reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA A rozumiem. Ja mam wszystkie cztery i zadnych dolegluwosci z nimi zwiazanych chyba a czesto slysze jak ktos wyrywa wlasnie ósemki.

Ciasto na rogaliki w trakcie przygotowan. Zamocno nleko podgrzalam to czekam az ostygnie.

reklama
happy a jakie leki Dennis bierze?? coś na rozszerzenie oskrzeli macie?? czym go inhalijesz???

My mamy montelukast,pulmicort, berodual i Xyzal. w razie zaostrzonego ataku dusznosci jak juz xyzal nie daje rady to mam mu dac1 wziewa seretide.

Mamy inhalator salamol(tylko doraznie przy dusznosciach) właśnie na rozszerzenie oskrzeli i to tyle bo na razie było tylko podejrzenie astmy

U nas tez bez wiekszych badan. mamy sensowną lekarke, ktora leczy calą naszą rodzine, i po oddechu Oskara juz byla pewna ze on z ryzykiem astmy. po kilku atakach sie utwierdzila w tym.

Jak masz gdzie to kup pulmicort.i xyzal lub contrahist ( to to samo tylko cena nizsza) lub wasz odpowiedznik. nie wiem jakie leki w UK są. niewiem czy u was on jest bez recepty. Bo jesli D non stop kaszle, to te sterydy na rozszerzenie oskrzeli niewiele dadzą. Musi przestac kaszlec.

wiem jak u nas jest. Jesli Oskara meczy kaszel to ma ataki.Seretide moge mu dawac i dawac. Jesli bedzie kaszlał, dusil sie tez bedzie.
Nos mu oczyszczaj.

Bo do alergologa kiedy idziecie?? jest u was wogole alergolog czy wszystko u rodzinnego??

Renata- ten lek jast bez sterydów. Pójdę do apteki i zapytam o te leki. Na razie byliśmy tylko u rodzinnego i mamy wrócić za 2 tygodnie, zobaczymy co wtedy powie ale podobno tutaj testy alergiczne dopiero jak skończy 3 lata

u nas tez dopiero.po 3 urodzinach. przynajmniej w Bialymstoku.

ale z tym rodzinnym to koszmar. Ja od razu dostalam skierowanie do alergologa.

reklama
Do góry