reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzien dobry! Słońce grzeje wyszlam z Kornelia na 2minuty przed dom i mam dosc :-)
Znaczy tak rodzice robią zakupy i ja juz w nich nie uczestnicze bo np mała spi i zostaje z nia w domu :-)
A gotować tez nie potrafie ale chce sie nauczyć jak juz Kornelia zacznie siedziec sama i bedzie potrafiła sie zabawić:-)

Magda życzę szczęścia :-)

Ale Kornelia marudzi... A ja mam takie zakwasy ze ledwo chodzę :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Wcale drogie nie jest po prostu trzeba się w to troche zagłebic ja serki wiejskie na potęgę jem, ciemne pieczywo wafle ryżowe i warzywa warzywa warzywa nawet jak Wampi pisze marchewkę przegryżc a nie np paczka ja ograniczyłam do miniumu sodycze słodze też już aby aby zaraz wcale nie będe. Alkoholu teraz tez już bardzo mało

Wampi Ty to w ogóle jesteś petarda i jak schułdaś to wiesz ze jesteś moją boginią;)

Magda
super że wesele udane czekamy na zdjęcia

Hej dziewczyny nas dziś deszczowo i sennie :/
Na temat odchudzania sie nie wypowiadam bo chciałabym przytyć, ostatnio znów schudłam i waze 49, 8kg.
S. Na popołudnie do pracy, ja mam posprzatane wiec dziś będę odpoczywać

Hejka:)

U na dzisiaj pochmurno ale ciepło, w nocy padało. Pospaliśmy do 8.30 :) Dobrze że w końcu skończyły sie upały bo nie szło wytrzymać:-)

Witajcie,
U nas goraco, o 7.30 wyszlismy do lidla, kupilam malemu pizamke, bluzke i buty, pozniej na rynek po fasolke, chwile na deptak maly sie ochlodzil bo od jakiegos czasu stoi bramka z ktorej leci woda, o 9.30 bylismy w domu bo juz maly marudzil ze za cieplo:tak:
Madzialena ale pospaliscie ;-)u nas ze spaniem ostatnio coraz lepiej, Bartek w dzien nie spi zasypia o 22 ale spi az do 7 wiec dla nas to juz sukces:-p

Bartek kilka razy spal do 8, nigdy dluzej ale w sumie 10-11 to dla mnie za pozno zwykle o tej godzinie juz wracamy ze spaceru, oczywiscie latem:-p

Hej.

RENATA nie wyobrazam sobie nie isc na slub wlasnego rodzenstwa jakbym miala, czy nie byc na slubie siostry A.Napewno by zrozumieli ze jestescie splukani, zreszta w takiej sytuacji moim zdaniem liczy sie obecnosc a nie zawartosc koperty. Pozniej mozecie jakis prezent im kupic jak juz lepsze czasy beda. I ja ide takim tokiem myslenia ze dla chcacego nic trudnego, a juz zwlaszcza dla rodziny.
MAGDA jej gratuluje!!!! Ja chce juz byc po wszystkim :(
LUCYPP dieta droga wcale nie jest. A ty do sklepu nie chodzisz wogole? W Pl tez mieszkam na wsi ale na zakupy chodze mimo ze np mama byla wczesniej a mi czegos braknie albo sie zachce.
WAMPI ile juz zrzucilas? Wiem ze kiedys na suwakach mialas ale na tel ich nie widze :(

My mielismy bardzo intensywny weekend. W sobote bylismy w Sztokholmie, ubralam mala na slub, tylko jej butow brakuje bo jej rozmiaru nie mieli. Wczoraj pojechalismy do Kolmarden djurpark, boziu za ta cene sie mega oplaca. Przerypalismy troche, gdybysmy byli po wyplacie to poszloby wiecej, ale w przyszlym roku pojedziemy znowu wiec nic straconego :p mloda najbardziej zachwycona pokazem delfinow, jak ja ochlapal i dal jej czesc ;)

reklama
Nie chodzę do sklepu bo nie mam z czym :-D pieniądze K na koncie a od rodzicow nie biorę ;-)

Ale upał :-( nic mi sie nie chce a pasuje ogarnac kuchnię i pozbierać ciuchy. Kornelia juz drugi dzien gaworzy tak serio serio :-D jak przebieram jej pampersa to krzyczy bo nie chce zeby jej zakładać i do tego mowi "bababb", tato ją nauczył mowic "pip" i cos w kierunku "łebebe" i cos tam jeszcze po swojemu :-D teraz tylko czekac az powie "mama" albo "tata". Moze szybko zleci
Do tego jak wezmę ją pod ręce i postawie na paluszkach to goni i sie cieszy przy tym, ale to juz tak od około dwoch miesiecy :-D

Ostatnia edycja:
Do góry