reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej dziewczyny za mną okropna noc bo synek strasznie kaszlak i się dusil wiec do 2 nie spalam. O 7rano obudzily mnie mdłości i trzymają do teraz. Nie jestem w stanie nic zjeść ani nawet kawy wypić. Przypuszczam ze to jakiś wirus.
Renata-udanej zabawy
Renata-udanej zabawy
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
U nas też ;pogoda do kitu;/ rano padało, w nocy to samo i dopiero teraz przestało;/ Dzisiaj na obiad pierogi ruskie także mała poprawa humoru:-)
magda ja bym umarła ze strachu;/ uważajcie na siebie!
renata udanej imprezy
happymum oj nieciekawie z tymi dusznościami;/ zdrówka dla Was
U nas w mieście parę dni temu zmarło dwumiesięczne dziecko, rodzicie pijani położyli się z nim do łóżka i przydusili, rano już nie żyło;/ a najgorsze że pare lat temu w tej rodzinie była identyczna sytuacja, czyli juz dwójkę dzieci stracili przez swoja głupotę, no masakra i dopiero teraz się za to wzięli, reszte dzieci pozabierali, a rodziców na razie wypuścili bo prawdopodobnie było to nieumyślne spowodowanie smierci, paranoja!
U nas też ;pogoda do kitu;/ rano padało, w nocy to samo i dopiero teraz przestało;/ Dzisiaj na obiad pierogi ruskie także mała poprawa humoru:-)
magda ja bym umarła ze strachu;/ uważajcie na siebie!
renata udanej imprezy
happymum oj nieciekawie z tymi dusznościami;/ zdrówka dla Was
U nas w mieście parę dni temu zmarło dwumiesięczne dziecko, rodzicie pijani położyli się z nim do łóżka i przydusili, rano już nie żyło;/ a najgorsze że pare lat temu w tej rodzinie była identyczna sytuacja, czyli juz dwójkę dzieci stracili przez swoja głupotę, no masakra i dopiero teraz się za to wzięli, reszte dzieci pozabierali, a rodziców na razie wypuścili bo prawdopodobnie było to nieumyślne spowodowanie smierci, paranoja!
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Madzialena-ale pijani? To pili oboje przy niemiwlaku? Straszne
No to choroba gwarantowana bo wymiotuje strasznie:/ trzymajcie kciuki żeby mały się nie zarazil
No to choroba gwarantowana bo wymiotuje strasznie:/ trzymajcie kciuki żeby mały się nie zarazil
madzialena647
happymum tak byli pijani, w domu jakaś impreza była, biedne dzieciątko;/
Oby malutki się nie zaraził, dużo zdrówka
Lece pierogi lepić:-)
Oby malutki się nie zaraził, dużo zdrówka
Lece pierogi lepić:-)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dzięki dziewczyny wzięło mnie strasznie górą i dołem ze mnie leci:/ Dennis w przedszkolu będzie to trochę odpoczne
G
guest-1673535084
Gość
MAGDa u nas w ikei sa czeste porwania. Ostatnio znajoma szefowej byla tam na zakupach, urzadzali pokoj corce, a wiadomo jak to w ikei dzieci gonia po zabawkach.. chwila nieuwagi i 4 latka zniknela szukali szukali az wkoncu poszli do ochrony, oni odrazu zamkneli wszystkie wyjscia. Po 3h sie odnalazla w toalecie, ogolona i przebrana za chlopaka gotowa do wywiezienia... i to nie pierwsza sytuacja taka tam, a nic w gazetach o tym nie mowia... ja mam stracha najbardziej przed wlasnie rumunami/cyganami albo przed turasami ktorzy patrza tak jakby cie mieli zaraz przeleciec :/
HAPPY zdrowka!!!
U nas juz cieplej, bylysmy na zakupach autobusem mloda podjarana bo akurat pendeltag jechal hehe mowi "pendziu, edzie" czyli ze jedzie hehe
HAPPY zdrowka!!!
U nas juz cieplej, bylysmy na zakupach autobusem mloda podjarana bo akurat pendeltag jechal hehe mowi "pendziu, edzie" czyli ze jedzie hehe
KA_tka
Happy - zdrówka dla was :*
Magda, Paulina - no to faktycznie dosłownie strach wyjść z domu. Nir mówiąc o tym by puścić dziecko by pobiegało po parku czy placu
Madzialena - no to zaje.... Rodzina. Gdzie u nas jest prawo??? Dwójka dzieci nie żyje przez ich nieodpowiedzialność, a oni łażą po świecie...
Kosmos.
Albo ta ostartnia akcja w Elblągu z gwalceniem 8miesięcznego niemowlaka. Nosz qrwa
Magda, Paulina - no to faktycznie dosłownie strach wyjść z domu. Nir mówiąc o tym by puścić dziecko by pobiegało po parku czy placu
Madzialena - no to zaje.... Rodzina. Gdzie u nas jest prawo??? Dwójka dzieci nie żyje przez ich nieodpowiedzialność, a oni łażą po świecie...
Kosmos.
Albo ta ostartnia akcja w Elblągu z gwalceniem 8miesięcznego niemowlaka. Nosz qrwa
reklama
Hej,
Magda, Paulina masakra z tymi porwaniami.. coraz wiecej się słyszy o tym. A co do cyganów/rumunów to nienawidze! siedzą tylko i zebraja.. raz czytalam ze podobno te dzieci które trzymaja cały dzien i które niby spią to nie żyja, bo podaja im alkohol i narkotyki zeby byly grzeczne.
Wkurza mnie jeszcze jak chodzą po Krk te cygany z kwiatkami i pod twarz ci podstawiaja..wrrr!
Madzialena, masakra z tym dzieckiem ;/
Happy, zdrówka. Brałas jakies leki ?
U Nas zimno jak...
Magda, Paulina masakra z tymi porwaniami.. coraz wiecej się słyszy o tym. A co do cyganów/rumunów to nienawidze! siedzą tylko i zebraja.. raz czytalam ze podobno te dzieci które trzymaja cały dzien i które niby spią to nie żyja, bo podaja im alkohol i narkotyki zeby byly grzeczne.
Wkurza mnie jeszcze jak chodzą po Krk te cygany z kwiatkami i pod twarz ci podstawiaja..wrrr!
Madzialena, masakra z tym dzieckiem ;/
Happy, zdrówka. Brałas jakies leki ?
U Nas zimno jak...