reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka:)

happymum ja też od 7 na nogach:p D. miał na 8 do pracy to juz nie opłacało się kłaść spać:) Zawsze robie mu kanapki do pracy:) W takim razie powodzenia z remontem:)

U nas chyba znów będzie ładna pogoda:) Mam w planach zrobienie ciasta z delicjami i gołąbki z mamą ale to jeszcze zobacze czy w ten upał będzie mi się chciało:)

Miłego dnia:)

Madzialena-u nas wczoraj było pięknie wiec całe popołudnie sprzątalismy ogródek z tylu domu a dziś szaro, wietrznie i mają być burze

Hej. Ja wlasnie uspalam najmlodszego. Chwilka oddechu i trzeba dokonczyc odkurzanie. Potem obiadek. Kotleciki a la schabowe z piersi z indyka.

Markowi bilard sie spodobal, gra razem z Justyna, ja i S tez mamy riz

Rozrywke :-)

HAPPY No na piczatwk tyle godzun i tak wystarczy.

Happy pewnie wszystkie dzis caly dzien na dworze spedzily bo piękna pogoda u nas.
My sami dzis caly dzien nad jeziorem bylismy. Niedawno co wrocilam z mlodym bo Z. zostal na noc na rybach.

Kechu-u nas po 15-stej też się super ciepło zrobiło, dziś po Dennisa przyszły dzieci (Anglicy) no to poszłam z nim na podwórze między domami a on się bawił jakby znał te dzieci f zawsze a widział je pierwszy raz:D

reklama
Happy u nas to ze 30 stopni bylo. Plecy to sobie cale zjaralam na czerwono ;) moj to dosc niepewnie podchodzi do innych dzieci. Nie jest do nich przyzwyczajony.

Do góry