reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA na slub siostry Ł sie nie wybierasz?
MACIEJKA za 3 tygodnie, 30 sierpnia.
ANULA ja rozumiem wszystko, kazdy ma rozne sprawy ale najbardziej wku*wiaja mnie ludzie ktorzy gadaja ze napewno przyjda i wgl a jak przyjdzie co do czego to sie wykrecaja... Ja nigdy przy zaproszeniu nie potwierdzam bo moze byc roznie, zawsze dzwonie czy bede w terminie wyznaczonym przez pare mloda. Np mamy taka sytuacje ze nie wiemy czy bedzie 7 osob na weselu dosc mi bliskich chociaz to nie rodzina, bo tata mojego "wujka" jest w ciezkim stanie ma 3 guzy na mozgu i sytuacja moze sie zmienic czy beda czy nie ale takie cos to ja zrozumiem nawet dzien przed a nie glupkowate wykrecanie sie.

reklama
Paulina jeszcze niewiem czy pojedziemy. Do niedzieli mam czas zeby dac ostateczną odpowiedz.

I wiesz.. tobie moze być np glupkowate wytlumaczenie czemu kogoś tam nie bedzie, a dla tego kogos wcale nie.Nie kazdy ma ochote dokladnie wszystkim opowiadac czemu np nie moze isc.

Paulina ja rozumiem, wiesz ja nie obecywalam z reszta ta dziewczyne kilka razy w zyciu widzialam moze ze 2 razy zamienilam kilka slow, powiedziala zeby do 20 lipca dac znac. Ł w pracy mowil ale nie ma szans na wolne pracuje w sobote i niedziele, zadzwonilam wprost powiedzialam czemu nie przyjdziemy, nic nie wymyslalam :-p
Renata ja np nie wyobrazam sobie ze mogloby moje rodzenstow nie przyjsc na moj slub czy ja na ich:tak:

czekam az Ł wroci z pracy powinien byc za 40 minut i idziemy na zakupy bo samej z Bartkiem ciezko wszytsko przyniesc

Anula, my do momentu wypadku bylismy pewni ze pojdziemy. Jednak ja prawa jazdy nie mam,Slub jest w parafii Ł rodziców a wesele 20 km dalej. w sumie 150 km od nas. wesele jest 15-go. slub o 18.. a ł ma 15-go na 15 do pracy. szef mu wolnego nie da. Nawet bajki ze Ł ma być starszym nic nie daly. Nie i koniec. Druga sprawa.. musimy auto kupić. mieszkamy na kolonii wiochy. do miasteczka mamy 7 km.. niby nie duzo ale gdyby mi przyszlo z ktoryms do lekarza jechac to doopa blada. rowerem?? Auto wiadomo nie kosztuje 500 zł. No moze i kosztuje.. ale klapa od malucha. Jak juz kupowac to takie zeby jezdzilo a nie nastepnego dnia do warsztatu postawić.
pozyczac nie bede pieniedzy, bo jest sierpien. Musze chlopców obkupić w przybory szkolne, na początku wrzesnia bedą oplaty.. i 26-go wesele Ł brata.
Pustej koperty nie zaniose prezeciez.

tak wiec widzisz.. bywają takie sytacje ze trzeba wybrac co jest wazniejsze..

Hejka:)

My u teściów, wracamy jutro. P. cały dzień szalał na dworze i zasnął dopiero przed chwilą a zajęło mu to minutę taki był wymęczony:) Dzisiaj złożyłam cv do sklepu odzieżowego bo potrzebują i zobaczymy:) Strasznie bym chciała żeby wypaliło w dodatku mama powiedziała mi o tym ogłoszeniu i sama zaoferowała się że będzie pilnować małego:)

młoda mama
dzięki za przepis:)
lucyp powodzenia w postanowieniach:) Ja też planuję wrócic do ćwiczeń z Chodakowską:)
happymum trzymam kciuki:-)
paulina weselicho i tak na pewno będzie udane:) I już coraz bliżej do tej magicznej daty, stres jest?:) ciekawe jak tam magda po ślubie:)

Paulina niestety tak to już jest że ludzie odmawiaja ..
Renata no dokładnie nie każdy ma ochotę przyznawać się dlaczego nie może iść ..
madzialena kciuki za pracę :D

U K. kuzynki bylo tak ze mialo byc 170osób czy 180 a bylo 115.

Ćwiczyłam! Mel b na pośladki i nogi :-) jutro Chodakowska! Do dentysty zarejestrowana (BOJE SIEEEE!). Fryzjer na dniach. Z jedzeniem mi nie wyszlo :-( zjadlam 4 tosty przez caly dzien. O 14 jeszcze. Ale za to witaminy zjadlam. Musze zacząć normalnie jeść!

Kornelia marudzi i piąstka w buzi. Ale jak na golaska to całkiem inne dziecko!

Nienawidzę jak K robi kolo domu z ojcem i kolega (juz 4dzien tak w ogole) i po tym odpoczynek w postaci bimbru taty. Tak chrapie ze spac sie nie da. Do tego cos mu sie śni bo caly mokry i ścianę bije. Wydarłam sie na niego a ten "kotek spac prosze kotek spac spac chce spac" hahaha

Dobra ide sprzątać i spac :-D
Jutro prawdopodobnie teściowa kradnie mi małą. Jak tylko zobaczę ze siostra K doda z nia zdjęcie zgłaszam to bo jest taka możliwość :-D

Kobieta caly czas uśmiechnięta :-D podczas tych ćwiczeń ktore na razie sa dla mnie katorga! :-D
Nie mam motywacji do sprzątania. Ale jak mus to mus... Reklamy są mam czas :-D

reklama
Do góry