reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Laski,
Czy któraś z Was ma doświadczenia jakieś ze studiami podczas ciazy i późniejszym porodem i wychowywaniem maluszka? Glownie chodzi mi o studia dzienne...studiuje obecnie na 2 roku,poród szykuje się na kwiecień a rok akademicki trwa do końca czerwca :) chciałabym jakoś go dokończyć...oczywiście z indywidualnie u lozonym planem zajęć w 2 semestrze.Ale nie chciałabym ani rezygnować ani przenosic się na zaoczne ani korzystać z urlopu dziekanskiego...zastanawiam się czy mi się to uda :) wiec chętnie posłucham o waszych doświadczeniach jeśli jakieś w tym temacie macie[emoji14]

też jestem młodą mamą małej moni i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa :) wiek nie ma znaczenia, mozna być młodą mamą i być przygotowaną na potomstwo i można mieć 40 lat i tego nie czuć, ważne by mieć kogoś dobrgo przy sobie kto nam zawsze pomoże :)

Hejka:)

Witam nowe mamusie:) Magda lat 25, mama prawie 6letniego Piotrusia:)
Czy zagląda tu ktos jeszcze?;/ Fajnie tutaj kiedys było ale podejrzewam że brak czasu spowodowal że tak mało tutaj zaglądamy:(

U nas po staremu, dzidzi nastepnej nie planuje chociaz czasem takie myśli mnie nachodza szczególnie jak synek sie dopytuje kiedy będzie mial rodzeństwo :) , P. chodzi do zerówki i na szczęście nie choruje tak jak w tamtym roku:):)

Pozdrawiam Was cieplutko

Witajcie :)

Moja kruszynka Zuza ma dwa i pół miesiąca. W nocy się budzi dwa razy do karmienia, nie ma jak na razie problemów z kolkami. Jest przecudowna, spokojna i kochana :)

Planujemy drugie dziecko jak nasza Zuza będzie miała dwa latka :)

Pozdrawiam :)

mamaKarolina to super że córeczka jest taka spokojna:) Ja również miło wspominam ten czas jak P. byl taki mały, kolki sporadyczne, duzo spał i do tej pory jest śpiochem a ma juz 6 lat:)
liza zaglądajmy częściej może się rozkręci:)

Ja chyba wykrakałam bo mój P. od poniedziałku w domu, katar i zatkane zatoki;/ syrop od lekarza na szczęscie okazał się strzałem w dziesiątkę i jutro chyba juz wróci do zerówki:)

Pozdrawiam:)

reklama
Madzialena ;) zdrówka, mój był tydzień w domu bo chory, tydzień w przedszkolu i wczoraj wyszła ospa i kolejne 2 tyg bedzie w domu.... Zwariuje....

Do góry