reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23MAY pogoda super ? Zazdroszcze :)

My tez w sobote mamy urodziny ;) 2 ur Norberta i 80 Sz babci :) Norbiś dostanieubranko i kasiorki , a babci to nie wiem wlasnie :/

No ciezki tenat :) Natalia dopiero 2 lata ma i szczerze nawet jeszcze tych tematow w glowie nie mam , wiadomo ze nie chciala bym zeby w wieku 15lat miala chlopaka, a raczej faceta duzo starszego... gdyby rodzila w tym wieku co ja, byla bym 36letnia babcia ... w kazdym badz razie jej pomoge gdyby cos takiego mialo miejsce ;) a rozmawiac bedziemy na te tematy, ale za killa dobrych lat :)

My dzis pojechalismy do pepco , kupilam mlodej kurtke , dres i jeansy , noi Norbertowi na urodziny.

reklama
Milena ja bardziej od pepco wolę txm tym bardziej że teraz można tam online :-)

Apropo ciuchów, koleżanka mi załatwiła karton dla małej a nagle się okazało że lasce szkoda wydać bo mało używała haha no wymiękam :p
Nie mam już w co ubierać młodej będę musiała sporo wydać kasy bo nikt na wydanie nic nie ma wokół :/

HAPPy kazdy ma inne zdanie i w tej kwestii chyba sie nie dogadamy. Lepiej zeby 15latka wpadla z 15 latkiem?
MAGDA bidoku ty sie dalej meczysz... zdrowka :-)
23MAY my tez staramy sie zawsze kupywac prezenty na urodziny. W kwietniu mielismy chrzciny, i w kosciele przypomnialam sobie o starszaku ze mialam mu cos kupic tak zebu nie czul sie gorzej. No i mowie do niego Kacperku masz tutaj pieniazka wsadz sobie do skarbonki a ten mi kieszen otwiera i mowi "wsadz mi tu ciocia, nie dam mamie" hahaha 3 latek! :p
MLODA zapomnialam ci powiedziec, @ przyszla do mnie po rownyn miesiacu. A ty poszlas wkoncu do gina?

Moje uzaleznienie od bb karze mi tu zajrzec jak mam 5sek wolne haha

Milena no rano w Krk było słoneczko, a teraz sama nie wiem bo siedze w pracy , ale nie strasz ze zimno znowu;// aa i gdzie bylas w pepco? bo w olk chyba jakis remont

Maciejka, tez lubie ten txm. Ostatnio julke tam wziełam to tylko bylo 'to mi kup' 'to mi kup'

Paulina - jak dla mnie bez różnicy. Chodzi o to ze 15 latka z 15 niekoniecznie będą uprawiać sex a 15 latka z 23latkiem juz tak no bo wspólnych tematów raczej nie mają(pisze "raczej"bo są wyjątki) a jako mama chłopca. Wiem że nie chciałabym żeby w wieku np.23 lat przeprowadził do domu 15 latke i oświadczył ze to jego dziewczyna. Miałby wtedy poważną rozmowę.
Magda - zdrówka
U nas dziś dla odmiany ciepło i słonecznie ale Dennis nadal chory i do przedszkola nie poszedł:/ jutro też nie idzie.

Paulina - dziś własnie dostalam @ od ponad 2 miesięcy a w środę ide do gina trochę lipa bo nie wiem czy mi sie skończy a musi mnie zbadać żeby brać tabletki ;/

My tez ubieramy małego w pepco i czasem txm bo u nas jest mały i dla małych dzieci nic ciekawego nie ma ;(
Ubranka tez przysyła nam co trochę chrzestna z Anglii tak wiec malo na nie wydajemy .
Ostatnio kozaczki kupiła ciocia dla maniusia wiec tylko kurtrczke na zimę musze zakupić.

23MAY no u nas w ogole tam wszystko zamkniete razem z biedronka :/ w Trzebini bylam , duzy tam ten sklep pelno wszystkiego :) do txm tez chodzimy ale jakos wole pepco dla mnie sa ladniejsze ubranka :)

MACIEJKA a skad jestes bo ja nie kojarze :)

Sz prace zmienia od poniedzialku .

reklama
Do góry