reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Lenati jak to szybko zleciało:) powodzenia na wizycie:)

U nas duża poprawa, P. juz nie kaszle w nocy w końcu sie wysypia bo tak to pół nocy bylo latanie jak nie ja do niego to on do nas do łóżka:) antybiotyk ma do środy ale najbardziej męczące sa inhalacje już tak marudzi jak podchodze z inhalatorem, nawet zaczyna uciekać:wściekła/y:
Dzisiaj ostatni dzien do pracy i 3 dni wolnego:-) jutro do mamy na kawke jade w końcu:-)

reklama
MLODA ja zaplacilam za cesarke bez skierowania wiec wiem co robi pieniazek w tej strefie
LENATI twoj niemaz przewrazliwionuy :D dobrze, martwi sie. Ty w Koperniku sie zdecydowalas rodzic?

Ja nogi tez sciskam ;) ale we wtorek wizyta i ewentualne rozwazanie wczesniejszego rozwiazania , bo malutka ma.zaledwie 2200 g w dodatku przestaje rosnac .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

reklama
Hejka

My zdrowi, tyle co P. sie wykurował, wczoraj byl juz w przedszkolu:-) W pracy miałam małą kraksę, poparzyłam sie olejem;/ ale sytuacja opanowana juz sie goi, oby blizny nie było:wściekła/y:

Do góry