reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny to nie romans ja teraz sie nawet z nim nie widuje. Pisze mi tylko od czasu do czasu smsa albo 5 ;-) podoba mi się to ze rozmawia ze mną o wszystkim bo mąż ze mną prawie wcale nie rozmawia. Nawet wieczorami to tylko lóżko i telewizor nic więcej

reklama
EWIX wydaje mi sie ze jednak mamy tego samego meza...

Edit
Maciejka nawet nie wiesz jak mi jest ciezko zyc codziennie z tym.. z tym ze zaduzylam sie w innym mezczyznie. Jak tydzien temu bylam u rodzicow wtedy gdy cala niedziele moj maz spal obrazony to nawet moj tata zauwazyl co sie ze mna dzieje.. rozumiesz mezczyzna zauwazyl ze cos jest nie tak.. z tata zawsze bylam blisko mimo wielu kos, awantur i wielu innych i chcialabym mu powiedziec co mi na sercu lezy ale nie dam rady..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Olcia ojej przykro mi :( zdrowia!

Paulina rozumiem Cie. Nie mamy wpływu na to co czujemy. Ja nie potępiam tego ktoś kogoś przestał kochać lub pokochał kogoś innego bo to są czasem tak delikatne sprawy że nie możemy nad nimi zapanować, ale nie jestem za oszukiwaniem partnera, ukrywaniem, tajemnicami. Nikt nie zasługuje na to. Szczerość przede wszystkim. Jeśli jest ktoś inny to trzeba skończyć z pierwszym. Wiem że nie jest to takie łatwe ale sprawiedliwe dla każdego.

EWIX wydaje mi sie ze jednak mamy tego samego meza...

Edit
Maciejka nawet nie wiesz jak mi jest ciezko zyc codziennie z tym.. z tym ze zaduzylam sie w innym mezczyznie. Jak tydzien temu bylam u rodzicow wtedy gdy cala niedziele moj maz spal obrazony to nawet moj tata zauwazyl co sie ze mna dzieje.. rozumiesz mezczyzna zauwazyl ze cos jest nie tak.. z tata zawsze bylam blisko mimo wielu kos, awantur i wielu innych i chcialabym mu powiedziec co mi na sercu lezy ale nie dam rady..

Paulina jednak? Mówiłam ci ze to ten sam egzemplarz

reklama
Do góry