reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny jestem już obecna :-)
Koniec remontu , jestem padnięta ale na tym dobre wiadomości się kończą , byłam dzisiaj na wizycie , dostałam tabletki do pochwowe i muszę leżeć , ciężko będzie zmienić tryb , i się do niego przyzwyczaić ale muszę . Niby zapobiegawczo je dostałam ale już mam stresa :-(
Oby małej się nie spieszyło za bardzo .
Przy okazji witam nowe mamy :-) Spróbuje was nadgonić , teraz będę miała czas by być na bieżąco :-)
Renata trzymaj się jestem z Tobą :*

Ostatnia edycja:
reklama
Matkooo jeszcze jelitowki mi brakowalo... Szlak by to trafil... Niedawno musialam zwymiotowac i lepiej mi od razu a teraz cisnie od dolu.. To moja drugi raz w zyciu jelitowka.. Pierwsza przechodzilam tragicznie ze z lozka sie podniesc nie moglam...
Moze juz mi lepiej bedzie..

Potworek spi. Powiedzialak do T ze ma jutro dzwonic do szpitala i jade tam na 3 dni na wczasy.. Noo szalu z tym dzieckiem dzis myslalam ze dostane..;/ znikam i ryk. Jestem to sie wydziera na cala szerokosc buzi.. Chwila smiechu i od nowa ryk..

przechodzilam niedawno. bez wymiotów. samym dolem szlo.
na szczescie mam wieksze dzieci..ale etap ryku jak znikalam tez przechodzilam :) nawet na siku musialam brac towarzysza ze sobą bo tak sie darł jakby ze skory obdzierali.

a mi tak brzuch boli ze ledwie chodZe ;/

kasiek : wszyscy dookoła mają wymówki do mnie że zachciało mi się sprzątać a co miałam zrobić jak już czułam że nie mogę to odpuszczałam ale i tak moja wina,
a po za tym że nie ukrywam że trudno będzie przyzwyczaić się do większego leżenia prawie całkowitego a mam jeszcze Wiki dobrze że mam ferie teraz a jak dalej to nie wiem .
Zdaję sobie sprawę że muszę ale nie tak sobie wyobrażałam tą ciąże :/ nie pozostaje mi nic innego jak zacząć się przyzwyczajać

SANDRA Wiktoria urodzila sie duzo za wczesnie prawda? Lez kobitko, cora juz duza wytlumaczysz jej a ona napewno juz zrozumie. Dasz rade.
MAGDA przerabialam to. Chwile musisz wytrzymac, to chyba tak zwany lek separacyjny. Ale przyzwyczajaj sie, ja teraz przy widowni siku robie haha ;p dla mnie to juz normalka :) ale tez czasami nie mam nerwow i mam ochote wyjsc i nie wrocic przez tydzien. Kazdy chyba tak ma. Czasami krzykne ale staram sie panowac nad glosem bo N. zaczyna powtarzac i juz wie o co chodzi. A no i zdrowka!

N. spi ja sobie lezakuje.

Sandra, dasz rade ja od 25 tyg lezalam widomo ciezej masz bo masz juz jedno dziecko ale Wiktoria jest juz pewnie w miare samodzielna:tak: ja w 25 tyg trafilam do szpitala na 10 dni pozniej musialam lezec, wychodzilam tylko na wizyty lekarskie, pozniej mies przed znowu porodem szpital zeby dostac sterdy na pluca malego jesli cos by sie dzialo, oczywiscie od 25 tyg na lekach co 6 godzin. Najgorsze sa poczatki pozniej przywykniesz o ile da sie to tak nazwac.

Magda wspolczuje w ciazy mialam i na dodatek i to i to mi sie chcialo myslalam ze zwariuje ;)

Dzieci w ten sposob patrza na co moga sobie pozwolic ja czasami tez nie wytrzymam ale jak np wklada palce na puleczke i zamyka drzwiczki odsowam mowie tlumacze a ta sie cieszy stoje i powtarzam a ona dalej swoje. Nie wiem skad jej sie to wzielo ale jak np czegos nie dostanie to gryzie ;/ paulina ja tez mam widownie hahaha ale to przyzwyczajenie dziecko nie wie co dobre a co nie dlatego po to jestesmy zeby wytluaczyc ipokazac dziecku. Chcoiaz moja jak mnie ugryzie boli i podskocze albo piskne to ona ma ubaw po pachy jak koty ja gryzly to tez ubaw yhm

Paulina niech zgadne i ogladasz tvn ?;D

OLCIA hahahhahaha no tvn :p moja tez ugryzie i sie zlosci, a jak zaboli to krzycze z bolu a ta mocniej szczenke przyciska i sie cieszy mendziora mala :)

reklama
witajcie ,

my dzis po wizycie u lekarza maly ma uczulenie na antybiotyki dostal jakies leki odczulajace i czuje sie o wiele lepiej ;)
poszlismy do innej p,doktor i okazala sie przemila i wszystko nam dokladnie wytlumaczyla , teraz maly spi po kapaniu a mama chwilowy relax a potem do referatow szkolnych ,,,;/

a u was jak tam jak dzien mija ?

Do góry