reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MLODA ja nie mam pieniedzy, nie pracuje. Od przyszlego miesiaca ruszam z zleceniami sprzatania wieczorowego moze tak cos odloze? Jakbym miala prace to bym dawno odeszla a tak nie chce sie wpychac na glowe z dzieckiem moim rodzicom, wiec chcac nie chcac musialabym wrocic do Polski...

reklama
Dokladnie tak. Kurcze widze ze byśmy sie dogadaly. W sumie mój to taki pierwszy poważny chłopak którego rodzicom przedstawiłam i w sumie teraz żaluje ze nie poczekalismy ze ślubem i nie zamieszkaliśmy razem przed wtedy wiedzialabym jaki jest

Wiecie co, podziwiam Was za trzymanie takich relacji z innym mężczyzna w tajemnicy przed mężem. Może nie tyle relacji, bo same mówicie, że to nic nie znaczy (jeszcze). Chyba nie umiałabym spojrzeć mężowi na codzień w oczy ;) i chyba sama źle ze sobą bym się czuła, bo np dla mnie takie dwuznaczne spojrzenia, uśmiechy, spędzanie czasu z innym mężczyzna to już początek romansu. Każdy ma inna definicję zdrady. Dla jednych są to już gesty, sms itp a dla innych nawet pocałunek zdrada nie jest a dopiero pójście do łóżka, także każdy po swojemu interpretuje. Ja zdecydowanie należę do tej pierwszej grupy ;)

Mój tez nic nie wie. I szczerze to teraz tak się zastanawiam dlaczego za niego wyszłam. Może wcześniej nie widziałam jaki jest naprawde milosc mnie zaslepila czy cos.Nudziarz i juz
Bo diabeł tkwi w szczegółach. Na początku związku zawsze wydaje się ktoś idealny, pełen humoru, kwiatki, motyli, randki, uśmiechy i w ogóle och i ach, a z czasem jak wiadomo związek powszednieje i każdy, nawet najgorętszy kochanek stanie się "normalny". W każdy związek wchodzi kiedyś rutyna, grunt to dobrze ta rutyna operować. Czasem w takim zabieganym życiu trzeba znaleźć czas na czule słówka w ciągu dnia czy trochę pikanterii hehe lub kieliszek wina wieczorem. Najważniejsze się właśnie nie zatarcić w tej monotonii.
Powiem Wam szczerze że w mojej sytuacji na odległość to tylko czule gesty przez tel nas podtrzymują i gdy jesteśmy razem to się zachowujemy jak zakochani gowniarze :p

MACIEJKA ja tez myslalam ze nie jestem w stanie poznac kogos bedac z mezem.. teraz twierdze inaczej. Widzisz wy to podtrzymujecie ja nie pamietam kiedy mi powiedziwl ze mnie kocha czy ze mu sie podobam czy jakies czule slowko. Co chwila jakies wytykanie bledow czy nie umyla garow.. porazka.. nie czuje sie kochana, czuje sie obco.. poprostu

reklama
Do góry