję to właśnie w pepco lub w tesco z f&f:) W lumpeksie też czasem coś upoluję bo tam to juz całkiem za grosze można coś super znalezć:)

Ostatnia edycja:
lucypp- tez dzis dostalam @ masakra ;/

happy - dlatego prosze by kuzynka mi kupowala w anglii i przysylala ;)
my tylko dresy bo kuzyn dresiarz i ciagle dresy mu kupuje .

wampi- z tesco tez sa super ciszki i okazje ;) duzo kupowalam i jestem zadowolona .

Maciejka - mam to samo ale teraz juz nie spi na brzuszku ..

Młoda mama - jak Dennis byl mlodszy (czyt.do około roku) też nosił dresy, jeansy tylko na wyjście do miasta czy w gości. Teraz dresy tylko po domu i na ogród no i ewentualnie czasem do przedszkola

happymum ja też lubię zakladac synkowi jeansy, szczególnie do białych adidasków:p ale zauważyłam że wygodniej mu w dresach:) Jak szykujemy się na dwór to sam mówi że zakładamy dzisiaj dresy:) na szczęście całkowicie z jeansów nie zrezygnował:) Po domu śmiga w dresach bo wiadomo wygodnie:)

Madzialena - ja wymyśliłam na to sposob i kupuje jeansy tylko takie miekie i z gumką w pasie jak od dresow:) Dennis Narazie nie wybiera sobie ubrań chociaż jak idzie do przedszkola czasem mu pozwalam i kończy się na tym ze ubiera: spodnie z ciuchcia, koszulkę z ciuchcia, bluzę z ciuchcia, buty z ciuchcia, czapke z ciuchcia i kurtkę z ciuchcia gdyby miał to i skarpetki z ciuchcia by założył :D

happymum Twój Dennis to w ogóle elegant widzę po zdjęciach:p Mój P. jest taki że co bym mu nie założyła to mu się podoba:) Ale ma też swoje dni że wstaje i wyciąga z półki co chce założyć, buty na dwór wybiera sam:) A co do jeansów to takie z gumką też mamy ale tylko jedna parę, muszę jeszcze z jedna taką upolować bo fajnie sie trzymają, nie zsuwają się bo ze zwykłymi jeansami różnie to bywa:) Ale dresy to dresy, nie trzeba rozpinać i jak chce siusiu to sam sobie radzi bo zanim spodnie rozepnie to trochę mu to czasu zajmuje:)

reklama
Madzialena i przesyłka free :) no ja kocham ten sklep. Ubrać tam można rodzinę całą i coś do domu kupić :tak: natomiast buty to kocham NIKE :D adidasa też ;)

Do góry