reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LUCYPP to wy nie macie wspolnych pieniedzy?
WAMPI jaa cie, zazdraszczam troche :( super ze nasz takie samozaparcie w diecie i sie nie dajes pokusom, tak trzymac :)

reklama
Hej
U mnie dziś deszcz. Super bo wróciliśmy do domu :)
Mam chore oko :(

Wampi super!
Paulina no różne są relacje między rodzeństwem ..
Lucy fajna malutka. Moja też już coraz więcej słów mowi :D

anula szczerze tez wolę jak P. szybciej wstaje:) Szybciej wszystko sobie porobie a potem wolne:) Bo ja wstaję razem z P. to taki mój budzik hehe:)
paulina super że weekend udany:-)

U nas pada więc siedzimy w domu;/ niedługo zabieram się za zapiekankę z cukinii, ziemniaków i pomidorów:) Wczoraj walczyłam ze sliwkami zrobiłam kilka słoików dżemów:)

Hej

A u nas jest tak sobie z pogoda pada co chwile

Zu przyjeli do zlobka jutro umowe ide podpisywac

Paulina a bylas w podobnej sytuacji? Mi by bylo glupio isc bez prezentu ale najedzony glodnego nie zrozumie :) sory ale nie ktore osoby pewnie odmawiaja sobie zeby dzieciom do garnka cos wrzucic a co dopiero na wesele cos dac czasami trzeba wybierac

OLCIA mylisz sie ;) bylam. Nie mialam za co dziecku wyprawki zrobic. Wszystko matka kupila. Tez bylam bez pieniedzy. A tu chodzi o rodzenstwo, ktore zrozumie ze sie nie ma pieniedzy. A nie isc na slub rodzenstwa to dla mnie dziwnaa sprawa, co innego dalsza rodzina. Ostatnio tez bylismy w trudnej sytuacji.

OLCIA a skad ty mozesz wiedziec z jakiej rodziny ja pochodze? Nie wiesz nic. A to ze przez chwile sie powodzilo nic nie znaczy. Bo rodzice teraz tez sa dobrze splukani i to teraz my im pomagamy. Pozatym co ja sie tlumacze... duza wiekszosc mojego zycia to jedna wielka nedza wiec prosze cie nie mow mi o bogatej rodzinie.

Edit
I caly czas mowie o tym ze na slubie najwazniejsza jest obecnosc nie grubosc koperty. Kto jak kto ale rodzenstwo takie rzeczy rozumie.

reklama
Paulina ale nie bulwersuj sie sory jak cie urazilam ale napisalam ze z tego co piszesz ale skoro wiesz jak to jest to nie warto ocenia dlaczego ktoa nie pojdIe czy nie kupi bo mozna urazic

Do góry