reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mi sie tez takie brwi nie podobaja. A usta to wogole pozal sie boze. Ona ma 34 lata a lepiej wyglada moja 51 letnia tesciowa :p hahah. Jak mozna takie cos ze soba zrobic.. ta kobitka bez piersi biedna.

MLODAMAMA dobrze ze juz ok. My jak bylysmy w szpitalu na antybiotyku to co chwile ktos przychodzil czy nic sie po nim nie dzieje.

Dziewczyny mam takiego lenia, że nawet nie chce mi się wstawać z łóżka.... R. na obiad zrobił jagnięcinę. Pierwszy raz jadłam to mięso i mi nie podeszło bleh.. ;/ J. śpi, R. wyszedł a ja oglądam tv, też tvn....

Tez na tvn ogladalam. I az mnie bolało jak patrzylam na te zabiegi. Aaaa i jak jest pokazane rozcinanie, czy szycie to ja przełączam na inny program. :D
"rozmawialam" na fb przed chwilą z Ł siostrą ( tą normalną ) o nowych przebojach z ich siostrą. Matko i corko.. dziewczyna ma 32 lata, a zachowuje sie jak rozkapryszona 10 latka. no az mi cisnienie skoczylo. Dobrze ze ja rzadko widze bo bym chyba w psychiatryku wylądowala, albo za kratkami. Kupila dom, ale czeka az sie poprzedni wlasciciele wyprowadzą. A ta mlodsza ( normalna ) jutro przeprowadza sie na stancje. No i ta starsza jazdy jej jakies robie ze kto to widzial na stance, ze do bloku, ze nie poradzą sobie.. no ja bym chyba ją w bruk wbila.
Zazdroszcze Julicie tego spokoju i opanowania do siostry swej.

Agunia ale z drugiej str tak patrząc, nie da sie zgnębić.

tez mam 9 latka w domu i wiem z opowiesci co dzieci potrafia robić. a wysmiewanie sie z ubran u nas w szkole to jest nawet w zerówce.

reklama
RENATA to już w zerówce się zaczyna? Naprawdę?? Aż szkoda mi J. jak pomyślę ile lat bezlitosnej szkoły i niewychowanych dzieciaków ma przed sobą...

Do góry