reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asik dobrze że już chociaż wiesz co dolega Twojej córeczce, dużo zdrówka dla niej!! Mam nadzieję że leczenie nie będzie trwało tak długo jak piszesz;/

My niedawno wróciliśmy ze spacerku, mały koloruje bo dostał od cioci nową kolorowankę:)

reklama
Asik jeju...trzymaj sie tam w tym szpitalu :) Bede trzymac kciuki za oliwke zeby szybko wyzdrowiala. A ta choroba jakas grozna jest czy powoduje tylko te wysypki?

asik trzymaj sie !!!! musi byc dobrze :*
Paulina ja tort to sama zrobie a co kupic... planowalam zegarek na reke bo ma ale stary juz, ale zobacze jak bede stac z kasą :p no i ogolnie pogadam z nim co on by chcial :-)

No i ferie u nas, tzn. Daniel ma 2 tyg wolnego a Hania przez ferie na polkolonie bedzie chodzic od 8 do 14 :)

ASIK zdrowia!!!!
LIZA ja nie potrafie piec wiec to u mnie odpada :p

Boziu ale sie roztrzeslam. Bylam u dziadkow Nikoli od strony A.. spielam sie z tesciem o gosci na weselu... mowi mi ze mamy jakiegos tam wujka prosic bo ona ma duzo pieniedzy:banghead::banghead: a ktorego nie mielismy w planach bo go nawet nie znamy, a on mi mowi ze jak tego wujka nie zaprosimy to on nie przyjdzie (na slub wlasnego syna) a ja mu ze wcale pan przychodzic nie musi i nie prosze tylko tych ludzi ktorzy maja duzo zer na koncie. Po czym wyszedl i wrocil i z tekstem czy ja mu daje do zrozumienia ze on ma nie przychodzic a ja mowie ze nie ale i tak tego wujka nie zaprosimy i znowu wyszedl i wrocil i tekst ze on nam daje pieniadze i mamy go sluchac kogo mamy prosic!!! A ja jakie pieniadze pan do skurwy**na daje? A on ze do koperty!!! A ja ze nie potrzebuje tej grubej koperty i on mi nie bedzie dyrygowal kogo ja mam na wesele prosic.. no gdyby nie Nikola to on by mi po gebe dal :confused:

heja.

przezylam 2 h czekając na eFa. 3 gazety przestudiowane, w mahjonga pograne i spacer do sklepu po energetyka.

Jajka styropianowe kupilam :) jutro skocze do kwiaciarni po zotą wstązke :) albo brązową i bede kurczaki i zające robić :) albo zwykle pisanki.

Paulina ja bym starala sie nie wdawac w dyskusje z durniem. Chociaz znając moj jezor to nie wytrzymalabym i chociaz opieprzyla,lub idiotą nazwala.

fasolke po bretonsku zjadlam. czuje ze to bedzie glosna noc ;)

renata ja tez mam w planach zrobienie jakis ozdób na wielkanoc:) Widziałam nawet styropianowe zajączki myśle że dam radę:)
paulina ja bym nie wytrzymała z takim teściem;/ przeciez to Wasz dzień i to Wy decydujecie kto na nim będzie! A co Twój A. na to? Twój teść nie powinien Cię tak traktować i szantażować;/

Mały juz wykapany, po kolacji i niedługo lulu:) Ja właśnie zafarbowałam siorce włosy:)

Asik zdrowka dla córeczki. Ja z moje mama tez tyle razy już sie ścinalam na temat gości weselnych, my robimy małe wesele, bardziej przyjęcie niż wesele, a moja mama nie może tego zaakceptować, ze tego nie będzie czy tamtego... Ludzi których widziałam z jakieś 10 lat temu

Hej. Tak was tyle o ile poczytałam.

Renata ja też lubie włosy takie coś pod rudy brąz może trochę czerwieni. A najbardziej Lubie takie jasne miedziane ojeju jak ja bym takie chciała ale nie stać mnie za fryzjera a sama sie boje Bo moje naturalne to taki średni do ciemnego brąz.

My niby walentynek jako tako z prezentami nie obchodzimy ale jako tako wypadało by jest chociaż trochę razem spędzić a A poszedł po pracy na siłownie przyszedł o prawie 19 i poszedł przed 20 i dupa. Może nie chodzi tu o mnie ale o Niunia prawie go nie widzi a tamtemu siłownia ważniejsza.

I siedzę jak ten kołek sama. Kubuś poszedł wcześniej spać bo nie spał w dzień. Siostra z koleżanką wychodziła ale ja usłyszałam od mamy tekst że możesz z nimi wyjść jak uśpisz małego wiec już wolałam wcale.

reklama
MADZIALENA moj stwierdzil ze jak nie chce to niech nie przychodzi, prosic sie go nie bedziemy i nie bedzie robil z nami co chce. A. nigdy nie mial dobrego kontaktu z ojcem.
RENATA nie wdaje sie juz z nim w dyskusje. Jak kiedys zacznie podobny temat to powiem mu ze to nie jego sprawa, chyba ze nie dam rady sie opanowac :p. Jutro tesciowka przyjezdza pozegnac sie z Nikola bo do pracy wyjezdza, ciekawe czy przyjedzie z nia tesc. Jak przyjedzie to czuje spiecie part 2 :cool::cool::cool:

Edit
KASIEK dokladnie!!!! Zaniedbujesz nas. Nie wspominajac o MILENIE, 23MAY, WAMPI... a MIRABELKA to juz wgl zapomniala ze bb istnieje :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry