hej.
wstalam o 8.30. No ale zasnelamok 2 ;/ wczesniej oglądalam jakis film bo zasnąć nie moglam.
Agunia trzymam kciuki za bete.
Happy u nas tez byly mundurki w gimnzazjum i podstawowce. Mnie to ominelo, ale moich braci nie, Teraz juz tego niema.
Komorek nosić tez nie wolno, a na fb codziennie ze szkolnej lazienki sesje zdieciowe pojawiają sie wsrod malolat. Puki nie zlapią na bawieniu sie telefonem to nie zabiorą.
Nasza szkola to wogole porazka.
Dyr, non stop ględzi ze jest przygotowany na 6 latki w szkole. a np jak sie okazalo ze 5 klasisci rozebrali do golego 6 latke z zerowki to oni są bardziej chronieni, a winą za cale zdarzenie obarczają wychowawczynie 6 latki bo puscila do lazienki, i ta dziewczynke bo wyszla z klasy. No kurde.. a gdzie miala sie wysikac?? w kwiatka w klasie?? Ale nie wnikal co robilo 2 11 latków w damskiej lazience na korytarzy nauczania początkowego.
Jak kiedyś np jakies dziecko wioskowe nie wsadzono do autokaru, matka czeka na przystanku a syna brak.. odpowiedzialni za to są?? niewiem.. tusk?? " przeciez pani swietliczanka ma wiele dzieci pod opieką". Nie trafiają argumenty ze moze powinien zatrudnic kogos dodatkowego. Pani swietliczanka i ak ma swoje papiery.. swoj swiat. ona mając pod opieką 5 dzieci nie widzi co sie miedzy nimi dzieje.
Mialam kiedyś z nią starcie bo ona stwierdzila ze nie widziala jak jakis starszy chlopak pluł na chipcy i kazal Filipowi jesc. w tym czasie ta pani byla zajeta przeglądaniem porannego.
nie widziala wypadku jak jednej dziewczynce stol zmiazdzyl 2 palce. bylo ryzyko niedowladu. Pani swietliczanka wtedy byla na swietlicy. ale akurat zdazenia nie widziala. po karetke nie zadzwonila ( palce byly uciete- wisały na skorze ). Bo po co?? toż t zwykle skaleczenie jest.
Dyrektor wogole jest taki super ze mi w oczy powiedzial ze ja zapisując F do " naszej" szkoly psuje jej reputacje.
Nie narkotyki, nie nagie zdiecia uczennic, nie molestowanie,nie brak opieki dla dzieci, nie fakt ze opiekunki ze swietlicy twierdzą ze one nie są od pilnowania dzieci.. nie. ja psuje opinie.bo przez to on musial zatrudnic dodatkoewgo opiekuna dla Filipa,I przeszkolic go do opieki nad autystami. Tragedia.
dziś z F mamy wizyte u psychologa. Booooziu to bedzie dla mnie ciezkie do przetrwania. Bo on ma w pelni sie pokazac. czyli wrzeszczenie, bieganie, pohukiwanie, nadpobudliwosc w pelni.Ja ja nie bede mogla zareagowac i go uciszyc.