reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy dzieki :D rob ren test bo ja ciekawska xd

Paulina no zapewne jest ale nie wiem czy doczytalas ze nie mam mozliwoscie wejsc na internet :D

reklama
OLCIA sorka :p ja caly czas z tel pisze a na tel nie potrafie skopiowac tresci xd
HAPPY jak nie teraz to w najblizszy miesiac sie uda! ;)

A ja znowu wykreslilam kolejna pare. Mialo byc ok 200osob a juz mamy 155...ehh

Paulina, my mielismy isc na wesele do kuzynki mojej na 16 ale Ł nie dostal wolnego bo za duzo u nich osob na urlopie, z tego co wiem mialo byc chyba 250 osob i odmowilo im chyba 60 z hakiem, jemu 10 a jej ponad 50.

heja.

My wesele mamy 15-go i potem 26-go wrzesnia. na te 15-go jeszcze niewiem czy idziemy. 2 tyg. temu byla wersja ze idziemy, ale teraz?? auta brak, jesli kupimy auto to kasy brak, a z pustą kopertą nie pojde. Do tego Ł wolnego nie dostanie, samej mi sie nie chce isc.. a mlodzi sie fochają ze nas nie bedzie. Jakby kuźwa nie rozumieli. W dodatku to Ł siostra slub teraz bierze.. az mnie korci zrugac.

alez ja dziś mam podly humor. glowe mi rozsadza. Ł mnie rano wkurzyl, teraz F, O kazdego zaczepia i za chwile ryk bo coś go boli, bo sie uderzył, bo Filip mu reke wyrwał. oszaleje dzis.

reklama
Do góry