reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pływać to uwielbiam. Jedynie z tego bylam dobra na wfie. Ale teraz nie ma jak :-)
U nas tez upał! Masakra!

Małą wzięła teściowa a ja biorę sie za sprzątanie całego piętra z wyłączeniem pokoju brata :-D

reklama
Witajcie,
U nas tez upal, bylam dzis z Bartkiem u logopedy za bardzo nie chcial wspolpracowac mam nadzieje ze w domu bedzie chcial...ogranelam z samego rana, lece zrobic obiad Ł wraca o 16.
A ja nie lubie cwiczyc, plywac nie umiem:-p

Liza zlobek nr 2 :)

Ja codziennie z rana mowie wieczoremZuzia pojdzie spac yo bede cwiczyc chociaz przysiady i brzuszki konczy sie to lezeniem w lozku :D

U mnie na przeciwko bloku jest manufaktura zdrowia tylko dla kobiet i mozna na czas cwiczen zostawic tam dziecko ppd opieka niani a nawet widzialam ze dziwwczyny na dworze z wozkami biegaly i cwiczyly :D ale to trzeba miec checi

A vo do gosci weselnych to nawet jak ktos odmawia to przeciez nie powie sory ale nie mam kasy wiec woli cos wymyslec :) zreszta chyba na kazdym weselu nie przychadza wszyscy zaproszeni :)

Hej Witam nowe mamy:)

Ja ciągle Was podczytuje ale czasu brak po prostu;/ Przepraszam z całego serca:)

Ja praca dom praca dom c znowu w trasie a młoda pojechała na drugi turnus do dziadków więc troszkę luzu w czwartek mieliśmy 4 rocznice juz mieliśy na weekend jechac coś rezerwowac ale okazało sie ze musi jechac;/;/ ale za to dostałam śliczny komplecik złoty łańcuszek z branzoletką z serduszkiem:p
Sobota leniwie sprzątam bo mam dużo czasu:p

Paulina
no niestety tak jest że odmawiają co zrobisz...

Powodzenia w cwiczniach ja to głowie silownia:)

Gdybym miala czas na siłownię to z chęcią bym chodziła :-) jest na miescie (ja mieszkam na wsi) siłownia gdzie karnet na miesiac to 40zl. jakby brat znowu zaczął jeździć to bym z nim jeździła.
Tez w parku na miescie cos postawili jakies sprzęty do ćwiczeń ale do miasta mam 6km. 45 minut na nogach 10autem a 15minut rowerem :-D wiec wolałabym wieczorem wyskoczyć na rower i po wsi pojeździć

Znowu ćwiczyłam godzine temu mel b na pośladki! A przed spaniem chodakowska bedzie :-)

Ja mam siłownie pod domem do maja 3 razy w tygodniu i 2 razy uzupełniałam w domu mel b chodakowską. Teraz praca i zawsze coś koło domu. Ale i tak ubyło mi koło 7 kg. cwiczenia to nie wszystko przede wszystkim trzeba zmienic nawyki żywieniowe to 70% sukcesu:)

Ja mowilam mamie ze chciałabym jesc zdrowo a ona ze na to trzeba miec pieniądze :-D
I w sumie fakt bo co patrze do lodówki to ziemniaki kiełbasa gulasz schabowy parówki ser szynka... A tato wychowany "po starem" ze tak powiem i on lubi tłusto wiec tak jest :-D eh!

Czesc.
Melduje sie wam nowa zaobraczkowana ;)

We wtorek wracamy do Uk i odezwe sie stamtad, bo teraz czasu brak. Jutro na caly dzien do Niemiec na basen jedziemy.

Co do wesela, bylo extraaaaaaaaaa ;)
Wesele male bo bylo 50osob a zaproszonych bylo cos lekko ponad 60. Orkiestra bomba, byli w szoku ze tak male wesele a tak ludzie sie bawili. Koniec byl lekko po 5 rano ;)

We wtorek pojechalismy nad morze i tam pogoda srednio dopisala do tego @ dostalam wiec niezbyt. Maja miAla jeden taki dzien ze tylko oczy otworzyla to juz wylA.. tragedia...

Okk uciekam bo po grillu jestesmy i glowa mnie rozbolala..

Pozdrowionka ;)

Hejka:)

My już w domu:) Wróciliśmy po 21, P. zadowolony żniwa są to widział kombajny i nawet siedział w przyczepie jak dziadek jechał w pole:) Miałam luz bo cały czas praktycznie D. sie nim opiekował, jak wróciliśmy to chciałam go wykąpać a on nie bo tato go będzie kąpał:-D

magda
to super że weselicho udane:-) Czekamy na zdjęcia:-) I jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:) Przede wszystkim duuużo miłości:-)

Co do ćwiczeń to uwielbiam jazdę na rowerze zabieram małego na fotelik i jezdzimy 1,5 godziny:) Ćwiczenia z Chodakowską nawet fajne może do nich wrócę ale coś nie mam weny :p I tak ostatnio schudłam 7kg a do wagi sprzed ciąży brakuje mi jeszcze 6kg:crazy:

reklama
Hej

Madzia super ze weselicho udane :)
Lucyp nie jest drogie wystarczy ze bedziezz gotowane jadla zamiast ziemniakow tyz ograniczyc slodycze i jsst 5x dziennie mniej nie zeby sie zapchac no i owoce i warzyqa jesc

Cos czuje ze bedzie ciezki dzien Zu lexwi wstala a juz marudzi :)

Do góry