reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Krchu- pie****ic wszytko idę zrobic cos do jedzenia włączam harrego pottera na odstresowanie i może będzie lepiej... Mały spi wiec spokój mam

reklama
happy hahaha ja w takich chwilach mam jakies zapedy masochistyczne i zawsze ogladam 'Pamietnik' coby sie zdolowac jeszcze odrobine bardziej ;P

Kechu ja to zależy od dnia czasem oglądam film na luzie i idę spać a czasem setny raz męczę szkołę uczuć:/ a dziś popcorn i gorąca czekolada

kechu ja podawałam do pierwszego roku życia wit. D. A teraz nic nie podaję , synek je duzo owoców, nabiału tez i pediatra mówiła żeby go niczym dodatkowo nie szprycować:)
renata to super że Twoi chłopcy tak miło Cię dzisiaj zaskoczyli:biggrin2:
happymum tez często mam zmienne nastroje :p I zdarza mi się nawet płakać popłaczę sobie chwilę i wszystko ze mnie uchodzi:) Dzisiaj tez mam jakiś kiepski dzień, dostałam @, zle się czuję i w dodatku D. znowu nocuje u rodziców bo zajechał tam po pracy i cos trzeba pomóc, nie lubie jak go nie ma:( Ehh chciałabym żebyśmy już mieszkali sami:)

Synek prawie śpi, dzisiaj dał mi troche popalić swoimi humorkami, łobuz mały:)

happy u mnie najlepszym wyciskaczem lez jest wlasnie pamietnik. Jak sie na nim wyrycze to zawsze mi lepiej :) ah...popcorn, tez bym zjadla a nie mam. Jutro musze sie zaaopatrzyc.

madzialena ja wlasnie tez nie chce go szprycowac dlatego pytam bo z nasza pediatra nie idzie sie dogadac. Straszna baba.

happymum a mnie właśnie przed @ i w trakcie biorą takie nastroje :p
kechu to może lepiej zmień lekarza skoro nie możesz się z nią dogadać;/ lekarz powinien doradzic w każdej sytuacji a nie zbywać:)

Mój synek zasnął dzisiaj poobkładany samochodami:) Nawet nie wiem kiedy sobie poznosił zabawki:p Ale juz wole jak zasypia z samochodem niz z pieluszka, może w końcu mu przejdzie:-)

Madzialena - mój dziś z całym asortymentem zasnął (wieki mid, miki mały, miki duży, podusia, , smoczek+wóz policyjny, wyścigówka i koparka...a no i tir z logo morisona) aż dziwie się ze ma gdzie spać

Hehe Twój synek to rzeczywiście dużo tego naznosił:-D:-D Ja jak przebudzę sie w nocy to zawsze się śmieję bo zabawki zajmuje większość łóżeczka a synek śpi wciśnięty :p

reklama
Z mikim, , drugim mikim, wielkim misiem i podusia spi zaawsze a auta goszczą okazjonalnie:) najgorzej jak wóz policyjny zaczyna grac w sridku nocy

Do góry