reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Dziękuje :) w końcu zdalam :p jeszcze 10lutego sprawę mam mam nadzieję że wygram :p

Witam nowe mamy :)

Merry test po tyłu godzinach jest niewiarygodny ... Zrób jeszcze raz i sugeruje się wynikiem tym po 5min

Paulina co tam u Was ?

reklama
Memery moLiwe ze zaplodbone jajeczko po prostu dobrze sie nie zagnizdzilo...stad mimo zaplodnirnia niski pozion hcg (negatywne testy) i teraz krwawienie, ja na twoim miejscu pojechalabym do lękarza na konsultacj
Olcia -gratki
U mnie juz leci 16tc jestem chora i czuje sie katastroficznie, maly ma ferie

A mi się wydaje że to nie ciąża a po prostu normalna miesiaczka ... Ale racją dla swojego spokoju idź do lekarza ...
Ale z tego co pamiętam ostatnio miałas wizytę u lekarza i co powiedział?

Hejka

olca gratulacje:) I powodzenia na sprawie:)
ewelina mój synek miał podobnie jak juz miewal kolki, podczas ssania piersi wyginał się i co chwile wypuszczal pierś, brzuszek go bolał i wydaje mi się że podczas ssania to sie nasilało
mery powtórz test albo rzeczywiście udaj się do lekarza, tam na pewno wszystkiego dokładnie sie dowiesz
tren opowiadaj co u Was:) Jak dzieciaki?

U nas ok, ferie mamy, mały dalej pokaszluje jeden dzień mniej drugi więcej, jutro dla swiętego spokoju jadę z nim do lekarza, od wczoraj odstawiłam wszystkie syropy i robie mu tylko inhalacje,ciepło u nas ale wieje strasznie bez czapki nie da rady wyjść:)

Miłego dnia dziewczyny

Olcia Gratulacje.

Co u nas?? Dzieciaki zdrowe, B rosnie strasznie szybko, tzn.. nadal mala, fajna ale juz taka , sama zaczepia, smieje sie do kazdego, umie pluc, czasami zacmoka, rechocze sie na zawolanie. za kilka dnikonczy 5 m-cy. chlopcy nadal w niej zakochani.. Ł najbardziej. czasami ma wrazenie ze jestem im zbedna. Ale twardo przypominam o dniu kobiet... i o tym ze mimo ze Blanka jest z nami to ja nadal jestem kobietą. ;) Chlopcy mieli ferie juz. kilka dni spedzili u moich rodziców. Odpoczelam... bo mome3ntami myslalm ze wystrzele ich w kosmos ;) a teraz znowu pol dnia w szkole.. nie zdaza mnie zdenerwowac :)
ja w ramach nadmiaru wolnego czasu wzielam sie za szycie minky :)

reklama
Olcia- grayulacje
TRen- moj A sobie ostatnio zażyczył że chce jeszcze syna i córke. Chybabym wykorkowała :)

Wypisaliśmy Kubula z przedszkola. Najpuerw dowiemy się co mu jest może leki dobiorą bo szkoda go męczyć chorobami. A płacić nie ma sensu. Ale jakby co to może wrócić od przyszłego roku.

Do góry