reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza-my jesteśmy razem ponad 5 lat i suoer sie nam uklada ale lubię to święto
Dennisek czuje walentynki bo mamie co chwilę buziaka daję:)

reklama
Zapomnialam sie pochwalić :) od chlopaków rano dostalam pierscionek jakis zelowy ze swiatelkiem w srodku :) szał :) jak mialam 5-7 lat to bylo moje marzenie :D

Hej. Niko jeszcze spi. Ja sobie leze obok niej. Nie zapowiada sie zeby wstala wiec dzis popoludniowej drzemki pewnie nie bedzie bo do polnocy by szalala.

RENATA jaaaa cie ale bym paczka zjadla... :p
KOPKA duza dziewczynka z Nadii :)
OLCIA hmmm, z tym ze rodzice wysocy to i dziecko bedzie to bym nie powiedziala ;p moj tata 190cm, mama ok 175 a ja 163/164 haha ;p

Olcia niekoniecznie dziecko wzrost po rodzicach dziedziczy. Moj tato ok 175 cm ma, mama 155 cm. ja 163, a bracia ponad 180. Napewno nie po dziadkach bo obaj mieli niewiele ponad 160cm. babcie tez. rodzenwto rodziców tez z tych nizszych.

Ja mam nadzieje ze moi synowie wzrost bedą mieli odpowiedni. Aby nie mniej niz 160 :D w doroslym zyciu.

Ł rodzenswto dosyc wysokie jest. w porownaniu do ich ojca :D Tesc mi sie trafił mojego wzrostu :D milo tak z jakims facetem prosto w oczy zamienic kilka słow :)

Hej Wam :) Ostatnich pare dni nie mam za bardzo czasu pisac. Ale czytam :)
Jajek zdrow, ale mnie rozlozylo :p Na dodatek zgubilam dokumenty, i przepadna mi bilety do Polski bo nikt mi nie wyrobi dowodu czy paszportu w tydzien :/ Dzwonilam do konsulatu to mi powiedzieli ze mam sobie zarezerwowac wizyte w internecie u nich na stronie. Wizyty na 26 lutego :/ A 2 marca mam samolot... Na bank by zdazyli :p To on mi mowi ze mam im wyslac LIST. I oni rozpatrza czy zalatwia mi wizyte wczesniej. Niech mnie w tylek wszyscy ucaluja, w Londynie konsulaty ale mentalnosc czysto polska :/
Co do Walentynek luby co roku piwko dostaje :D Z ta roznica ze jakies takie ciekawsze piwko. I kartke, jak mam humor do wypisywania. A mi sie skapna jakies kwiatki czy inne male rzeczy. Dzis wstalam a tu kwiatki kolo lozka. Prawie noga wywalilam jak wychodzilam z lozka. Tandetnie ale milo, kochamy sie przeciez na codzien ;)

Mlody jeszcze spi, stary tez, ja leze bo co mam w sumie robic innego :p Oj pokara mnie jeszcze za to lenistwo. A poza tym to ostatnie dni cholera diete wziela. Moja siostra jak wspominalam prawie nic nie je wiec z lenistwa bralismy ja do restauracji, bo nie chcialo sie nam wymyslac co by jej tu ugotowac. I reszte mozna sobie dopowiedziec :D...

Renata no dobrze ale wzroat tak wszystko inne jest zapisane w genetyce czy nie? Dajmy przyklad dziecko rude rodzice czarni dziadkoqie blondyni pradziadkowie rowniez a dziadek pradziadka rudy no to wiadomo po kims dziecko to ma ;D :sly:

Babcia moja niska, ze 155cm ma.

REPETKA obudzila sie z paszportem haha :p trzeba bylo sie magdy zapytac ile zalatwiala.

Moj mi dzwoni i mowi to dzis walentynki? A ja nooo. A ten mi z tekstem ze moze jakas sasiadka malolatka wrzuci mu kartke walentynkowa w drzwi buhahahaha

Jakbym zgubila dwa miesiace temu to bilabym sie po glowie ze dopiero teraz to zalatwiam. Ale zgubilam (lub mi ukradli...) przedwczoraj... Wiec niewiele jestem w stanie zrobic. No i ovdzwonilam konsulat i nic mi nie pomoga :p

reklama
Znalazlam fajna kurtke tylko gdyby nie te kieszenie to bylo by idealnie ;D

Załączniki

• 1392373249203.jpg
    1392373249203.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 26
Do góry