reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Madzia-Dennisek miał 4 miesiące to spał od 20-6
G
guest-1673535084
Gość
MADZIA moja nie spi do tej pory calej nocki. Klasycznie 2/3 pobudki, czesto zdarza sie nawet z 10pobudek. I do tej pory N. pije mleko w nocy.
KEEPLOVIN witaj cos wiecej o sobie napiszesz? Paulina lat 17,5 mama 16 miesiecznej Nikoli.
SANDRA dacie rade Wika naprawde nie jest mala dziewczynka.
KEEPLOVIN witaj cos wiecej o sobie napiszesz? Paulina lat 17,5 mama 16 miesiecznej Nikoli.
SANDRA dacie rade Wika naprawde nie jest mala dziewczynka.
keeplovin
Początkująca w BB
A napisze, napisze... Wiec jestem Estera, mam 24 lata, jestem w mojej pierwszej ciazy. Trenuje psy i prowadze z kolezanka zaklad pielegnacyjny, tj. robie tatuaze, piercing, paznokcie, makijaz, i wszystko, co sie da. Hobbistycznie to maluje i to calkiem duzo. Cos jeszcze? Chyba nie...
repetka
Fanka BB :)
Madzia slyszalam ze niektore dzieci do kilku lat nawet budza sie w nocy na mleko. U nas to sie stalo po prostu automatycznie, zaczynal od budzenia sie 24-3-6-9 rano, po czym pominal pobudke o 24, a potem nagle ta o 3 rano. Jesli u Ciebie jet inaczej to najwyrazniej dziecinka jest glodna noca, nic na to nie poradzimy Mama mi mowila ze ja rowniez bardzo szybko zaczelam przesypiac noc, zas moja siostra walila mleko w nocy do chyba 2 lat. Zal ze musisz wstawac, no ale jak mus to mus Kiedys Ci sie za to odplaci Z nawiazka
Keeplovin tez kiedys robilam kolczyki, mieszkajac w Polsce jeszcze Potem rzucilam prace w salonie i przyjechalam tu, do UK, juz jako recepcjonistka. Ale mila profesja, bardzo mila
Keeplovin tez kiedys robilam kolczyki, mieszkajac w Polsce jeszcze Potem rzucilam prace w salonie i przyjechalam tu, do UK, juz jako recepcjonistka. Ale mila profesja, bardzo mila
sandra910107
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dennisek nie budził się głodu tylko z przyzwyczajenia i oduczylam go tego metodą kontrolowanego płaczu tylko ze on przrf spaniem pił 210 ml. Kleiku ryżowego
Hmm moja od 2msc zycia przesypiala bez pobudki zadnej ale tylko do 4msc pozniej jej aie pokickalo cos i sie budzila co 3 h a teraz jak mozna nazwac to przespana noca to dla niej tak bo budzic sie nie budzi tylko kweka to daje butle i tak od 20/21 spi do 6
Witam nowa mame i gratulavje
Kupilam sobie dzisuaj sobie gazete i wlasnie napisali jak leczyc rozne chprubska itp ale mniejsza w to czy ktpras z was moglaby mi powiedziwc czy korzystala z ulg prorodzinnych i na czym to polega mniej wiecej?
Witam nowa mame i gratulavje
Kupilam sobie dzisuaj sobie gazete i wlasnie napisali jak leczyc rozne chprubska itp ale mniejsza w to czy ktpras z was moglaby mi powiedziwc czy korzystala z ulg prorodzinnych i na czym to polega mniej wiecej?
reklama
pinky sky
keeploving witam i gratuluje chyba jeszcze nie było u nas mamy z bliźniakami przynajmniej ja nie pamiętam Super masz hobby. Masz swoje pieski rozumiem też
Olcia my się w tamtym roku na jakiś próg nie dostaliśmy i nie mogliśmy odliczyc. Teraz nie wiem leży pit na dole ale jeszcze nie zagladałam
Agusia trzymam kciuki za bete &&&&
Olcia my się w tamtym roku na jakiś próg nie dostaliśmy i nie mogliśmy odliczyc. Teraz nie wiem leży pit na dole ale jeszcze nie zagladałam
Agusia trzymam kciuki za bete &&&&
Ostatnia edycja: