reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Txm pierwszy raz taka nazwe slysze :p ja mloda ubieram przewaznie w h&m i w szwedzkim lindex, czasami smyk. Lubie tez lidla. Buty miala juz pumy, nike, adidas i converse, no i kalosze everest. Do tej pory chce mi tylko "kopisy" ubierac a juz tu sie nie da bo wystarczy ze wejdzie w trawe i cale przemoczone beda. Siebie to kupuje wszedzie.. tan gdzie mi cos wpadnie w oko, lindex hm kappahl itp itd. A dla siebie z butow to najlepsze jak dla mnie converse, butow pumy juz dla siebie nie kupuje bo dwa razy kompletny nie wypal. No i za adidasem srednio przepadam, nike ostatnio beznadziejne kolekcje wydaje oprocz airmaxow.

MACIEJKA ja tam nie chodze za tym ze buty muuuusza 300zl kosztowac. Ostatnio kupilam sobie na promocji za 199.
OLCIA milej pracy :p
MAGDA 35/40 cos takiego :p duzy pokoj, normalna kuchnia, lazienka z wanna i korytarz. Do tego piwnica i pralnia.

A ja tak sie zbieram do tego pakowania ze szok.. dzis juz wszystko pakuje a A. pozyczy samochod od szefa duzy. Na dodatek ta pierwsza prawdziwa @@ po tabsach. Ostatni raz umieralam tak przed ciaza :( od 1 w nocy jestem po 4 tabsach paracetamolu... uhhh..

reklama
Kurde post mi wcielo;/
Paulina-nienawidzę przeprowadzek także Powodzenia i oby ból od @ minął.
Olcia - miłej pracy
Młoda mama synek przystojny :)
Renata - zdrówka i oby to ciąża była:)

Dennis dzis juz lepiej od wczoraj gorączki nie ma ale katar straszny i trochę kaszle ale mysle ze do poniedziałku przejdzie:)
Patrzcie jaki leniuch z Dennisa

Załączniki

• 1413535007021.jpg
    1413535007021.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 43
co do dresów to moja Julka po domu śmiga w samych rajstopach najczesciej, a na wyjscie jakies jeansy, chodz ona lubi tylko sukienki..
aa i wgl mamy problem bo chce tylko bluzki z kucykami, innych nie zalozy..

Jutro na te urodziny, a prezentu brak.. musze dzis cos kupic po pracy.

Paulina ja nie mówię że buty muszą kosztować 3 stowy.chodzi mi o to że tyle warte buty posłużą na kilka lat :)

A mój mały lubi dresy. Zresztą zakłada to co mu daje i bez dyskusji ;)

Młoda mama happy śliczni chłopcy :tak:

Ostatnia edycja:
Hejka:)

My pospaliśmy do 10.30:) Na obiad mielone z pieczarkami i jakas surówka i na dwór:)

młoda mama co za przystojniak:):) Ząbki super:-)
happymum mój P. też zanim wstanie to musi z 10 min jeszcze poleżeć albo do mnie przychodzi na tulki tulki:-) I Wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznicy:) Duuużo miłości:)
renata trzymam kciuki :):)
paulina współczuję bólu;/ u mnie jeszcze ze dwa dni zostały brzuch juz na szczęście tak nie boli:)
magda oby samopoczucie sie poprawiło, a co do zakupów mam podobnie dla siebie zawsze mi szkoda :)

Widze że większość z Was w lumpku rzeczy kupuje:) Ja ostatnio upolowałam dla małego kurtkę za uwaga 7 zł! Mimo że na zime ma już dwie ale tak mi sie podobała że musiałam ja kupić:) Nie jest taka gruba to na cieplejsze zimowe dni będzie:) Dla siebie też czasem cos upoluję

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Hej:) Dennis dzis znów 37, 8:/ a miałam nadzieję że gorączka juz nie wróci, teraz siedzi i bajkę ogląda a zaraz szykownie do spania. Chrzesniak S. Jest w szpitalu bo wymiotuje krwią:/ siostrzenica S. Dostala takich aft w buzi że pękają i leci jej ropa...po prostu masakra :/
Mamy dziś rocznicę a dzień taki do dupy ze nie wiem:/
Wampi-u nas tez dla maluszków ogrom ubranek w lumpiku a dla starszych gorzej ale czasem coś uda się kupic.
Kupiłam małemu strój na Halloween ;)

reklama
Do góry