reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA to już w zerówce się zaczyna? Naprawdę?? Aż szkoda mi J. jak pomyślę ile lat bezlitosnej szkoły i niewychowanych dzieciaków ma przed sobą...

U nas tak. z mojej kuzynki siostrą chodzą takie dwie dziewczynki ktore z kazdego sie wysmiewają. mamy ich o tym wiedzą i sadzą ze to normalne zachowanie jest.. bo ich corki są modnie ubrane, ladne i grzeczne.

nawet i gorsze rzeczy sie dzieją w naszej szkole. na szczescie Filipa teraz nic zlego nie spotyka.. inaczej bym do kuratorium jechala, albo i do prokuratury. 2 razy im darowalam i nie robilam duzej awantury.

przyszedł rachunek z PGE. Noooooooooż co za mlony!!!. ciemniaki!! czytac nie umieją?? teraz przez ich niedopatrzenie ja musze jechac z Ł skladac podanie..bo na slowo to wątpie czy cokolwiek zrobimy.A kolejki tam jak za komuny po sledzie. noooooooooz!! Ja niewiem po jaki grom jak sie podpiosuje z nimi umowe to zaznacza sie niektore podpunkty.aaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
reklama
Jedna rznie lejdi z wyzszych sfer, ale slabo jej wychodzi. Bo to mala miescina jest. kazdy zna ją i rodzine jej meza. Typ " tym chata bogata co ukradnie tata", druga wydawala sie normalna. zadnych przejawów wyzszosci w niej nie widzialam nigdy. corka nadrabia. Ale tylko patrzec kiedy to sie odwroci przeciwko nim.

sandra dużo zdrówka!! I oszczędzaj się, teraz w domku wszyscy powinni Cię rozpieszczać:) Będzie dobrze:)
agunia dzieciaki w tym wieku potrafią naprawdę dokuczać rówieśnikom:( Moja siostrzenica ma 9 lat i u nich w klasie jak ktoś nie ma plecaka z Monster High to jest wiooocha na całego, moja siostra raz była świadkiem takiej wymiany zdań między dzieciakami w szkole a moja siostrzenica stanęła na środku klasy i powiedziała że to nie ważne jaki plecak się ma, ważne że wogóle ma się plecak. jestem z niej dumna hihi no ale nie wszystkie dzieci takie są;/
renata siostra Ł to naprawdę ma nie po kolei w głowie;/ normalnie jak bym słyszała żonę mojego brata:-D też z niej niezły wynalazek:)

Synek już śpi, mnie gardło tak boli że masakra, D. karze mi iść jutro do lekarza, rano to prawie nie mogłam mówić , chyba trzeba będzie się wybrać

Agusia-biedny Jasiek:( mam nadzieje że będzie dobrze.
Co do ubioru i wysmiewania ubrań nie będę miała tego problemu. Dzieci od 3 roku życia chodzą e mundurach. Buty orzepusowe czarne, bez obrazkow, kurtki e zależności od szkoły czrne lub pod kolor mundurka(u nas niebieskie) plecaków nie ma , sa małe szkolne teczki pof kolor mundurka z godłem sxkoly. Telefonów komórkowych nie wolno bo zaraz po rodziców dzwonią i tak zs do 3-15 lat i spokuj

Msdzialena -rozsądns dziewczynka z twojej Siostrzenicy:) no i zdrówka dla was :)

Js już nie śpię bo S. Ns rano do pracy chodzi u spać nie daję. ..idę kawę pić

Hej ;) to nie dzieci sa okrutne tylko roidzice i ich wychwowanie. Powiem wam szcrze Ze chodzilan kiedys so gim w NS i tak byly mundurki i galiwe ubrania i kazda dziewczyna byla tak samo ubrana na lwkcjach i to jrst moim zdaniem dobre bo nie ma qytykabia palcami wysmiewania sie z nikogo. Tutaj jak przeszlam do gim to tez byly ala mundurki takie kamizelki. Jednych stac na ubrania a innych nie. A dzieki rodzicom dzieci sie wywyzszaja bo ja mam buty orginale czy ubranis

Agunia trzymam kciuki

Witam
I tak jak przypuszczałam wyświetlacz się popsuł, gwarancja już wyszła ( a i tak nie wiadomo czy by przeszło) a tak nie opłaca się naprawiać. Ale używam tv jako monitora i na razie muszę się tak przemęczyć

Magda biedna Majuchna, mocno główkę rozcieła? Zdrówka dla Was

Happy to super, że S udało się naprawić laptopa

Agunia witaj :) trzymam kciuki

Madzialena zdrówka dla małego

Sandra córa już duża- zrozumie. A Ty leż dla dobra dzieciątka

Młoda mama również dla Twojego brzdąca zdrówka

Co do rostępów na brzuchu to mam tylko dwa mało widiczne bo się chowają w pępku. Na pupie, udach i piersiach niestety jest ich więcej

A kakardek nie zakładałam- ja nie wierzę w przesądy

Ostatnia edycja:
hej.

wstalam o 8.30. No ale zasnelamok 2 ;/ wczesniej oglądalam jakis film bo zasnąć nie moglam.

Agunia trzymam kciuki za bete. :)

Happy u nas tez byly mundurki w gimnzazjum i podstawowce. Mnie to ominelo, ale moich braci nie, Teraz juz tego niema.
Komorek nosić tez nie wolno, a na fb codziennie ze szkolnej lazienki sesje zdieciowe pojawiają sie wsrod malolat. Puki nie zlapią na bawieniu sie telefonem to nie zabiorą.

Nasza szkola to wogole porazka.
Dyr, non stop ględzi ze jest przygotowany na 6 latki w szkole. a np jak sie okazalo ze 5 klasisci rozebrali do golego 6 latke z zerowki to oni są bardziej chronieni, a winą za cale zdarzenie obarczają wychowawczynie 6 latki bo puscila do lazienki, i ta dziewczynke bo wyszla z klasy. No kurde.. a gdzie miala sie wysikac?? w kwiatka w klasie?? Ale nie wnikal co robilo 2 11 latków w damskiej lazience na korytarzy nauczania początkowego.

Jak kiedyś np jakies dziecko wioskowe nie wsadzono do autokaru, matka czeka na przystanku a syna brak.. odpowiedzialni za to są?? niewiem.. tusk?? " przeciez pani swietliczanka ma wiele dzieci pod opieką". Nie trafiają argumenty ze moze powinien zatrudnic kogos dodatkowego. Pani swietliczanka i ak ma swoje papiery.. swoj swiat. ona mając pod opieką 5 dzieci nie widzi co sie miedzy nimi dzieje.
Mialam kiedyś z nią starcie bo ona stwierdzila ze nie widziala jak jakis starszy chlopak pluł na chipcy i kazal Filipowi jesc. w tym czasie ta pani byla zajeta przeglądaniem porannego.
nie widziala wypadku jak jednej dziewczynce stol zmiazdzyl 2 palce. bylo ryzyko niedowladu. Pani swietliczanka wtedy byla na swietlicy. ale akurat zdazenia nie widziala. po karetke nie zadzwonila ( palce byly uciete- wisały na skorze ). Bo po co?? toż t zwykle skaleczenie jest.
Dyrektor wogole jest taki super ze mi w oczy powiedzial ze ja zapisując F do " naszej" szkoly psuje jej reputacje.
Nie narkotyki, nie nagie zdiecia uczennic, nie molestowanie,nie brak opieki dla dzieci, nie fakt ze opiekunki ze swietlicy twierdzą ze one nie są od pilnowania dzieci.. nie. ja psuje opinie.bo przez to on musial zatrudnic dodatkoewgo opiekuna dla Filipa,I przeszkolic go do opieki nad autystami. Tragedia.

dziś z F mamy wizyte u psychologa. Booooziu to bedzie dla mnie ciezkie do przetrwania. Bo on ma w pelni sie pokazac. czyli wrzeszczenie, bieganie, pohukiwanie, nadpobudliwosc w pelni.Ja ja nie bede mogla zareagowac i go uciszyc.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :p
Ale u nas wiejno :p
Renata wspolczuje....
Agunia trzymam kciuki :p wstaw mozze suwaczki czy cos?

U mnie dzieciaki jeszcze w domu, jutro moze ich puszcze juz, napewno Daniela bo juz mu lepiej :p a Hania sie okaze :p

Do góry