reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam. Nadaje z tel. I srednio ogarniam. Damian zwalil z polki laptopa. Chyba monitor poszedl. Mam zaje*istego dola.

reklama
Hej.

Mi dzis glowe rozwala;// mala cala noc jeczala i oczywidcie z nami spala;///// rano chcialam ja przytulic dotykam a tam.... Megaaa kupsko po pachy.. I od 5-30 ryk bo nie chciala sie prsebrac, od razu posciel do zmiany a 2 dni temu zmienialam :sorry:
Goraczke rano miala. Dalam czopek i przeszlo. Zaraz idzie na drzemke. Jest taka zazdrosna o mnie i ja nawet sama nie moge wyjsc z pokoju bo ona zanosi sie placzem, ale sama nie zostaje w pokoju..;/
Dzis T przed praca podszedl i dal buziaka mi ta sie rozplakala i przyszla polozyla sie na mnie... Masakraaa

Ja ogolnie glos trace, krtan zaatakowana.. Ekstra..

Dzis kluski slaskie z sosem na obiad.. Za oknem na plusie ale ja dzis daruje sobie spacer, pozniej T wysle z mala bo jak mnie zlamie to bede musiala sobie kupic duuuzy blok i dobry dlugopis zeby sie komunikowac :D

A co do staran o koleuna ciaze to wlasnie 3 msc po poronieniu. Ja tez tak miaalam i i po tych 3 msc za pierwszym razem sie Maja udaala :)

Madzia-ja do 15tc przytyłam 6 kg. I już miałam spory brzuch ale ja z natury jesyem szczupła i każde kilo widac jak pojechałam rodzic ti myśleli ze blizniaki:)

Magda-moj też miał okres zazdrości ale nie zwracalam uwagi oczywiście w miarę możliwości i przeszło
Asik mi wczoraj laptop się zepsuł ale S. Vos tam zrobił i działa

Biorę się za obiad mały śpi.... nuda :/

Hej my juz po obiadku i spacerku ;)
Co do kokardki mialam ale przy gondoli tyljo a kokarde mowia ze po chrzcie juz nie trseba nie wiem nie wnikam przy spacerowce nie nam xd

Moha tez plakala jak wychodzilam z pokoju ale za kazdym razem tlumacze ze np musze zrobic to i tamto i teraz bawi sie sama jak np ide cos robic ;)

Co do szkoly rodzenia chodzilam i nie zaluje fajne zajecia duzo sie dowiedzialam i na prawde polecam ;) kobitki tez fajne cwiczrnia rozne mialysmy kapanie maluszka zakladanie chusty itp itd duuuzo tego bylo

Liza zdrowka dla dzieci. Ja w nocy tak spalam jak dziecko i dopiero od Ciebie sie doqiedzialam ze deszcz padal ;D

REPETKA Jak ja pamietam pierwsza taka obfita @. Akurat dzien matki w szkole, dwie podpaski night, nie uzywalam eszcze tamponow i w przeciagu godziby przesiakly obie. S gqbialam po sklepach bo ja juz z samochodu wysiadac nie chcialam a ten szukal podpasek najbardziej chlonnych. Teraz to tampon kiedy hdzies sue wybieram. A i tak czasami zdza sie ze przcieknie.

Nadrobie pozniej, praca wzywa.

Catsun u mnie zaczęło być widać ok 20 tygodnia ale tak że mogła jeszcze sie schować pod koniec 6 miesiaca zaczął rosnąc w takim tępie ze nie dałam sobie już rady z rozstepami i mam brzuch jak sito. wiec sie smarować jak najwcześniej radze bo nigdy nic nie wiadomo.

Paulina dobrze ze napisałaś o tych b. słabych krwawieniach bo zaczynałam sie martwić.

Niedługo mnie czeka cytologia i usg bo w kwietniu kończy sie ważność badań wiec sprawdze czy wszystko oki.

U A niedosć że kazali w soboty i niedziele robić to jeszcze chcieli zeby po 12 h zapylali. Ale A nie ma własnego dojazdu wiec bedzie robił na 8 h. Już by w ogóle Młodego nie widział.

OLCIA ja słyszałam nawet, że dopóki się dziecka nie ochrzci to nie wychodzi się z nim na dwór. ... Naprawdę nieraz się nieźle uśmieje słysząc takie głupoty.

Przepraszam ze pytam ktora z Was to magda silich? Magda01 ?

Hahaha magda tego to nie slyszalam xd ale np podczas ciazy nie poszlam na pogrzeb bo nadzwyczajnie w zyciu balam sie ze na prawde cos sie atanie ;|

Hahaha magda tego to nie slyszalam xd ale np podczas ciazy nie poszlam na pogrzeb bo nadzwyczajnie w zyciu balam sie ze na prawde cos sie atanie ;|

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie brzuszek bylo dosc szybko widac, w pazdzierniku zaszlam w ciaze a w styczniu podczas sesji czesc roku sie domyslila ze jestem w ciazy:-D
ja kokardki nie mialam przy wozku, ciagle tesciowa mowila zeby przyczepic ale nie wierze w zabobony i nie ugielam sie:-p

reklama
AGUNIA u mnie druga kreseczka też była słabo widoczna, może coś z tego będzie? :)

WAMPI a nam by takie piękne lato umknęło, bo chrzciliśmy dopiero w październiku :p Niektóre przesądy są wybitnie absurdalne :)

Ja od początku ciąży smarowałam się różnymi specyfikami. Najbardziej podpasował mi balsam dla kobiet w ciaży firmy Palmers. Szczerze, to nadal go używam i żadnych rozstępów na brzuchu nie mam. Jedynie delikatne na piersiach, które strasznie urosły. Wydawało mi się, że są większe niż brzuch hahaha :D

Ostatnia edycja:
Do góry