reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maciejka, nie kazde mleko jest nie dobre. Nestle Junior, ma o smaku miodu i waniliowym, a bebiko banan bodajze ;) Moja ostatnio je własnie Nestle i jak próboje to osobiscie mi smakuje.

reklama
23may, Bartek tez nestle junior pije ale on tylko naturalny smak lubi:tak:
mleko wcale drogo nie wychodzi ja ostatnio w rossmanie za niecale 13 zl a w biedronce dwupak prawie 30 zl

Fajnie że Wasze dzieci piją te mleczka :) Wasze są już większe to też piją go mniej. To miesięcznie dużo nie wychodzi co nie? Doceniam cyc do roku, ile kasy zaoszczędzonej :D

MACIEJKA teraz duzo nie wychodzi, w twoim przypadku tez nie bo nasze dzieci pija podobnie bo moja 400ml dziennie wypija. Pomysl sobie jak to obciaza budzet przy karmieniu mm od poczatku;) no 350zl to spokojnie wydawalismy na mleko na poczatku miesiecznie.

Ja pamiętam że za mm dla Dennisa placilam ok. £10 i duże opakowanie starczyło na ok . tydzień. Później pił nuntramigen wiec mieliśmy za darmo, jak miał ok 9 miesięcy to na krowie przeszliśmy+kaszki ryżowe. Na 14miesiecy odrzucił butelkę i koniec. Teraz kupuje ok 10l mleka na tydzień.
Dziękuję za rady ale i tak nic nie jem bo nie mogę nic przelknac. Pije herbatę rumiankowa i jest lepiej.
Musze jeszcze dom posprzątać. Czasem Tęsknię zeby znów miec małe mieszkanie

reklama
Tutaj na szczęście to mleko nie jest az tak drogie bo najdroższe kosztuje ok. £13 , wszystkie hipoalergiczne, sojowe, bez laktozy są na receptę wiec za darmo. Kaszka nestle/bobivit kosztuje £2, 5-3. Więc w stosunku do zarobków to normalne ceny. Tak samo jeśli chodzi o ubranka i akcesoria dla dzieci

Do góry