Lilka2304
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo [emoji3531]
Trzymam mocno kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki!
Jestem ja! We wrześniu 22 lataWitajcie. W grudniu bede miec 22 lata. Staramy sie o dzidzie 2 msc temu skonczylam brac tabletki antykoncepcyjne. W 1 cyklu zaszlam niestety biochemiczna i wczesnie poronilam. Teraz leci w sumie lacznie 2 cykl bo staramy sie od razu po tamtej stracie. Dzis jakos 6/7 dzien po owulacji i lekkie ćmienia jak na @...a ona ma byc dopiero za 9 dni... chyba ze sie cos poprzesuwalo.
Jest tu jeszcze ktos?
O witaj u mnie okazalo sie ze faktycznie zaszlam w ciaze w cyklu po tej biochemicznej zaczety 8 tydzien i termin na grudzienJestem ja! We wrześniu 22 lata
Przyszła październikowa mama :-)
GratulacjeO witaj u mnie okazalo sie ze faktycznie zaszlam w ciaze w cyklu po tej biochemicznej zaczety 8 tydzien i termin na grudzien
Cześć dziewczyny, gratulacje! [emoji2][emoji2]
Czyżby znów wątek się ożywił? [emoji2]
Oj... coś wiem o siedzeniu w domu... [emoji51] Z dwójką dzieciaków siedziałam ostatnio ponad miesiąc bez wychodzenia gdziekolwiek...Nie da się ukryć,że to siedzenie w domu przyprawia już o mdłości i noszenie maseczek [emoji17]
A wątek wart odświeżenia [emoji5]