G
guest-1673535084
Gość
Txm pierwszy raz taka nazwe slysze ja mloda ubieram przewaznie w h&m i w szwedzkim lindex, czasami smyk. Lubie tez lidla. Buty miala juz pumy, nike, adidas i converse, no i kalosze everest. Do tej pory chce mi tylko "kopisy" ubierac a juz tu sie nie da bo wystarczy ze wejdzie w trawe i cale przemoczone beda. Siebie to kupuje wszedzie.. tan gdzie mi cos wpadnie w oko, lindex hm kappahl itp itd. A dla siebie z butow to najlepsze jak dla mnie converse, butow pumy juz dla siebie nie kupuje bo dwa razy kompletny nie wypal. No i za adidasem srednio przepadam, nike ostatnio beznadziejne kolekcje wydaje oprocz airmaxow.
MACIEJKA ja tam nie chodze za tym ze buty muuuusza 300zl kosztowac. Ostatnio kupilam sobie na promocji za 199.
OLCIA milej pracy
MAGDA 35/40 cos takiego duzy pokoj, normalna kuchnia, lazienka z wanna i korytarz. Do tego piwnica i pralnia.
A ja tak sie zbieram do tego pakowania ze szok.. dzis juz wszystko pakuje a A. pozyczy samochod od szefa duzy. Na dodatek ta pierwsza prawdziwa @@ po tabsach. Ostatni raz umieralam tak przed ciaza od 1 w nocy jestem po 4 tabsach paracetamolu... uhhh..
MACIEJKA ja tam nie chodze za tym ze buty muuuusza 300zl kosztowac. Ostatnio kupilam sobie na promocji za 199.
OLCIA milej pracy
MAGDA 35/40 cos takiego duzy pokoj, normalna kuchnia, lazienka z wanna i korytarz. Do tego piwnica i pralnia.
A ja tak sie zbieram do tego pakowania ze szok.. dzis juz wszystko pakuje a A. pozyczy samochod od szefa duzy. Na dodatek ta pierwsza prawdziwa @@ po tabsach. Ostatni raz umieralam tak przed ciaza od 1 w nocy jestem po 4 tabsach paracetamolu... uhhh..