reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja jestem w ciąży :) Mam niespełna 20 lat (za półtora miesiąca będę miała) i rodzę w maju. Dziecko nie było planowane, ale się już z tym pogodziłam :p

reklama
Agunia no to super na kiedy sobie wyliczyłaś termin??

Ataraksja witaj i gratulacje napisz coś więcej o sobie :)

Dziewczyny zróbcie sobie suwaczki!!

Ataraksja Hej, witaj ;) Dasz sobie rade, nawet jesli sie boisz to wierz mi, ze dasz. Ja planowalam, ale chyba dosc pochopna decyzja to byla- bo jak zobaczylam dwie kreski to prawie zemdlalam i dotarlo do mnie na jak gleboka wode sie rzucilam! Czy wiesz juz jaka plec? :)

Agunia Prawie na moje urodziny termin ^^ Mila Waga niech Ci tam zdrowo rosnie :D

Hej widzę ze dobre wiadomości

aguuniaa Wielkie gratki i & żeby było wszystko dobrze i lekko ;D

Witan nowe mamusie też gratuluje maluszków :tak:

happy dużo nowy brzuchatych moze ty dołączysz niedługo ;D

Moje dziecie dopiero 15 min temu poszło spać cały dzień nie spał:szok:

Wierze ci że chociaż kropeczke bo do 12 tygodnia to ja ledwo wytrzymałam a jak już zobaczyłam to najchetniej bym ciągle leżała i oglądała ;d

Hej.

AGUNIA gratulacje. Moja Nikola z 15 pazdziernika.
PAPITKA ja pierwsze USG mialam w ok 4c potwierdzenie ciazy (lekarz przyjal mnie "na lewo" bo nie powinien nieletniej ktora na dodatek nie miala 16lat), potem w 6tc na normalnej wizycie, 9tc, 12tc, 23tc, 31tc i chyba w 35. No i przed porodem samym. Sporo tego mialam.

W czwartek ide do kina z koleza ka, szal.

reklama
Do góry