reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Smutne jest to co piszecie :( ale do tanga trzeba dwojga. Wiadomo.. nawet największy zapał w końcu minie :( Paulina poznać można kogoś zawsze, zależy co się z tym dalej zrobi ;)

MACIEJKA ja tez myslalam ze nie jestem w stanie poznac kogos bedac z mezem.. teraz twierdze inaczej. Widzisz wy to podtrzymujecie ja nie pamietam kiedy mi powiedziwl ze mnie kocha czy ze mu sie podobam czy jakies czule slowko. Co chwila jakies wytykanie bledow czy nie umyla garow.. porazka.. nie czuje sie kochana, czuje sie obco.. poprostu

Jezuuu Paulina Ty na pewno nie masz tego samego męża?

Czesc gratuluje i życzę zdrówka maluszka :)

Jak wiecie bylam w ciąży ale miałam zabieg za szybko się pochwalilam :) ale ogólnie przezylam to fizycznie i psychicznie dobrze tylko po zabiegu uczulenia dostałam bali sie ze to sepsa ale to jednak nie to a dopiero za 2 tyg wyniki

Żebyście dziewczyny wiedział na czym zakończyć takie relacje z drugim mężczyzna bo zdrada zawsze wyjdzie ... Wiem o czym piszecie tez miałam podobna sutuacje ale zakończyłam to bo zle sie z tym czułam po prostu miałam kogos do wygadania sie itp ... Jestesce zachwycone tym drugim ale czy jesteście pewne jacy oni sa na prawdę ? Każdy ma swoje wady i zalety ... Widzialy caly co braly.... Ja od P odeszlam i miałam to gdzies czy zostane bez poeniedzy dla Zuzi dalam rade i uwierzcie zapewnilam więcej jej niż jak bylam z P kobieta zawsze da rade bo musi... Teraz jestem z K i jestesmy szczęśliwe sa chwile kiedy mam dziwne myśli ze chyba lepiej mi bylo jak bylysmy we dwie ale wiem ze ona go kocha pptrzebuje i ja tez go kocham ... A jak sobie wykrzyczymy a nawet pogadamy co nas boli to jest lżej ... Nie wchodźcie z jednego gowna do drugiego bo się przeliczycie ... Ale wy wiecie co czujecie i co macie zrobić i tego sie trzymajcie tylko przemyślcie co dla Was bedzie najlepszym rozwiązaniem ....

Hej.
Ewix, Paulina, Mlodamama- porazka, nie zazdroszcze sytuacji z mezczyznami, ktorzy wydawali sie kims waznym a tak naprawde? Obvy czlonek rodziny...

My ostatnio mielismy tez jakies zawirowania ale ja co roku o tej porze nie nadaje sie do zycia.. Najchetniej bym sie zamknela w domu i przespala ten okres.. A do tego praca, przedszkole, dziecko, dom.. Ciezko, ciezko i pan maz krolewicz nie umial sie domyslec ze ja tez jestem zmeczona a w domu sie samo nie zrobi.. I tak jazdy byly tzn ja na niego naskakiwalam :p Poskarzylam sie troszku jego siostrze, i poszedl sobie tam, bo lazi tam wlasnie i tez mnie to wkurza ze z nami nie siedzi a tam jest i tam dostal tez pogadanke buhaha i jak wrocil to po 22 sprzatal swoje lachy :D A tak to jak w pracy jestem to mysle o nim i o Majce i tesknie za nimi i mysle duuzo o T :D i mile sloweczka, buziaki, tulaski itp.. Po porodzie mielismy meega kryzys ze bylam gotowa sie spakowac i wrocic do rodzicow.. Ale ROZMOWA, ROZMOWA I jesczze raz ROZMOWA nas poratowala ;)

Moja siostra u nas na weekend. Jutro wolne sobie wzielam i szukam nkwej pracy w miedzyczasie.. Do 10.12 mam umowe i nie przedluzam jej.. Poza tym to jakks leci powoli.

reklama
Paulina czyli chcesz mieć z nim romans?

U nas ślub był tylko już formalnością. Byliśmy ze sobą już 6 lat, mieszkaliśmy już razem 4 lata, więc w sumie to nic ślub nie zmienił ;) prócz mojego nazwiska, więc nie żałuję hehe a źle się czułam z tym np że moje dziecko nosi inne niż ja nazwisko ...

Do góry