reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA na slub siostry Ł sie nie wybierasz?
MACIEJKA za 3 tygodnie, 30 sierpnia.
ANULA ja rozumiem wszystko, kazdy ma rozne sprawy ale najbardziej wku*wiaja mnie ludzie ktorzy gadaja ze napewno przyjda i wgl a jak przyjdzie co do czego to sie wykrecaja... Ja nigdy przy zaproszeniu nie potwierdzam bo moze byc roznie, zawsze dzwonie czy bede w terminie wyznaczonym przez pare mloda. Np mamy taka sytuacje ze nie wiemy czy bedzie 7 osob na weselu dosc mi bliskich chociaz to nie rodzina, bo tata mojego "wujka" jest w ciezkim stanie ma 3 guzy na mozgu i sytuacja moze sie zmienic czy beda czy nie ale takie cos to ja zrozumiem nawet dzien przed a nie glupkowate wykrecanie sie.

reklama
Paulina jeszcze niewiem czy pojedziemy. Do niedzieli mam czas zeby dac ostateczną odpowiedz.

I wiesz.. tobie moze być np glupkowate wytlumaczenie czemu kogoś tam nie bedzie, a dla tego kogos wcale nie.Nie kazdy ma ochote dokladnie wszystkim opowiadac czemu np nie moze isc.

Paulina ja rozumiem, wiesz ja nie obecywalam z reszta ta dziewczyne kilka razy w zyciu widzialam moze ze 2 razy zamienilam kilka slow, powiedziala zeby do 20 lipca dac znac. Ł w pracy mowil ale nie ma szans na wolne pracuje w sobote i niedziele, zadzwonilam wprost powiedzialam czemu nie przyjdziemy, nic nie wymyslalam :-p
Renata ja np nie wyobrazam sobie ze mogloby moje rodzenstow nie przyjsc na moj slub czy ja na ich:tak:

czekam az Ł wroci z pracy powinien byc za 40 minut i idziemy na zakupy bo samej z Bartkiem ciezko wszytsko przyniesc

Anula, my do momentu wypadku bylismy pewni ze pojdziemy. Jednak ja prawa jazdy nie mam,Slub jest w parafii Ł rodziców a wesele 20 km dalej. w sumie 150 km od nas. wesele jest 15-go. slub o 18.. a ł ma 15-go na 15 do pracy. szef mu wolnego nie da. Nawet bajki ze Ł ma być starszym nic nie daly. Nie i koniec. Druga sprawa.. musimy auto kupić. mieszkamy na kolonii wiochy. do miasteczka mamy 7 km.. niby nie duzo ale gdyby mi przyszlo z ktoryms do lekarza jechac to doopa blada. rowerem?? Auto wiadomo nie kosztuje 500 zł. No moze i kosztuje.. ale klapa od malucha. Jak juz kupowac to takie zeby jezdzilo a nie nastepnego dnia do warsztatu postawić.
pozyczac nie bede pieniedzy, bo jest sierpien. Musze chlopców obkupić w przybory szkolne, na początku wrzesnia bedą oplaty.. i 26-go wesele Ł brata.
Pustej koperty nie zaniose prezeciez.

tak wiec widzisz.. bywają takie sytacje ze trzeba wybrac co jest wazniejsze..

Hejka:)

My u teściów, wracamy jutro. P. cały dzień szalał na dworze i zasnął dopiero przed chwilą a zajęło mu to minutę taki był wymęczony:) Dzisiaj złożyłam cv do sklepu odzieżowego bo potrzebują i zobaczymy:) Strasznie bym chciała żeby wypaliło w dodatku mama powiedziała mi o tym ogłoszeniu i sama zaoferowała się że będzie pilnować małego:)

młoda mama
dzięki za przepis:)
lucyp powodzenia w postanowieniach:) Ja też planuję wrócic do ćwiczeń z Chodakowską:)
happymum trzymam kciuki:-)
paulina weselicho i tak na pewno będzie udane:) I już coraz bliżej do tej magicznej daty, stres jest?:) ciekawe jak tam magda po ślubie:)

Paulina niestety tak to już jest że ludzie odmawiaja ..
Renata no dokładnie nie każdy ma ochotę przyznawać się dlaczego nie może iść ..
madzialena kciuki za pracę :D

U K. kuzynki bylo tak ze mialo byc 170osób czy 180 a bylo 115.

Ćwiczyłam! Mel b na pośladki i nogi :-) jutro Chodakowska! Do dentysty zarejestrowana (BOJE SIEEEE!). Fryzjer na dniach. Z jedzeniem mi nie wyszlo :-( zjadlam 4 tosty przez caly dzien. O 14 jeszcze. Ale za to witaminy zjadlam. Musze zacząć normalnie jeść!

Kornelia marudzi i piąstka w buzi. Ale jak na golaska to całkiem inne dziecko!

Nienawidzę jak K robi kolo domu z ojcem i kolega (juz 4dzien tak w ogole) i po tym odpoczynek w postaci bimbru taty. Tak chrapie ze spac sie nie da. Do tego cos mu sie śni bo caly mokry i ścianę bije. Wydarłam sie na niego a ten "kotek spac prosze kotek spac spac chce spac" hahaha

Dobra ide sprzątać i spac :-D
Jutro prawdopodobnie teściowa kradnie mi małą. Jak tylko zobaczę ze siostra K doda z nia zdjęcie zgłaszam to bo jest taka możliwość :-D

Kobieta caly czas uśmiechnięta :-D podczas tych ćwiczeń ktore na razie sa dla mnie katorga! :-D
Nie mam motywacji do sprzątania. Ale jak mus to mus... Reklamy są mam czas :-D

reklama
Do góry