reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :-) u nas wlasnie otworzyli txm i jestem wniebowzięta! Ale kasy jak na razie brak. W sumie mi tylko trzeba body z długim rękawem i rajtuzy na Kornelie. Pepco mamy 25km i 53km od domu w Rzeszowie :-D

@ zawitał...umieram.

Co do dużej różnicy wielu ... Hm. Mialam pewien aspekt w życiu ze cos zaczynałam czuć do 25latka a ja sama mialam 16lat. On do mnie tez, pamietam ze bylismy strasznie zazdrośni o siebie ale ciągle bylo ze nic nas do siebie nie ciągnie. Mysle ze gdyby nie km udałoby sie nam. Ale jako matka chce zeby Kornelia miala kogos w swoim wieku max do 5lat różnicy. Nie utrzymam jej na smyczy wiec jezeli popełni jakas głupotę to tylko i wyłącznie ze swojej winy. A jakby w ciążę zaszła w wieku tym co ja to bym pomogła. I K również. K caly czas mowi ze niech sie bawi, 14lat i alkohol czy papierosy to norma wiec jak chce to niech to robi. Ja jednak chce zeby byla twardą ręką chowana i alkohol minimum 16lat stoleruje. Moi akceptowali ze mając 16lat chodziłam na piwo. Znaczy mowilam ze ide na pizzę ale oni swoje wiedzieli.

A w ciazy jak bylam klasa w sumie na poczatku miala to gdzies. Oprócz paru byłych koleżanek ktore na fb pisały tak niby pod przykrywka ze juz nie mogą sie "CZEGOŚ" doczekać. Az to zobaczą na poczatku roku i takie inne dziecinady. Na poczatku bylo mi zle i duzo płakałam ale potem przyjaciółka pogadala z kilkoma osobami to bylo ok bo wszyscy w klasie odwrócili sie od jednej dziewczyny ktora to wszystko nakręcala bo dowiedzieli sie co ona robiła. Jeszcze we wrześniu byla niespodzianka bo brzuszka brak :-) dopiero na poczatku 8 miesiaca bylo go widac ale oceniany byl na 4 miesiac :p

reklama
Znowu mi ucieklo co napisalam ;/

MACIEJKA nie maz :) ogolnie chodzi o godziny bo robi po 12h i dojazdy 2h do tego :) jeszcze bywaja w delegacjach ( ostatnio 7 miesiecy w gdyni byl ) i stwierdzil ze jak mamy byc razem to on tak nie chce ze wraca do domu a " dzieci " spia . to kawalek , a ja mam kurtki buty zimowe. Zrobie kiedy foty , poczta nie az tak droga :)

Ci do ciuchów dla Dennisa Lubie h&m ale ceny czasem powalaja, spodnie lubie z next, kurtki i bluzy z rebell tylko ze ja najczęściej kupuje używane albo nowe gdzie na carbootach i wyprzedażach. O i nieraz w lidlu i asda maja fajne ciuchy dla dzieci. Buty Lubie z adidasa i nike a na zime to zależy jakie mi w oko wpadną, ogólnie raczej na firmę nie zwracam uwagi musi mi się po prostu podobać.

Znowu mi ucieklo co napisalam ;/

MACIEJKA nie maz :) ogolnie chodzi o godziny bo robi po 12h i dojazdy 2h do tego :) jeszcze bywaja w delegacjach ( ostatnio 7 miesiecy w gdyni byl ) i stwierdzil ze jak mamy byc razem to on tak nie chce ze wraca do domu a " dzieci " spia . to kawalek , a ja mam kurtki buty zimowe. Zrobie kiedy foty , poczta nie az tak droga :)

ToSuper :D

Happy w Anglii i tak te oryginalne sa tańsze niz tutaj :-) niedawno widzialam 3 body za 8 funtow na h&m. A tu w głupiej biedronce 3 pary body za 21zl :-D tez patrzyłam na promocję na h&m jakie sa w uk a jakie w Polsce. Najlepsze jest to ze na internecie na polskiej stronie nie ma promocji :-D

Hm położyłam Kornelie na drzemkę przed kąpielą o 18:25 a ja sama zasnelam obok niej o 19. Budze sie o 21 a Kornelia spi dalej. Wiec ładnie sie załatwiłam :-D pobudka o 4 lub 5 gwarantowana. Maly cwaniak polubił spac na brzuszku jak ja i moja mama :D a myslalam ze nie bedzie chciala spac na brzuszku skoro ją nie kładłam tak jak byla maleńka

Lucypp- ja małego kladlam na brzuszku od 3 miesiąca dopiero a jak nauczył się juz sam przekrecac to usypial na boczku a w nocy bach na brzunio . Co go przekrecilam(bo balam się ze może się udusić ) to on i tak znów przekrecal sie na brzuszek ;)

Ja jej nie kładłam na brzuszek bo co ją położyłam to ulała. Wiec sadzilam ze nie bedzie przekrecac sie na brzuszek na spanie a tu od jakich 2tyg sama sie przekreca na spaniu.

Jeju jak mnie jajnik boli przez @... Masakra!

Lucypp-to prawda ciuszki dziecięce są dużo tańsze niz w pl ale dla starszych dzieci jak mój Dennis już różnie bywa bo zwykle jeansy kosztują £5-10 ale takie jaj mi sie podobają potrafią kosztować £25 :D na szczęście nauczyłam się wyszukiwać okazję ;) poza tym jak juz pisałam połowę ubrań Dennis dostaje po kuzynie:)

reklama
Do góry