reklama
G
guest-1673535084
Gość
Mi sie tez takie brwi nie podobaja. A usta to wogole pozal sie boze. Ona ma 34 lata a lepiej wyglada moja 51 letnia tesciowa hahah. Jak mozna takie cos ze soba zrobic.. ta kobitka bez piersi biedna.
MLODAMAMA dobrze ze juz ok. My jak bylysmy w szpitalu na antybiotyku to co chwile ktos przychodzil czy nic sie po nim nie dzieje.
MLODAMAMA dobrze ze juz ok. My jak bylysmy w szpitalu na antybiotyku to co chwile ktos przychodzil czy nic sie po nim nie dzieje.
Dziewczyny mam takiego lenia, że nawet nie chce mi się wstawać z łóżka.... R. na obiad zrobił jagnięcinę. Pierwszy raz jadłam to mięso i mi nie podeszło bleh.. ;/ J. śpi, R. wyszedł a ja oglądam tv, też tvn....
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
a co jest fajnego na tvn ze tak ogladacie bo ja siedze w drugim pokoju i nie mam telewizji xd
Tez na tvn ogladalam. I az mnie bolało jak patrzylam na te zabiegi. Aaaa i jak jest pokazane rozcinanie, czy szycie to ja przełączam na inny program.
"rozmawialam" na fb przed chwilą z Ł siostrą ( tą normalną ) o nowych przebojach z ich siostrą. Matko i corko.. dziewczyna ma 32 lata, a zachowuje sie jak rozkapryszona 10 latka. no az mi cisnienie skoczylo. Dobrze ze ja rzadko widze bo bym chyba w psychiatryku wylądowala, albo za kratkami. Kupila dom, ale czeka az sie poprzedni wlasciciele wyprowadzą. A ta mlodsza ( normalna ) jutro przeprowadza sie na stancje. No i ta starsza jazdy jej jakies robie ze kto to widzial na stance, ze do bloku, ze nie poradzą sobie.. no ja bym chyba ją w bruk wbila.
Zazdroszcze Julicie tego spokoju i opanowania do siostry swej.
"rozmawialam" na fb przed chwilą z Ł siostrą ( tą normalną ) o nowych przebojach z ich siostrą. Matko i corko.. dziewczyna ma 32 lata, a zachowuje sie jak rozkapryszona 10 latka. no az mi cisnienie skoczylo. Dobrze ze ja rzadko widze bo bym chyba w psychiatryku wylądowala, albo za kratkami. Kupila dom, ale czeka az sie poprzedni wlasciciele wyprowadzą. A ta mlodsza ( normalna ) jutro przeprowadza sie na stancje. No i ta starsza jazdy jej jakies robie ze kto to widzial na stance, ze do bloku, ze nie poradzą sobie.. no ja bym chyba ją w bruk wbila.
Zazdroszcze Julicie tego spokoju i opanowania do siostry swej.
reklama