reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Kuba jeszcze śpi a ja was prbowałam poczytać ale udało misie do 22 h bo już wiecej mi sie nie chce. Ja juz o tej śpie a wy piszecie;D

Renata nic tylko Ci życzyc cierpliwości u tego psychologa:tak:

Sandra wytrzymasz zobaczysz szybko zleci teraz dzidzia najważniejsza.

Magda ja jak miałam jelitówke to lekarz kazał mi sie napić odgazowanej zagrzanej coli zwymiotowałam wszystko na raz i to było koło południa a na wieczór jak reką odjął. Potem miałam w ciaży nie dosyć ze wymiotowałam całymi dniami z powodu mdłości takich silnych to jeszcze to mnie dopadło i w nocy wymiotowałam. Masakra była.

Paulina ja tez mam widownie w kibelku dlatego to wykożystałam i postawiłam nockik obok kibelka i jak ja siadam to i Kuba siada na swój ale za nic nie da sobie przy tym pampka zdjąć :wściekła/y:

reklama
Renato starsze co sie dzieje w tych szkołach. Ti często słyszę o bujkach i nastolatkacj w ciąży i to nie takich vo maja po 16 lat tylko po 13 a czasem i mniej. W UK szkola zaczyna Się w wieku 5 lat o jak u nas jest zdrówka.
Ale klas jest mniej bo jak masz 11 lay to już gimnazjum
Tylko ze tu przerwa kest jedna godzinna i zawsze idzie aie na 9-15

Mały wstał o 7:30 a ja przysnelam a ta mała gnida rozlala resztę soku z miaszem i miałam sprzątanie od rana

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. Wczoraj Z. mial wolne o czym przez caly weekend mi nic nie powiedzial. I ogolnie przez pol dnia prawie sie do siebie nie odzywalismy bo sie dzien wczesniej poklocilismy o Walentynki :confused:

Sandra bede trzymac mocno, mocno kciukasy za dzidzie zeby jak najdluzej siedziala w brzuszku ;) a ty jak najwiecej odpoczywaj, Wiki juz duza dziewczyna jest to tez da rade.

Agunia trzymam kciuki za bete.

Renata az boje sie jak Nikos pojdzie do szkoly. To co sie tam dzieje to mnie przeraza. Normalnie jakas dzungla a dzieciaki to jak zwykle zwierzeta sie zachowuja. I najgorsze jest to ze ciezko jest wychowac dziecko na normalnego czlowieka skoro pojdzie do szkoly a tam przetrwa tylko najsilniejszy a reszta jest gnojona. Masakra....

My byliśmy w sklepie, , pogoda piękna u nas aż do domu nie chciało się wracać. Dzisiaj na obiad znów spaghetti:/
Chciałam szpinak jajko i ziemniaki alr S. Marudzi

U nas z rana wialo ze myslalam ze glowe urwie ale pozniej wyszlam do sklepu i fajnie sie zrobilo sloneczko swieci wiatr nie wieje az tak ;) poprasowalam obiad ugotowalam i pranie sie pierze wiec wszystko juz zrobilam uff ;D zu wstanie zje krupniczek i drugie jak bedzie miala ochote i pojdziemy na spacerek

U nas pięknie cieplutko nie ma wiateru ;d No ale Kuba z tego ze jeszcze przeziebiony to siedzimy w domu już szaleje od piątku nie wyszłam z domu.:angry:

U nas tez piekna pogoda. Normalnie wiosna. Rano tylko strasznie wialo.ale teraz chyba sie juz uspokoilo wiec pewnie zaraz cos zjemy, ubierzemy sie i wybierzemy na spacer i po drodze moze odwiedzimy siostre Z. Nikos sie pobawi z kuzynami :)

Hejka:)
papitka ja dopiero drugi dzień w domu a już bym poszła na dwór, pogoda taka piękna:wściekła/y:

U nas również cieplutko ale musimy 3 dni posiedzieć w domku bo synek przeziębiony:wściekła/y: ja sama na 16 idę do lekarza bo kaszle a nie chcę małego od nowa zarazić;/ wolę w razie czego się przebadać.

Miłego dnia:-)

reklama
Ja tez uziemiona w domu bo starszaki chore :ale jutro jak bede widziala poprawe juz wyjdziemy, bo ponoc od czwartku deszcze nadaja :dry::confused:

Wogole dzis na chwile wyszlam i slychac juz ptaszki na dworze, tak wiosennie sie robi :szok: chyba troche za szybko:confused::shocked2:

Do góry