reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Dziękuje :) w końcu zdalam :p jeszcze 10lutego sprawę mam mam nadzieję że wygram :p

Witam nowe mamy :)

Merry test po tyłu godzinach jest niewiarygodny ... Zrób jeszcze raz i sugeruje się wynikiem tym po 5min

Paulina co tam u Was ?

reklama
Memery moLiwe ze zaplodbone jajeczko po prostu dobrze sie nie zagnizdzilo...stad mimo zaplodnirnia niski pozion hcg (negatywne testy) i teraz krwawienie, ja na twoim miejscu pojechalabym do lękarza na konsultacj
Olcia -gratki
U mnie juz leci 16tc jestem chora i czuje sie katastroficznie, maly ma ferie

A mi się wydaje że to nie ciąża a po prostu normalna miesiaczka ... Ale racją dla swojego spokoju idź do lekarza ...
Ale z tego co pamiętam ostatnio miałas wizytę u lekarza i co powiedział?

Hejka

olca gratulacje:) I powodzenia na sprawie:)
ewelina mój synek miał podobnie jak juz miewal kolki, podczas ssania piersi wyginał się i co chwile wypuszczal pierś, brzuszek go bolał i wydaje mi się że podczas ssania to sie nasilało
mery powtórz test albo rzeczywiście udaj się do lekarza, tam na pewno wszystkiego dokładnie sie dowiesz
tren opowiadaj co u Was:) Jak dzieciaki?

U nas ok, ferie mamy, mały dalej pokaszluje jeden dzień mniej drugi więcej, jutro dla swiętego spokoju jadę z nim do lekarza, od wczoraj odstawiłam wszystkie syropy i robie mu tylko inhalacje,ciepło u nas ale wieje strasznie bez czapki nie da rady wyjść:)

Miłego dnia dziewczyny

Olcia Gratulacje.

Co u nas?? Dzieciaki zdrowe, B rosnie strasznie szybko, tzn.. nadal mala, fajna ale juz taka , sama zaczepia, smieje sie do kazdego, umie pluc, czasami zacmoka, rechocze sie na zawolanie. za kilka dnikonczy 5 m-cy. chlopcy nadal w niej zakochani.. Ł najbardziej. czasami ma wrazenie ze jestem im zbedna. Ale twardo przypominam o dniu kobiet... i o tym ze mimo ze Blanka jest z nami to ja nadal jestem kobietą. ;) Chlopcy mieli ferie juz. kilka dni spedzili u moich rodziców. Odpoczelam... bo mome3ntami myslalm ze wystrzele ich w kosmos ;) a teraz znowu pol dnia w szkole.. nie zdaza mnie zdenerwowac :)
ja w ramach nadmiaru wolnego czasu wzielam sie za szycie minky :)

reklama
Olcia- grayulacje
TRen- moj A sobie ostatnio zażyczył że chce jeszcze syna i córke. Chybabym wykorkowała :)

Wypisaliśmy Kubula z przedszkola. Najpuerw dowiemy się co mu jest może leki dobiorą bo szkoda go męczyć chorobami. A płacić nie ma sensu. Ale jakby co to może wrócić od przyszłego roku.

Do góry