reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mi sie tez takie brwi nie podobaja. A usta to wogole pozal sie boze. Ona ma 34 lata a lepiej wyglada moja 51 letnia tesciowa :p hahah. Jak mozna takie cos ze soba zrobic.. ta kobitka bez piersi biedna.

MLODAMAMA dobrze ze juz ok. My jak bylysmy w szpitalu na antybiotyku to co chwile ktos przychodzil czy nic sie po nim nie dzieje.

Dziewczyny mam takiego lenia, że nawet nie chce mi się wstawać z łóżka.... R. na obiad zrobił jagnięcinę. Pierwszy raz jadłam to mięso i mi nie podeszło bleh.. ;/ J. śpi, R. wyszedł a ja oglądam tv, też tvn....

Tez na tvn ogladalam. I az mnie bolało jak patrzylam na te zabiegi. Aaaa i jak jest pokazane rozcinanie, czy szycie to ja przełączam na inny program. :D
"rozmawialam" na fb przed chwilą z Ł siostrą ( tą normalną ) o nowych przebojach z ich siostrą. Matko i corko.. dziewczyna ma 32 lata, a zachowuje sie jak rozkapryszona 10 latka. no az mi cisnienie skoczylo. Dobrze ze ja rzadko widze bo bym chyba w psychiatryku wylądowala, albo za kratkami. Kupila dom, ale czeka az sie poprzedni wlasciciele wyprowadzą. A ta mlodsza ( normalna ) jutro przeprowadza sie na stancje. No i ta starsza jazdy jej jakies robie ze kto to widzial na stance, ze do bloku, ze nie poradzą sobie.. no ja bym chyba ją w bruk wbila.
Zazdroszcze Julicie tego spokoju i opanowania do siostry swej.

Agunia ale z drugiej str tak patrząc, nie da sie zgnębić.

tez mam 9 latka w domu i wiem z opowiesci co dzieci potrafia robić. a wysmiewanie sie z ubran u nas w szkole to jest nawet w zerówce.

reklama
RENATA to już w zerówce się zaczyna? Naprawdę?? Aż szkoda mi J. jak pomyślę ile lat bezlitosnej szkoły i niewychowanych dzieciaków ma przed sobą...

Do góry