reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja tez kurtalke musze kupic i moze jakis bezrekawnik nie wiem ... a wlasnie co do adidaskow ja mam pewnie jeszcze czas ale jakie kupujecie te specialne profilaktyczne na stopke czy zwykle adidasy?

reklama
Nie kupię profilowanych ale kupuje za kostkę żeby mały noge prosto trzymał. Jak zaczynał chodzić to kupiłam profilowane. Dennisek w adidasach chodzi prawie calu vzas bo noea takiej ostra zimy, teraz ma 2 pary za kostkę i 2 pary krótkich bo lubie jak ma buty do ubranek dopasowane; ) i Lubie kupowac mu ubrania i buty

My juz od 7 na nogach...tesknie za czasami kiedy mlody spal od 19 do 9 :)
To byly czasy...

My na wiosne mamy kurteczke, wiatrowke i kilka cieplych bluz. Buty tez ma, czarne Nike ale musze mu jeszcze jakies trampki kupic no i jakas wiosenna czapke bo juz z wszystkich lekkich powyrastal ;)

Dziewczyny jakie balsamy do ciala stosujecie no moj sie konczy i czegos innego bym sprobowala. Co polecacie?

Nadii wyszły jak miała 11 miesięcy, ale potem to jak grzyby po deszczu, szły po 3 na raz. Na szczęście ona dobrze znosila ząbkowanie, ani razu nie miała temperatury czy innych dolegliwości. Jak z pogoda u was? U nas masakra:/

No to jakby zaczela chodzic to na poczatek profilowane? Bo tez widzialam fajne takie za koste z reeboka i w raziu w nie mam pojecia

My obiad mamy z wczoraj bo zostal ;)

Kechu ja ostatnio kupilam w h&m balsam i chwale go sobie bo nie dosc ze cialko jest fajnie nawilzone i taka skora miekka i zapach piekny i sie utrzymuje ;)

My kurtki mamy, i ciut cieplejsze i takie wiatrówki. narazie mamy, bo w kwietniu moze sie okazac ze są za male ;) Buty tak samo.narazie jesienne są dobre.
butów specjalnie profilowanych nie kupije chlopakom.U nas nie ma takiej potrzeby.

OLCIU moja miala pierwsze miala z nike buciki ale one byly do nauki chodzenia bo podeszwa miekka, a wlasciwie prawie wogole jej nie bylo. Ale najlepiej nauczyla sie chodzic w adaskach z twarda podeszwa ktore miala na zewnatrz:) ja slyszalam ze dzieci najlepiej ucza sie chodzic na boso, wystarcza skarpetki z antyposlizgiem.

RENATA powtorzysz mi czym smarujesz te plamy Filipowi? Jutro jade do galerii to kupilabym mlodej.

Olcia-myślę ze na początek kup za kostkę a jak byś zobavUla że brzydko chodzi to profilowane moj późno zaczął chodzić i myślałam ze w profilowanych lwpisj ale teraz wiem ze jak dziecko ladnie stawia stupke to wystarcza normalne ja kupuje za kostkę bo malemu kostka uciekala do srodka teraz chodzi normalnie ale i tak na dłuższe chodnik ma za kostkę bo noga jeat stabilna

reklama
kechu ja uzywam ten czerwony z garniera, a teraz mam z AA i tez super :tak:

U mnie dzis tez sloneczko, ale zimny wiatr wieje...
Mykamy zaraz... :-)

Do góry