reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie,
jakos nie po drodze mi na bb ale teraz mam chwile. Mieszkanie ograniete, mały w przedszkolu. W miare nadrobilam:tak: u nas leje.
Co do slodniego ja nie przepadam wiec nie musze miec do kawy:-p jak juz to jakies swojej roboty ciasto ale raz na jakis czas.
Paulina, Bartek ma bezrekawnik i kurtke, na razie chodzi w bluzie i bezrekawniku. Dzis cieplo gdy szlismy szedl w rozpietym bezrekawniku. Gdy pojde po niego wezme chyba mu plaszcz przeciwdeszczowy bo przemoknie. Musze jeszcze kalosze kupic bo ma za male:sorry2:

reklama
My juz po śniadaniu i kawę pijemy; ) dół domu juz posprzatany:)
Paulina-takich ideałów to jest dużo ale to wiele godzin ćwiczeń które nie zagwarantują ze będziesz tak wyglądać. Niestety kazda kobieta ma inną budowę i dwie osoby ćwicząc tak samo czasem wyglądają zupełnie inaczej. Jeśli bardzo chcesz podobnie wyglądać to musisz ćwiczyć.
Aniula-ja ostatnio zaprowadzalam małego do przedszkola w bluzie a jak go odbieralam to bralam właśnie kalosze i kurtkę przeciwdeszczowa.
Dziś u nas słonecznie i ciepło:)

W takim razie jade dzis po kurtke dla mlodej. Tu jest o wiele zimniej jak w PL. Wybierzemy sie autobusem bo z bucika to ciezko w taka pogode. Mloda wstala i je sniadanie, potem wyruszamy.

HAPPY tu duzo zalezy od budowy kosci. Widzac po siostrach tej dziewczyny ktore nie cwicza tyle co ona poprostu ladna figure maja w genach. A ona tylko poprawia cwiczeniami ;) ja tylko mowie ze wg mnie ta dziewczyna jest idealna

Hejka:)

My już po śniadanku, u nas chłodnio ale słońce od czasu do czasu wyjdzie:) Wczoraj byliśmy na grzybach, godzina czasu i mieliśmy całe wiaderko 10l:-)

paulina ja w takie chłodniejsze ale słoneczne dni zakładam synkowi bluzę, kamizelkę i chustke pod szyję :p Kurtki ma dwie takie na polarze i dwie cieńsze, dzisiaj na pewno ubierzemy tą na polarze bo jest zimno;/
Kalosze kupowałam w tamtym miesiącu a na chłodniejsze dni ma ocieplane

Co do swojego wyglądu to jestem zdania że najwazniejsze że podobam sie mojemu D. przy nim to moge nawet bez makijażu chodzić jemu to nie przeszkadza:) a jak komuś się nie podoba to niech się nie patrzy :p:p

Paulina-ja przy normalnej wadze też mam future niezłą tylko ten big ass wszystko psuje ; )
Co do kurtek Dennis ma 8 albo 9 wiec na jesień i zimę mu starczy. Butów tez ma kilka par ale musze jeszcze kupic jedne porządne adidasy ze kostkę.
Madzialena-ja właśnie mam takie kalosze z ocieplana wkładka i jak jest ciepło to mogr ja wyjac a jak chłodniej to wkładam. Myślę że będą dobre na angielska deszczowa zimę.

Moja adidasow ma tone, kalosze grube everest wiec napewno zimno w nich nie jest, na zime mamy adidas goretex. Teraz to w adidasach zwyklych smigac bedzie.

Ja zaraz lece do galerii, odezwe sie potem. Moze przy okazji spodnie sobie kupie bo w hm promocja, druga para za 50% ceny ;)

heja. U nas tez pochmurno, taka zgnilizna za oknem ;/

Moi panowie mają na jesien i kurtki i kamizelki. zakladam im roznie. zalezy od reszty ubioru. wszystko do siebie ma pasowac :) nutów tez mają kilka par. Ja ogolnie mam fiola na punkcie ubran dla F i O. i czapki.. jak widze fajną to nic ze mają po 10 par. mogą miec 11 :D

F jutro jedzie z klasą na zieloną szkole. nocleg po za domem. troche mam stracha bo F to jakby naturysta. co to bylo z gołym dupskiem z lazienki do pokoju smignąc :) nie odczuwa on wogole skrepowania. Obiecuje ze tam w lazience sie przebierze. No ja mam nadzieje :D

na obiad fasolka po bretonsku :D

Ostatnia edycja:
happymum ja dla małego mam kalosze zwykłe bez ocieplenia ale zakładam mu wtedy grube skarpety i jest ok:) a drugie ma takie jakby śniegowce, kalosze z futerkiem to na zime np. na sanki będą jak znalazł:)
Butów na zime nie ma będziemy musieli kupic, adidasów na teraz ma dwie pary a kurtek na zimę 3 pary także się nie martwię:) Trzeba będzie jeszcze zaopatrzyć sie w rajtuzy bo ma tylko 3 pary :)

My niedługo szykujemy się na spacer

Hej

Jaka u nas zimnica... swieci slonce ale normalnie jest MROZNO.. tylko 4stopnie byly w nocy.. brrrr

Siedzimy i tv ogladamy. Na spacer wybierzeny sie po 14 jak T wroci i zjemy obiad.

U nas dzis roladki schabowe na obiad.

reklama
Hej my po spacerku:)
Renata-tez tak mam ze wszystko musi do siebie pasować dlatego mały ma dużo ubrań i butów. Dodatków tez sporo.
Madzialena-na zimę mamy. Śniegowce i trepy takie ala górskie. Teraz adidasiw mały ma 4pary, no ale wysokie za kostkę chce mu kupić i takie żeby wody nue przepuszczaly.
Magda-u mnue ciepło tak ze w krótkim rekawie można chodzić.
Wampi-ja buty na przyszły rok mam z głowy bo mam juz 2 pary adidasow, sandały i zimowe. Oczywiście jak rozmiarowo będzie ok

Do góry