reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

My pospaliśmy do 8.30:) Niedawno wróciłam od dentysty, wyrwał mi ósemkę, jestem z siebie dumna bo tak sie bałam no ale i tak by mnie to nie ominęło:-) Synkowi katar przeszedł ale kaszel został;/ pozniej kupie mu jakis syropek. a co do pogidy to miało być dzisiaj juz fajnie a jest pochmurno, dobrze że wiatru nie ma

esenti witam:) Jestem mamą 3letniego Piotrusia:) Mieszkamy z moja mamą:) z narzeczonym jesteśmy razem juz prawie 5 lat. Co do ojca Twojego dziecka to szkoda gadać.. przykre że musiałas tyle przejść, ale narodziny dziecka wynagrodza Ci wszystkie trudy:-)
olcia my do roku czasu używalismy pieluszki firmy pampers, pozniej zaczęłam kupować Dada i jestem zadowolona:) Raz kupiłam babydrem w rossmanie to mały dostał wysypki;/
happymum współczuję nieprzespanej nocy;/ oby Dennis nie miał więcej duszności;/ a co do testów to mój synek miał robione skórne pokarmowe i wziewne jak miał 2,5roku. Myślałam że takiemu małemu dziecku robi si e tylko z krwi a mu normalnie zrobili skórne
zuzkon witam:) Super że związałas sie z kims na nowo i jestes szczęśliwa:)

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzkon WItaj. a co się stałoiże nie jestes z ojcem Kuby? Napisz coś więcej o sobie.
Happy Upieczesz i dla mnie ciasto :) Ja dzisiaj rogaliki drożdżowe mam zamiar zrobić. A jutro biorę się za pieczenie tortu dla Marka na piątek.

Madzialena A czemu miałaś usuwaną 8? Jakoś przeszkadzała ci?

Justyna dzisiaj przed lekcjami zaliczyła wizyte u dentysty. Wczoraj odebrałam ja szybciej ze szkoły bo ząb bolał, a pani dentystka zatruła jej zeba. Nie mogłyśmy się z Justyną dogadać bo mógł to byc też zgorzel. No a dzisiaj wstała z bólem zęba i lekkim napuchnięciem twarzy więc Marka zawiozłam do szkoły potem wizyta ponowna u dentysty i Justynę do szkoły odstawiłam. dzielna dziewczyna.

11 czerwca dzieciaki mają wycieczkę do Augustowa.

Nie chce sie byc z facetem co klamie na kazdy temat..Pozatym wiecie w ogole po Porodzie mi nie pomagal ja po cesarce i caly czas zajmowalam się dzieckiem i domem a do domu on sie nawet nie dokładal..wiec wolalam byc sama.ale potem pojawil się On pokochal kube i nie tylko pomaga mi przy nim ale też w domu ;) a rodzice go zaakceptowali i traktują jak członka rodziny
Jestem na ostatnim 3 roku licencjatu z fizjoterapii.zaraz mam obrone no a potem do pracy i na mgr. W przyszłym roku planujemy ślub i myślimy powoli o 2 dziecku.choc najpierw wypadałoby byc na swoim juz

ZUZKON ja tez bylam po cesarce i sama zajmowalam sie dzieckiem ;) tzn A. pomagal mi przy malej robic mm, no ale nie oszukujmy sie noworodek tylko je i spi ;) a po dwoch tygodniach od porodu zostalam sama bo A. pojechal zagranice, a pomocy mamy nie chcialam.
HAPPY biedny Dennisek :( zdrowka!!!
EWI kurcze, a ja myslalam ze ty po 30stce :zawstydzony:

Boziu, jak ja bym chciala zeby mloda szla do przedszkola od wrzesnia... ale to graniczy z cudem niestety bo perso number wymagany...

Paulina i tu sie mylisz. nie kazdy noworodek tylko je i spi. Są tez i takie ktore placzą calymi dniami, miewają kolki czy poprostu domagają sie uwagi. nie kazda tak samo tez znosi polog. Ja po pierwszej ciązy dochodzilam do siebie 3 m-ce. rana mi sie paprala, samopoczucie do d..y i tez bylam sama.

Paulina Pozatym wiesz tylko ja wstawiłam do.małego ja mylam ja przewijalam on spal całą noc wracał z pracy i dalej spal a jak zostal z dzieckiem sam na secunde to juz dzwonił ze mam wracac wiec tak naprawde nie miałam nawet sekundy dla siebie bo jeszcze obiad zrobić po czym słyszałam że on ma to Gdzieś..

ewi musiałam wyrwac ósemkę bo wyrosła mi dosyc duża, dziąsło cały czas mnie bolało;/ po za tym dentysta juz od dawna mówił że mam ósemke do wyrwania :p

My już po spacerze, pogoda zaczyna sie powoli poprawiać:) Narobilyście smaka tymi ciastami więc postanowiłam że na kolacje zrobie racuchy z jagodami bo mam zamroźone:p

Kto ma wiecdj niz jedno dziecko mysle ze przekonal sie ze kazde wymaga w roznym stopniu uwagi. Mam jedno ktore spalo i jadlo, chlopcy rzadalu uwagi nonn stop nuemalze.

PAULINA He he dzieki wielkie :sly: ale nie jestes jedyna. Pamietam jak poszlam z kolezanka na zabawe, mialysmy po 17 lat, wtedy poznalam S a on myslal ze jestem starsza siostrą kolezanki :-D inaczej pewnie by mnie nie zaczepil.

reklama
Witam nowe mamusie :) Jestem Aśka, mam 26 lat i dwójeczkę szkrabów:-)

Jakoś ciężko mi się wbić w temat...

Nam się akurat udało, że oboje jako noworodki byli spokojni:tak: jedli, spali i kupska walili:-p za to teraz nadrabiają łobuzy

Do góry