reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina-no jeszcze 16 dni i zdjecie implantu... pozniej trochę odpoczynku od hormonów i pewnie od maja/czerwca staranka:) moj do przedszkole też rekreacyjnie

reklama
Witam .
Dziewczyny dzien mam okropny polamało mnie strasznie i nie uwierzycie co zrobilam WYPRALAM SWOJ TELEFON mial nie caly rok ... jestem taka zla na siebie ! ;/

teraz musze ladowac kase w nowy telefon ;[ musialam sie tu pozalic ..

z małym bylam dzis na szczepieniu i teraz sobie spi zaraz ide ze soba do lekarza i na jakies zakupy przy okazji obejrzę jakis tel .

Witajcie,
dopiero mam chwile bo Bartek spi. Po 10 wyszlismy na miasto i wrocilismy chwile przed 14, maly ciagle chodzil wiec ledwo wrocilismy poszedl spac. Wstal o 6 wiec niezle byl zmeczony, Ł w pracy do 19..
Magda, u nas tak samo poranne wstawanie ale juz przwyklam, takie typy:-p
Paulina, ja ciagle sledze co sie dzieje na Ukrainie, mieszkam 25 km od granicy.
Mloda mama nie dziwie Ci sie tez bylabym na siebie zla:sorry2:
Happy czyli staranka blisko ;-)u nas produkacja skonczona:-pz butami nie pomoge
Asik zdrowka dla Damianka;-)moj dawny sasiad mial 6 corek tak staral sie o syna:-p

happymum niestety nie pomogę z tymi butami;/
paulina w takim razie udanych zakupów jutro:)
młodamama ja na Twoim miejscu też bym się wkurzyła;/
asik dużo zdrówka dla synka:)
patka witam:-) jestem mamą 3letniego Piotrusia:)

My juz po spacerku, położyłam synka spać i zasnął. Dzisiaj jest troszkę marudny, pogoda tez nie za fajna aż nie chciało się chodzić po dworze, w dodatku zbiera się na deszcz;/

Happy nie ponoge niestety ;) i super ze po tych kompielach chocuaz tyle poschodzilo

Asik tfu tfu iby te cholerstwo nue powrocilo

Pauluna heh ja uwielbiam sama dla siebie kupywac bielizne ;p udanych zakupow

My tez po spracerku bylysm na placu to troche sie pobujala xd
Nagralam jak Zu tanczy ale jak bedzie leciala jej toca toca to wtedy nagram i wam qrzuce hak dzisiaj na czworaka krecila pupa i cala soba to myslalam ze sie posikam normalnie szok jak tancowala xd robie wlasnie ogorkowa na jutro akurat bedzie cis mi sie tak zachcialo jej xd
Edit
Patka witaj ola mama 11msc Zuzi ;)

happy zazdroszcze ci tych zajec. W polsce niestety ciezko uswiadczyc takich rzeczy. :( a z butami nie pomoge bo nie mam pijecia czym sie roznia.

Paulina buty i bielizna to moje dwie slabosci. Uwielbiam ladna bielizne, a na punkcie butow to mam fiola. Juz nawet nie mowie Z. ze mam jakies nowe bo sie wkurza tylko.

Mloda mama mi kiedys wypadl telefon z kieszeni i wpadl do toalety. Ale naszczescie Z. go jakos uratowal :)

Dziewczyny dajecie swoim dzieciom jakies witaminy? :) I jak dlugo dawalyscie ta witamine D?

Ketchu ja nie daje witamin, Bartek nie choruje i lekarka nie kazala nic dawac, wit D chyba rok podawalam o ile sie nie myle i gdy mial 1, 5 roku przez okres jesienno zimowy

reklama
Do góry