reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiesz chba faktycznie w tych malutkich i wydawalo by sie ze najbiedniejszych szpitalsach jest lepsza opieka i jedzenie niz w tych wojewodzkich

reklama
GALARECIA gratuluję zębolka,ech szybko twój Adaś dostał 1 kiełek....teraz tylko czekać na następny,zazdroszcze ci tego że możesz wyjśc ,moje dzieciaki chore niestety i prawie za każdym razem jak próbuje je zahartować to kończy się to katarem a potem robi się jakaś inekfcja ,ale na szczęscie lekarz ma mi dać recepte na biostymine i kyracja ma trwać 30 dni może to im pomoże ...

SHEEPY nom rzeczywiście...w tym samym wieku ,ech fajnie ....

Dobra ja już zupę małej ugotowałam teraz czekają mnie tylko naleśniki a w ogóle mam nieoczekiwanych gości sikorki przyleciały na stołówkę do mojego karmnika

jej chwile mnie nie było a tu 3 strony :-p

u mnie właśnie położna była :-) ...no i okazuje się że te kupki wcale nie są ok :dry: że nie wolno mi jeść przez 6 tygodni nabiału ...a ja ciągle nabiał a wczoraj to ser jadłam kakao wypiłam jogurt zjadłam ... i dzisiaj niunie brzuszek boli :-( przed chwilą ją ululałam ...boże jak płakała prawie sama się popłakałam ... więc teraz dieta ! zero nabiału !

MADZIK - najada się najada poprostu z cycka smoczek sobie zrobiła ... proponuje cyca zamienić na prawdziwy smoczek widocznie ma potrzebę ssania

ANIA - o kurde ! ty już po terminie jesteś ! co ty tu jeszcze robisz ?! :-p

OLIWKA - to nie uszy położna przebadała i jest ok ... to nabiał :dry:

ASIOWO - fajnie że prezent się spodobał :-) no i 3mam kciuki za awans :-)

GALARECIA - gratuluje ząbka :-) :-) :-)

MIKA - o ! to ja poproszę tą listę ! nawet w formie prywatnej wiadomości ...bo ta moja kruszyna to nie może wszystkiego jednak :dry:...ja przytyłam 12 kg biodra też mi się rozeszły ale nie aż tak żeby się nie wcisnąć w stare spodnie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Matko dziewczyny:szok:nie bylo mnie 2 godzinya tu tyle do nadrobienia:-)

Femme szkoda, ze tak wyszlo z mała.. ale jak trzeba to trzeba.. mam nadzieje, ze po tych 6 tyg bedzie lepiej i bedziesz mogla wcinac nabial:tak:ja Cie rozumiem, bo mam tak samo - uwielbiam jogurty, mleka, sery - mniam
a i dziekuje za mile slowo:-)a lena wariuje jak zawsze - skad to dziecko ma tyle energii:-D:-D
Asiowo to super, ze mezowi sie sporodbala koszulka.. teraz powinien sie zrewaanzowac i kupic dla Ciebie :-):tak:a i trzymam kciuki za awans..
co do odiwedzin to zaluje, ze jednak to apre kilometrow tak to bym tez sama w domu nie musiala siedziec;-)
Oliwka no pewnie, ze trudno zostawic dziecko samo.. ja Leny nigdy samej na noc nie zostawilam - jakos nie moglam.. a mama tylko tak proponuje - ciekawe co by bylko gdybym jej powiedziala, ze ma z nia tak zostac:-p
Galareciu gratuluje pierwszego zobak - teraz powinno juz pojsc troche latwiej:tak:

femme fatal dobrze ze ta polozna przyszla i Ci powiedziala co i jak, w szpitalu nam dawali zupy mleczne, sery itp i malej nic nie bylo, ale bede tez to obserwowac, a jakie kupki robi???
Ona_mika ja to mysle ze z tym karmieniem u mnie tez jest tak bo dopiero na 2 dobe dostalam pokarm, i to dzieki herbatkom laktacyjnym, i mala ssala na pusto, wiec pewnie dlatego teraz tak dlugo ssie. A co do poloznych to tez mnie juz pod koniec wkurzaly, bo na poczatku nie powiem pomagaly, ale pozniej to juz twierdzily ze ja wszystko umien i sama powinnam zajac sie dzieckiem, bylo kilka fajnych co do konca pomagaly, ale nie wszystkie. Najgorsze byly te naswietlania, bo mala tego strasznie nie lubila, i co ja uspilam to jk ja brali pod lampy to sie budzila, i pozniej nie chciala spac, w nocy najgorzej, pewnie przez to sie teraz tak budzi... ech te szpitale.
Moj porod tez nie nalezal do lekkich, ale opisze to w odpowiednim watku

Ja mam spokój obiad jest mąż z małą śpi więc ja nadrabiam zaległości na forum.
madzik a ty gdzies wklejałaś zdjęcia małej i pisałaś ile miała i ile wazyła?

reklama
kitty, narobiłaś mi smaka na naleśniki mniammm:-p ja jestem kuchenne beztalencie :zawstydzona/y:niby coś tam gotuję, ale ciężko mi to idzie a na dodatek nienawidzę zmywać:wściekła/y:

Do góry