reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja nigdy nie grałam w simsy :p Kurcze dziewczyny ale mam przeboje z nicolką... ;( Mała dostawała NAN 1 i po tym mleku dostała zatwardzenia i nie mogła się wypróżnić ;( bardzo płakała i robiła sie cała sina a jej pupka wyglądała jakby miała zaraz pęknąć :( Ja nie wiedziałam co mam robić,i zaczęłam ryczeć razem z Nicolką...Na szczęście moi rodzice byli w domu i tata przyciskał Małej nóżki do brzuszka,a mama włożyła termometr Jej w tyłek i się załatwiła,ale napędziła mi strachu jak nie wiem...

ja swijemu synkowi tez dawalam nan1 i miał zatwardzenia ...pomogly czopki glicerynowe . teraz zminilismy mu mleko na bebiko 1 i problem z kupa znikl jak za dotknieciem magicznej rozczki
:laugh2:

reklama
Ona_mika probowalam tak jak piszesz, nie da rady, kupilam zwykle plytki i bede je rozdzielala, jak tak nie pujdzie to sie chyba powiesze;)))
Czekalam dzisiaj na mame i dostalam skurczy;-/ nie moge uwierzyc ze maluszkowi az tak sie spieszy na ten swiat, wzielam tab i po 10 min byl spokuj;)))zjedlismy sobie pizze i cole wypilismy i dzidzia jest grzeczniutki a wczesniej strasznie mnie kopal;)))

A zapomnialam wczoraj napisac, na wizycie u lekarza, doktorek kazal mi wyjac karte wypisu ze szpitala, a ja do niego ze nie mam, on do mnie ze jak odbieralam wypis to musze miec i wtedy mi zaswitalo jaka jestem wielka bo wogole o tym zapomnialam;))) dzisiaj dopiero wypis odebralam;)))

Hehe tyle tylko ze ja wczesniej pamietalam zawsze o wszystkim a tu teraz dupa, pamiec jak u sklerotyka:)))) a co do gry...laser mi wysiadl... plyt nie czyta... i to zadnej...

reklama
Do góry