reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Co do usg to w obu ciązach miałam po 4. Z O. pierwsze miałam dość późno bo nie spieszyłam się z wizytą u gin. Z młodym za to poszłam za wcześnie i nic jeszcze nie było widać. Gin kazała przyjść za 2 tyg ( najdłuższe 2 tyg w życiu) i wtedy już było pięknie widać moją małą fasolkę

Duuużo zdróweczka dla wszystkich chorowitków

Sandra nie przejmuj się mamą- przejdzie jej. Teraz najważniejsza jest dzidzia.

Keeplovin, Ataraksjawitajcie

Madzia Oliwia zaczęła przesypiać nocki od ok 3 mc. Damian wcześniej bo od niecałych 2 mc.

Agunia
gratuluję

A co u nas? Nic specjalnego, zaraz idziemy na zakupy. Młody coś marudzi od samego rana...

reklama
Ehh to niewiadomo ile nocy z przerywanym snem mnie jeszcze czeka ;) U nas dziś równie ładna pogoda jak wczoraj. Wybieramy się do mojego chrześniaka. Miłego dnia dziewczyny! :)

Hejo ja pije kawke a lobuziara sie bawi ;)

Ja dzisiaj kilka spraw mam do zalatwienia ale wyjdziemy po 10 ;) dzisiaj Zu dosc dlugo spala bo do 8 ;o az sama z siebie wstalam o 7 patrze no spi az dziwne ;D i tylko jedna pobudke miala o 4
Milego dnia

Hej :) wstalam i znów mialam po****** sny:wściekła/y::wściekła/y: ile można? Myślę A skocze dziś z małym ma zajęcia bo juz zdrowy.
Papryką-zdrówka dla Kubusia :)
Madzi-zycze żeby mała szybko nocki przesypiac zaczęła

Dziewczyny a jak z kurteczkami na wiosne? Pokupywane czy nie zakladacie czy wolicie np cieplejsza bluze zalozyc jak to u Was jest?

Wampi zdrowka dla dzieciaczka ;)

Wampi- zdrówka dla synka
Olcia-my mamy skórę, wiatrówke, kurtke taką na chłodniejsze dni wiosny i kamizelkę puchowa tylko ze kurtka chuba będzie za duża bo jakąś wielka wypada

Hej

Moje starszaki wreszcie do szkol poszly :p jaka cisza w domu.... :-)
Od 11 jade autem po corke i mam pare spraw zalatwic :p a do 13 musze zdazyc wiec auto sie przyda :p

Aguniaaa
gratki .

Witam nowe mamy :-)

My na wiosne mamy kurtki, Mikolajowi na jesien kupilam, a Hania ma jeszcze doba , daniel tez ma :-) adidasy tylko bedzie trzeba kupic :tak:

Manius juz prawie zdrowy nowe antybiotyki i kropelki szybko zadzialaly ;)
Dzis dostanie pierwszy obiadek w postaci marcheweczki , piekna pogoda az chce sie wyjsc ...
Ja chyba sie rozchoruje gardlo boli kaszel i strasznie niskie cisnienie dzis szkole odpuściłam masakra ;[
a tyle nauki na czwartek i piatek nie wiem jak to ogarne,
Co do kurczeczek to duzo maly juz podostawal i duzo dresow wujo mu przywiozł z angli adidaski tez dostal nike i takie fajne angielskie sa urocze ;) a wy co planujecie na dzisiejszy dzien ?:-)
na obbiad bedziemy gotowac pomidorowke jakos mam ochote ..

My kurtke mamy jedna, Nikola dostala na jesien i mierzylam jej ostatnio i dobra. Z adidasow wyrosla i trzeba kupic, ale juz mam fajne nike wypatrzone :p poczekam az A. przyjedzie z $$$$$ :D

My wstalysmy o 9. Jedna pobudka w nocy, ryczala z 10minut. Cos sie snilo.

reklama
Młoda mama- my dzisiaj jedziemy do lekarza bo mam muszę zapisać się na zdjęcie implantu no i sprAtanko jak codzień a na obiad szpinak ziemniaki i jakko:)

Do góry