reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mm w czystej postaci nie chce bo mała go nienawidzi no i drogie. A kaszki lubi więc jak zrobię na wodzie to przemyce jej cenne wartości odż i będzie syta. Tylko chciałam wiedzieć czy to jej też nie zaszkodzi skoro chyba zwykle mleko w dużych ilościach tak. Dziwne bo jak piła zwykle w mniejszych ilościach to było wszystko ok

A ty po tej diecie chwilowej dalej chcesz ja na mleku z kartonu trzymac? Czy kaszki? Sprobuj z innymi mm, nie ktore maja inny smak. Moja na bebilonie od 1 dnia zycia, po dzien dzisiejszy. Ostatnio kuzynka do mnie z tekstem "jak to ona jeszcze mm pije??" jak zobaczyla opakowanie, tak pije i pic bedzie dopoki bedzie lubic ;) moim zdaniem mleko z kartonu to 3/4 wody, co innego jak ma sie dostep do wiejskiej krowki :)

Jeżeli to będzie wina krowiego to będę na tych kaszkach jechać a jeśli nie jest winne to wprowadze znów. Taki mam też zrobić eksperyment. Odstawić aż plamy znikną. Wtedy znów wprowadzić jeśli wyjdą to będzie wiadomo że od tego.

Paulina powiem Ci ze moje jeszcze wieczorem tez pije mm. Zwykle mleko je z platkami, ale jak jej podam wieczorem to nie chce. no cóż, coś jesc musi, a Ona jest takim niejadkiem ze..

Maciejka , mozesz spróbowac z kaszką. ale ja szukałabym jakiegos mm, nie wszystkie są takie drogie przecież. Ile twoja córka je butelek dziennie?

Maciejka- a teraz jakies mm jej dajesz? Moja odkad nie pije cyca to ciagle na Bebiko. W pl sklepie tu kupuje lub w paczce z Pl podaja. Poza tym duze opakowanie 600g Bebiko kosztuje 26 zl w Biedronce. To nie jest duzo
Paulina- ile Bebilon kosztuje?

ZrobilAm sobie cappucino, odwrocilam sie po lyzeczke, odwracam sie znowu a tam pol nie ma bo szklanka pekla ;D

MAGDA roznie. Ja staram sie na promocje polowac i np przed ostatnim wyjazdem upolowalam bebilon 4 1200g za rowne 50zl, normalnie to kosztuje ok 65zl, a 800g 50zl, ale tak jak mowie ja rzadko za tyle kupuje. Wiec tanio. Ja tu w polskim sklepie staram sie nie kupywac bo bebilon 800g kosztuje tu 90zl haha :p
A fakt bebiko to jedno z tanszych a dobrych mlek. Chyba nan jest jeszcze w podobnej cenie jak bebiko. Moja od poczatku na bebilonie i jak jej smakuje to nie zmieniam;-) kuzyn Nikoli pije enfamil, za puszke 800g 55zl i rzadko baaardzo na promocji.
A na promocje patrze PromoBaby.pl

No moja nie lubi mm.nie dziwię jej się, ble :p kaszki lubi więc dziś dostanie. Mogłaby pić non stop ale ograniczam jej. Piję pierwsza butelkę 150ml do zaśnięcia potem raz albo dwa razy tyle do rana wypije. Czyli 3 razy 150 na dobę. Może teraz jak ta kaszke będzie piła to do drzemki w dzień też jej dam :) myślicie że to dużo? nie znam się na tym bo nie wiem jak dużo wypijala z piersi.a w nocy to jeszcze właśniePrzyzwyczajenie do piersi, stąd ta potrzeba ssania, ale pomału pomału będę ja oduczać jedzenia w nocy. Póki co dopiero się na butelkę przestawiła więc nie chce jej zrazić.

Ostatnia edycja:
reklama
WAMPI Owocow ani sokow owocowych przy wymiotach nie wolno. Jak bylam tu w szpitalu z mloda przy wymiotach to zabronili.
MACIEJKA jakbyscie musialy pic nutramigen to bys zobaczyla co to znaczy okropne mleko ;) moja wypija dziennie 400ml mm + zwykle mleko z platkami co pare dni + serki, jogurty itp itd.

Do góry