reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may a u nas nie znikają :( jutro idę do lekarza z nią bo boję się że to nietolerancja :(

Magda o matko! z domu z dzieckiem bym nie wychodziła chyba. Mój M tak nie lubi cyganów że szok! Uważaj na siebie i malutka!

reklama
hej

U nas pogoda do d.py. calą noc lala, nad ranem lało. teraz nie pada.ale zimno jak cholera. A my o 10 jedziemy na slub.Zeby mi tylko z zimna w kosciele zeby nie latały.

Hej dziewczyny za mną okropna noc bo synek strasznie kaszlak i się dusil wiec do 2 nie spalam. O 7rano obudzily mnie mdłości i trzymają do teraz. Nie jestem w stanie nic zjeść ani nawet kawy wypić. Przypuszczam ze to jakiś wirus.
Renata-udanej zabawy

Hejka:)

U nas też ;pogoda do kitu;/ rano padało, w nocy to samo i dopiero teraz przestało;/ Dzisiaj na obiad pierogi ruskie także mała poprawa humoru:-)
magda ja bym umarła ze strachu;/ uważajcie na siebie!
renata udanej imprezy:)
happymum oj nieciekawie z tymi dusznościami;/ zdrówka dla Was

U nas w mieście parę dni temu zmarło dwumiesięczne dziecko, rodzicie pijani położyli się z nim do łóżka i przydusili, rano już nie żyło;/ a najgorsze że pare lat temu w tej rodzinie była identyczna sytuacja, czyli juz dwójkę dzieci stracili przez swoja głupotę, no masakra i dopiero teraz się za to wzięli, reszte dzieci pozabierali, a rodziców na razie wypuścili bo prawdopodobnie było to nieumyślne spowodowanie smierci, paranoja!

Madzialena-ale pijani? To pili oboje przy niemiwlaku? Straszne:(
No to choroba gwarantowana bo wymiotuje strasznie:/ trzymajcie kciuki żeby mały się nie zarazil

MAGDa u nas w ikei sa czeste porwania. Ostatnio znajoma szefowej byla tam na zakupach, urzadzali pokoj corce, a wiadomo jak to w ikei dzieci gonia po zabawkach.. chwila nieuwagi i 4 latka zniknela szukali szukali az wkoncu poszli do ochrony, oni odrazu zamkneli wszystkie wyjscia. Po 3h sie odnalazla w toalecie, ogolona i przebrana za chlopaka gotowa do wywiezienia... i to nie pierwsza sytuacja taka tam, a nic w gazetach o tym nie mowia... ja mam stracha najbardziej przed wlasnie rumunami/cyganami albo przed turasami ktorzy patrza tak jakby cie mieli zaraz przeleciec :/
HAPPY zdrowka!!!

U nas juz cieplej, bylysmy na zakupach autobusem mloda podjarana bo akurat pendeltag jechal hehe mowi "pendziu, edzie" czyli ze jedzie hehe

Happy - zdrówka dla was :*

Magda, Paulina - no to faktycznie dosłownie strach wyjść z domu. Nir mówiąc o tym by puścić dziecko by pobiegało po parku czy placu :(

Madzialena - no to zaje.... Rodzina. Gdzie u nas jest prawo??? Dwójka dzieci nie żyje przez ich nieodpowiedzialność, a oni łażą po świecie...
Kosmos.

Albo ta ostartnia akcja w Elblągu z gwalceniem 8miesięcznego niemowlaka. Nosz qrwa :mad:

reklama
Hej,

Magda, Paulina masakra z tymi porwaniami.. coraz wiecej się słyszy o tym. A co do cyganów/rumunów to nienawidze! siedzą tylko i zebraja.. raz czytalam ze podobno te dzieci które trzymaja cały dzien i które niby spią to nie żyja, bo podaja im alkohol i narkotyki zeby byly grzeczne.
Wkurza mnie jeszcze jak chodzą po Krk te cygany z kwiatkami i pod twarz ci podstawiaja..wrrr!

Madzialena, masakra z tym dzieckiem ;/

Happy, zdrówka. Brałas jakies leki ?

U Nas zimno jak...

Do góry