reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Asik- moja glowy nie rozcielA:)
Wampi- jelitowka? Zdroweczka.

Ja juz dzis lepiej sie miewam chociaz w nocy jeszcze mnie ganialo;//

Tez pilam cole i jak szly wymioty to juz nie mialam tak gardla podraznionego..
Mala tez ma rozwolnionko;//

U nas tez slonko swieci ale wieje dzis. Ja jeszcze dzis kisze sie w domu..
Jutro moj T ma urodziny. Mielismy znajomych zaprosic noo ale gdzie do takiej epidemii.. Dzis mialam robic torta ale marzy mi sie tylko spanie.

Dzis w nocy T wstawal do malej i biedny w nogach sie cisnal bo mala jak spi to uklada sie w literke L i zajela jego miejsce :)
Dzis nawet obiadu nie robie bo jak stoje dkuzej to mnie muli i kreci mi sie w glowie.. Miesnie mnie bola..
W ciazy pamietam jak krzeselko sobie do kuchni wstawialam:) hehe mam mega ochote na pomarancze i kiwi. Kazalam kupic dka T.

Zdrowka dla pochorowanych:)

reklama
u nas 1 stopien na plusie wiec cieplutko patrzac na to ze w tamtym tyg bylo -15 ale wiosennie nie jest bo snieg lezy po kolana. Na spacerku bylismy przy okazji zakupy zrobilismy. Jakas kobieta zapytala mnie czy jestem Bartka siostra, zdziwila sie gdy powiedzialam ze mama:-p

My nie dawno do donku wrocilysmy Zu wykapana jemy kolacje. Przyjechala do nas moja siostra z corka i poszlysmy na kulki Zu mogla chodzic wszedzie byle nie do kulek bo panicsny placz byl ...

Oj chorowitki ale to tak jeat jak jednak nie ma tego mrozu i nie ma jak qymrozic bakteri ...

Załączniki

• 1391535340041.jpg
    1391535340041.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 29
Hej :) siostra S. Wpadła (ta normalna) o trochę posiedziala teraz S. Gra a ja i Dennisek oglądamy harrego pottera.

Aguusiaa- jak wynik?
Vo tu tak cicho dzisiaj

Hej dziewczyny czytałam was ale jakoś brak wany aby odpisać ogólnie mam chyba zły dzień oprócz siedzenia i leżenia i oglądania telewizji to nic innego nie robiłam .
Popołudniu leżeliśmy z P i jakoś miło było spędzić ten czas razem
Mój brat zadeklarował pomoc i będzie zabierał Wiktorię co popołudnie na dwór by mogła pobiegać :-).Moja mama jakaś dziwna się zrobiła od wczoraj jaj jej powiedziałam że muszę leżeć i nie będę mogła jej pomóc w domu , przestała się odzywać i jakoś dziwnie się odzywa :baffled:
no trudno przeżyję to jakoś .

Hej dziewuszki :)
Happy dzisiaj wszedzie jest niebywale cicho! Bylam na miescie i nie bylo sklepu w ktorym nie wydawaloby mi sie podejrzanie cicho :D Cos sie swieci!

U nas piekna pogoda byla i spedzilysmy caly dzien na dworze, jutro nie ma na to szans, dzis w nocy maja nadejsc deszcze i straszny wiatr. Wiec czuje dzien spedzony w domu ;) Skocze rano do sklepu i chyba upieke z siostra babeczki :D Do pieczenia nie mam reki wcale a wcale ale kto wie, moze ogarne :D

Tak poza tym Jasiek chyba cos zlapal bo caly dzien marudzi i psika, nosek ma chyba zatkany. Wzielam go na dwor tylko dlatego ze walilo sloncem i bylo ponad 10 stopni, ale mam nadzieje ze to niczego nie pogorszy. To bylaby pierwsza choroba i troche sie obawiam jak przez to przejdzie. Mam nadzieje ze skonczy sie na katarze.

A u Was dziewczeta jak mija tydzien? :)

Keeplovin-witam i gratuluje podwujnego szczęścia:)
Repetka-u nas na ulicach też cisza....
Sandra-jakoś dasz radę, fajnie ze brat trochę pomoże a mama sie nie przejmuj może jej przejdzie

Jakiegoś dola złapałam... noe wiem dlaczego

reklama
My dzisiaj byłyśmy u mojej koleżanki w Policach. Strasznie dawno się nie widziałyśmy, a w dodatku przyjechała też do nas znajoma z dwu miesięcznym synkiem więc jak wyszłam rano tak dopiero teraz wróciłam do domu :) U nas też dziś ładna pogoda, słoneczko świeciło. J obudziła się dziś o 7 i nie spała do 18:szok: A propo kobitki kiedy Wam maluszki zaczęły przesypiać noce? :)

Do góry